Qh_ Opublikowano 28 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2024 Już wiem, czemu Ramoampam ma długą ksywkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 29 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 Chłopak i dziewczyna kochali się pierwszy raz i on mówi czy mogę do ciebie mówić Ewo dlaczego No bo byłaś moją pierwszą A czy ja mogę mówić do ciebie Peugeot tak a dlaczego Bo byłeś mój 206 Był pewien węgierski sportowiec, nieważne w jakie dyscyplinie startował, ale zawsze był drugi . Czy to mistrzostwa świata, czy kraju, to zawsze drugi. Już miał tego serdecznie dosyć i postanowił wycofać się ze sportu. Zaszył się w mieszkaniu, zerwał kontakt z ludźmi.No i któregoś dnia dzwoni do niego zaprzyjaźniony dziennikarz i mówi:- Słuchaj stary, ja sprawdziłem dane i wychodzi, że jesteś najlepszy w byciu drugim! Jesteś pierwszy w byciu drugim!!!Sportowcowi poprawił się humor i nabrał chęci do życia. Następnego dnia dzwoni ten sam dziennikarz:- Przykro mi, ale sprawdziłem dokładnie dane i okazało się , że jest jakiś Szwed, który więcej razy niż Ty był drugi.Facet totalnie się załamał i postanowił ze sobą skończyć. Wszedł na most na Dunaju, skoczył i skutecznie się zabił.Policjant, który został wezwany na miejsce, popatrzył i mówi:- To już drugi dzisiaj.... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 29 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 Znalezione w sieci ”Szwagier mówi,że po 40stce najlepszy jest sex grupowy.Pytam dlaczego. A on, że można odpocząć ” „A dla mojego szwagra marzy się trójkącik i żeby chociaż jedna kobieta była.” 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 29 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 29 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 Sex grupowy nie jest bezpieczny. Taki przypadek: Spotyka się spora, mieszana grupa znajomych. Od słowa do słowa poszło na sex grupowy. Duża sala, gasimy światło i każdy może z każdym. Światło zgasło, słychać jęki, stękanie, klapsy i takie tam. Mija jakiś czas i nagle światło się zapala, obok kontaktu stoi oburzony facet i „ nie no k… ustalmy jakieś zasady, bo ja już trzeci raz robię komuś loda …” 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 (edytowane) Sylwestrowy przekładaniec:https://x.com/cctvidiots/status/1867780821387817059 https://x.com/cctvidiots/status/1867014023490965833 https://x.com/cctvidiots/status/1868282270122975355 Edytowane 30 Grudnia 2024 przez vako 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 (edytowane) Edytowane 30 Grudnia 2024 przez zenek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 ???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 Nauczycielka mówi do Jasia:- Jasiu, powiedz jakiś rymujący się wierszyk.Jasiu na to:- Morze, morze, morze. A na morzu dziewczę hoże. Ma dwie nogi jak dwa słupy, woda sięga jej do ... kolan.- Jasiu, ale na końcu nie ma rymu!- Jak woda przybędzie, to i rym będzie! - odpowiada Jasio. Za butelką wódki w paryskiej restauracji siedzą Rżewski i Golicyn. Orkiestra zaczyna grać "Emigranckie tango"...- Ech...jaka tęsknota - wzdycha Rżewski - tak by się chciało choćby zaraz wskoczyć na scenę i nasrać w ten biały fortepian...- Ni można drogi panie, to nie Rosja - smutno odpowiada Golicyn - Francuzi nie zrozumieją , swołocz... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 Tylko nie naśladujcie dziś bohatera dnia:https://x.com/janek_W1/status/1874122062371094861 PS.Wszystkiego najlepszego i do Siego Roku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 1 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Takie to szczere. Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia https://youtube.com/shorts/soZ7371gA68?si=fmzMEA7wsrqlB6ln 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia https://gorzow.pzw.pl/szczegoly-artykulu/uwaga-zmiana-w-porozumieniu-z-parkiem-narodowym-ujscie-warty-na-rok-2025_kSr8xibCR58PEh5oo9pl?parent_way=214https://pnuw.gov.pl/aktualnosci/nowe-zarzadzenie-dot-amatorskiego-polowu-ryb W epoce internetu i wszechobecnej cyfryzacji wymaganie, by chętni na wędkowanie w Parku Narodowym Ujście Warty osobiście przynieśli w zębach 10 zetów do dyrekcji Parku, nadaje się chyba tylko do tego wątku. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Niekoniecznie Krzyśku, niekoniecznie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Niekoniecznie Krzyśku, niekoniecznie ...Racja, to nawet nie jest śmieszne, tylko żałosne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia (edytowane) Racja, to nawet nie jest śmieszne, tylko żałosne.A jak dla mnie czysty rachunek leśnych dziadków w zarządzie tego przybytku, za tępi by ogarnąć samodzielnie dostęp do aplikacji pobierającej płatności i kasa by musiała iść „po bożemu” i z podatkami a nie na odręcznie pisanym druczku bez kasy fiskalnej. Ot cała tajemnica ???? A zatrudnić „młodego i sprytnego” do ogarnięcia takiego tematu nie wchodzi całkowicie w rachubę bo szorty im falują o stołki. Edytowane 4 Stycznia przez Thomas-xXx 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia ???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Chyba pomyliłeś wątek z tym https://jerkbait.pl/topic/70631-pi%C4%99kne-widoki/page-159 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi