hudy76 Opublikowano 13 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia ???? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Z tym kotem, to święta prawda. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej@45 Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Odbywają się mistrzostwa świata w otwieraniu banków. W zawodach biorą udział Niemcy, Francuzi, Anglicy no i oczywiście Polacy. Główna nagroda milion Euro. Zasady są proste, 2 osoby po kolei z każdego kraju mają minutę na otwarcie super sejfu niemożliwego do otwarcia (zdaniem projektantów), aby utrudnić zadanie startującym cała minuta przy wyłączonym świetle. Pierwsi zaczynają Niemcy, światło gaśnie i biorą się do roboty. Mija minuta, światło się zapala, sejf wciąż zamknięty, Niemcy odpadają z turnieju. Kolejni Francuzi, jednak minuta przy wyłączonym świetle im nie wystarcza i odpadają. Anglicy próbują swoich sił, światło gaśnie, mija minuta, światło się zapala, sejf wciąż zamknięty. Przychodzi pora na Polaków, gaśnie światło.. mija minuta, prowadzący turniej próbuje zapalić światło i nic, nie zapala się pomimo wielu prób. Nagle słychać głosów jednego z Polaków:- Ryszard, k**wa, mamy milion Euro na ch*j Ci ta żarówka??!! Teściowa do zięcia:-Nigdy się nie zrozumiemy! Ja jestem zagorzałą katoliczką.-Ale ja przecież też jestem za gorzałą. Mąż wraca późno do domu. Żona leży już w łóżku, więc mąż szybko się rozbiera i przytula się do niej. A żona:- Boli mnie głowa...- Umówiłyście się dzisiaj, czy co?! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej@45 Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) Student medycyny na egzaminie ma wymienić 3 zalety mleka matki.Siedzi i myśli. No i wymyślił:Po pierwsze:- Jest w 100% naturalne.Po drugie:- Jest ciepłe, nie trzeba podgrzewać. I w tym momencie zabrakło mu inwencji. Siedzi, siedzi a czas leci.Profesor ma zbierać już kartki, a student w ostatniej chwili wpada na genialny pomysł.Po trzecie:- Ma rewelacyjne opakowanie... - Kochanie?- Tak?- Zmieniłaś hasło do kompa?- Tak.- To jakie teraz jest?- Data naszego ślubu.Facet pod nosem : Kur... mać ! Edytowane 16 Stycznia przez Andrzej@45 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Taka sytuacja ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Nie wiem czy już było. Wyświetliło mi się na głównej po odpaleniu YT. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia ???? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia TESTY NA WEEKEND!Test sprawności:https://x.com/mask_bastard/status/1877807630544187833Test na posiadanie broni:https://x.com/Vikas_bhrdwaj01/status/1877594208384565276Test wytrzymałości i poświęcenia:https://x.com/Rossmac212/status/1876940116242866177Test spostrzegawości:https://x.com/TheFigen_/status/1877065385188393245Test lojalności:https://x.com/cctvidiots/status/1870080848923369794 PS. jest weekend, jest karnawał to jakieś tance też: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej@45 Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Salcia mówi do swojego męża Icka:- Po tylu latach małżeństwa muszę ci coś w końcu wyznać. Jestem prostytutką.- Och! Super! Cudownie!- Co?! Nie jesteś na mnie zły?!- Jestem szczęśliwy! Pomyśl, tyle zaoszczędzonych pieniędzy... - Dlaczego czarownice nie noszą majtek?- Żeby się miotła lepiej trzymała. Jeśli do wieczora w Nowy Rok żona się do Ciebie nie odzywa, to znaczy, że Sylwester był udany. Kochanie, ogoliłam ci prezent na Nowy Rok... Rodzice usypiają rozkapryszone małe dziecko.- A może mu coś zaśpiewam - proponuje żona.- Nie kochanie, spróbujmy po dobroci. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia To ja jeszcze podług mojej wrażliwości doczyszczam...@coma, umówmy się, że po raz ostatni komentujesz decyzje i działania moderatorów, a i pozostałych kolegów upraszam o trzymanie poziomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Elektromobilność, zielone w lesie i odrobina Puchatka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Elektromobilność, zielone w lesie i odrobina PuchatkaMyślę, że u tej zapłakanej pani, która nie lubi elektrycznych aut, to raczej są łzy szczęścia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia https://youtube.com/shorts/DlRY66TUIHk?si=I7Vf92ZqRpwf4iqs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 473431523_1089520196547904_6172630642867405729_n.jpgWystarczyło postawić toi toia, by powstrzymać zmiany.Ps pewnie dlatego jest teraz taki nacisk na stawianie takich przybytków gdzie popadnie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Znalezione w necie „Kochani, dramat. Kuzyn z USA pisze, że jego tesciowa przebywa w USA nielegalnie. Kuzyn bardzo kocha teściową. Wynajął jej nawet piękne mieszkanie na Brooklynie i bardzo się boi, że znajdą ją służby Trumpa w tym mieszkaniu przy 1250 Pacific St róg Nostrand Ave na 3 piętrze...” 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia ...w oryginale było chyba jeszcze że w mieszkaniu nie ma psa, drzwi wejściowe są zielone a teściowa nie zamyka ich na klucz 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia reklama dźwignią handlu ;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia (edytowane) Wystarczyło postawić toi toia, by powstrzymać zmiany.Ps pewnie dlatego jest teraz taki nacisk na stawianie takich przybytków gdzie popadnie... Ale są też takie architektoniczne cudeńka. Kibel za 650tys. złotych budowany 4 lata. Najdroższa cena za metr kwadratowy, zawstydził nawet warszawskie kawalerki.Takie inwestycje otwierają oczy niedowiarkom Edytowane 24 Stycznia przez coma 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia Poranna porcja ???? 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi