Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Chłopak i dziewczyna kochali się pierwszy raz i on mówi czy mogę do ciebie mówić Ewo dlaczego No bo byłaś moją pierwszą A czy ja mogę mówić do ciebie Peugeot tak a dlaczego Bo byłeś mój 206

Był pewien węgierski sportowiec, nieważne w jakie dyscyplinie startował, ale zawsze był drugi . Czy to mistrzostwa świata, czy kraju, to zawsze drugi. Już miał tego serdecznie dosyć i postanowił wycofać się ze sportu. Zaszył się w mieszkaniu, zerwał kontakt z ludźmi.

No i któregoś dnia dzwoni do niego zaprzyjaźniony dziennikarz i mówi:

- Słuchaj stary, ja sprawdziłem dane i wychodzi, że jesteś najlepszy w byciu drugim! Jesteś pierwszy w byciu drugim!!!

Sportowcowi poprawił się humor i nabrał chęci do życia. Następnego dnia dzwoni ten sam dziennikarz:

- Przykro mi, ale sprawdziłem dokładnie dane i okazało się , że jest jakiś Szwed, który więcej razy niż Ty był drugi.

Facet totalnie się załamał i postanowił ze sobą skończyć. Wszedł na most na Dunaju, skoczył i skutecznie się zabił.

Policjant, który został wezwany na miejsce, popatrzył i mówi:

- To już drugi dzisiaj....

• Like 4

Sex grupowy nie jest bezpieczny. Taki przypadek:

Spotyka się spora, mieszana grupa znajomych. Od słowa do słowa poszło na sex grupowy. Duża sala, gasimy światło i każdy może z każdym. Światło zgasło, słychać jęki, stękanie, klapsy i takie tam. Mija jakiś czas i nagle światło się zapala, obok kontaktu stoi oburzony facet i „ nie no k… ustalmy jakieś zasady, bo ja już trzeci raz robię komuś loda …”

• Like 2

Nauczycielka mówi do Jasia:

- Jasiu, powiedz jakiś rymujący się wierszyk.

Jasiu na to:

- Morze, morze, morze. A na morzu dziewczę hoże. Ma dwie nogi jak dwa słupy, woda sięga jej do ... kolan.

- Jasiu, ale na końcu nie ma rymu!

- Jak woda przybędzie, to i rym będzie! - odpowiada Jasio.

Za butelką wódki w paryskiej restauracji siedzą Rżewski i Golicyn. Orkiestra zaczyna grać "Emigranckie tango"...

- Ech...jaka tęsknota - wzdycha Rżewski - tak by się chciało choćby zaraz wskoczyć na scenę i nasrać w ten biały fortepian...

- Ni można drogi panie, to nie Rosja - smutno odpowiada Golicyn - Francuzi nie zrozumieją , swołocz...

• Like 12

https://gorzow.pzw.pl/szczegoly-artykulu/uwaga-zmiana-w-porozumieniu-z-parkiem-narodowym-ujscie-warty-na-rok-2025_kSr8xibCR58PEh5oo9pl?parent_way=214

https://pnuw.gov.pl/aktualnosci/nowe-zarzadzenie-dot-amatorskiego-polowu-ryb

W epoce internetu i wszechobecnej cyfryzacji wymaganie, by chętni na wędkowanie w Parku Narodowym Ujście Warty osobiście przynieśli w zębach 10 zetów do dyrekcji Parku, nadaje się chyba tylko do tego wątku.

• Like 4

Racja, to nawet nie jest śmieszne, tylko żałosne.

A jak dla mnie czysty rachunek leśnych dziadków w zarządzie tego przybytku, za tępi by ogarnąć samodzielnie dostęp do aplikacji pobierającej płatności i kasa by musiała iść „po bożemu” i z podatkami a nie na odręcznie pisanym druczku bez kasy fiskalnej.

Ot cała tajemnica ???? A zatrudnić „młodego i sprytnego” do ogarnięcia takiego tematu nie wchodzi całkowicie w rachubę bo szorty im falują o stołki.

Edytowane przez Thomas-xXx
  • Like 4