Onufry kocipała Opublikowano 16 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 Śmieszna prawda o życiu https://youtu.be/9SMHqfvNWg4?si=2An0YV3AH5Ik65-m 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 16 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 Powiedziałbym, że genialna prawda ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 16 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 (edytowane) Edytowane 16 Grudnia 2024 przez Rampampam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej@45 Opublikowano 16 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 Jaś pyta dziadka:- Dziadku jak wyście żyli w tamtych czasach? Przecież nie było ani Internetu, ani Gadu-Gadu ani Komórek i zero Czatu!- Jasiu, wtedy to już wszystko było!- Ale jak to? W tamtych czasach? ŻARTUJESZ?- No bo tak: Twoja babcia mieszkała w Internacie, a gdy chciała się urwać ze mną na Gadu-Gadu to ja stałem na Czatach. A jak by nie było komórek to by nie było ani twojego ojca ani ciebie! - Halinko, pamiętasz jacy byliśmy szczęśliwi dziesięć lat temu?- Ależ Stasiu, dziesięć lat temu nie znaliśmy się wcale!- No właśnie Halinko, no właśnie. Samolot zbliża się do Tajlandii i podchodzi do lądowania. Z głośników słychać głos stewardesy:- Ostrzegamy państwa, że połowa ludności Tajlandii ma HIV, a druga połowa - gruźlicę.- Co ona powiedziała? - pyta sie wnuczka przygłuchawy dziadek.- Żeby dupczyć tylko te, które kaszlą... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 17 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 17 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 17 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 17 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 18 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 (edytowane) <...> Edytowane 18 Grudnia 2024 przez Jano 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 20 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 20 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 (edytowane) Edytowane 20 Grudnia 2024 przez zenek 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 20 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 https://youtu.be/egZfxe8bimU?si=LA72X3Jo76ZyuC1L 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 20 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 21 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2024 Wyszło, ale trochę chu***o ???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2024 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 22 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 Polecam wszystkim fajny film na Święta: Dzika noc. Oglądałem na jakimś prime czy coś takiego. O świętym Mikołaju i w ogóle, No polecam, uśmiałem się. Taki dystans to lubię. Zamiast tej szmiry co puszczają … 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 Polecam wszystkim fajny film na Święta: Dzika noc. Oglądałem na jakimś prime czy coś takiego. O świętym Mikołaju i w ogóle, No polecam, uśmiałem się. Taki dystans to lubię. Zamiast tej szmiry co puszczają …Nooo trochę "krwisty Obejrzyj jeszcze "Zły Mikołaj" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 23 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 (edytowane) Edytowane 23 Grudnia 2024 przez zenek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 23 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 (edytowane) https://youtu.be/t9PIEFEtZyU?si=kkinKsB2d0KaSOho Edytowane 23 Grudnia 2024 przez Rampampam 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 23 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 https://www.facebook.com/reel/1515398362683820 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 23 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 Nie przepadam za strojeniem domów jak choinek na święta. Ale jakoś poddałem się modzie i dziś tez udekorowałem:.A potem sobie przypomniałem, że jest też taka tradycja, że co się robi w wigilię, to tak potem jest cały rok … No to uwędziłem dziś te stroiki a jutro … 6:20 spadam na ryby 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 23 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 (edytowane) Żeś se znalazł sposób na odciekanie ????najważniejsze to dobrze potem podsuszyć przez godzinkę...inaczej koloru nie będzie ???? Edytowane 23 Grudnia 2024 przez tofik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 24 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2024 Świątecznie ???? https://youtube.com/shorts/If_XyPS2piY?si=Ldy5IU9jo6KVGRJo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi