coma Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia (edytowane) Aktualizacja, pojawiło się dojście, żeby się w błocie nie upaprać. Może to nie Via Carpatia ale za to Via Trocina!Bieżnia dla biegnących z „kretem” na ostatnim zakręcie. Na końcu trzeba tylko oddać skok w dal bo trocin nie starczyło. I po takim wyczynie już nie trzeba do toalety wchodzić. Genialne! Edytowane 24 Stycznia przez bartsiedlce 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia (edytowane) Aktualizacja, pojawiło się dojście, żeby się w błocie nie upaprać. Może to nie Via Carpatia ale za to Via Trocina!Bieżnia dla biegnących z „kretem” na ostatnim zakręcie. Na końcu trzeba tylko oddać skok w dal bo trocin nie starczyło. I po takim wyczynie już nie trzeba do toalety wchodzić. Genialne! IMG_6722.jpegJesteś zbyt mało subtelny.... Edytowane 24 Stycznia przez vako 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia (edytowane) A propos "Misia naszych czasów": https://gazetacz.com.pl/10-ludzikow-za-ponad-100-000-zlotych/ Edytowane 24 Stycznia przez Koincydencja 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Aktualizacja, pojawiło się dojście, żeby się w błocie nie upaprać. Może to nie Via Carpatia ale za to Via Trocina!Bieżnia dla biegnących z „kretem” na ostatnim zakręcie. Na końcu trzeba tylko oddać skok w dal bo trocin nie starczyło. I po takim wyczynie już nie trzeba do toalety wchodzić. Genialne! IMG_6722.jpeg Wisienka na torcie: zamknięty. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Nigdy nie wiadomo na co się trafi. Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia https://www.youtube.com/watch?v=venXP_sSjew 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 26 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Ostatnie dwa w ogóle nie są śmieszne … niestety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 26 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 26 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Te rozkminy przerastają mnie intelektualnie. Tym bardziej, że moją psychikę zmiażdżyła informacja dlaczego kondor zdechł: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Ostatnie dwa w ogóle nie są śmieszne … niestety.Za to wesołe to dzisiaj wycie kotów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) Te rozkminy przerastają mnie intelektualnie. Tym bardziej, że moją psychikę zmiażdżyła informacja dlaczego kondor zdechł: To był oryginał, jak to piwo zaschło na na spodniach, wymieszane z kurzem, to nie dało się później wyprać i tak zostało Edytowane 28 Stycznia przez strary 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) Przypomniałeś mi moje pacholęce lata. Edit. Kto jak kto, ale Ty wiesz, że są znacznie ciekawsze doznania dla naszego piwnego podniebienia. Edytowane 28 Stycznia przez Koincydencja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia czołem,był taki filmikpanowie wędkują na łódce, płyną, wypływają za zakręta na brzegu parka się dy...ma ktoś, coś?pomożecie? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia https://store.steampowered.com/app/3447730/Janusz_Symulator/?l=polish 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia panie na wodziehttps://www.youtube.com/shorts/SZgJLyGJIik?feature=share 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej@45 Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Przychodzi do sklepu facet i prosi o dobry alkohol na 25 rocznicę ślubu.Sprzedawca patrzy na półki, potem na klienta i pyta:- A pan chce świętować czy raczej zapomnieć ? Rozmawia dwóch kolegów:- Jak powstał taniec irlandzki?- Nie wiem ale przypuszczam, że w jakimś dużym irlandzkim pubie z jednym pisuarem. Wędkarz w sklepie:- Ma Pani silikonowe przynęty?- No co Pan?! Moje piersi są naturalne! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia panie na wodziehttps://www.youtube.com/shorts/SZgJLyGJIik?feature=shareA tu pani w wodzie.https://wiadomosci.wp.pl/gigant-zaatakowal-niespodziewanie-ledwo-udalo-jej-sie-wyswobodzic-7119854273452832a Choć to niby nie nadaje się do tego wątku, ale wszystko dobrze się skończyło, więc chyba nie problem?Jest to niewiarygodne zdarzenie, by niezbyt agresywna ryba, zaatakowała "zdobycz" niewiele mniejszą od niego samego. Nigdy nie słyszałem o czymś takim. Ta płetwa na nogach mogła zmylić zwierzę, jeśli umknęły jej proporcje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) A tu pani w wodzie.https://wiadomosci.wp.pl/gigant-zaatakowal-niespodziewanie-ledwo-udalo-jej-sie-wyswobodzic-7119854273452832a Choć to niby nie nadaje się do tego wątku, ale wszystko dobrze się skończyło, więc chyba nie problem?Jest to niewiarygodne zdarzenie, by niezbyt agresywna ryba, zaatakowała "zdobycz" niewiele mniejszą od niego samego. Nigdy nie słyszałem o czymś takim. Ta płetwa na nogach mogła zmylić zwierzę, jeśli umknęły jej proporcje. Zadziałał instynkt terytorialny bo dwa takie glonojady to za dużo na jedno akwarium. Edytowane 30 Stycznia przez coma 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) Edytowane 30 Stycznia przez SID 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Znajdzie się chętny? ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi