Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Aktualizacja, pojawiło się dojście, żeby się w błocie nie upaprać. Może to nie Via Carpatia ale za to Via Trocina!

Bieżnia dla biegnących z „kretem” na ostatnim zakręcie.  Na końcu trzeba tylko oddać skok w dal bo trocin nie starczyło. I po takim wyczynie już nie trzeba do toalety wchodzić. Genialne!

post-56372-0-38553600-1737746718_thumb.jpeg

Edytowane przez bartsiedlce
  • Like 11

Aktualizacja, pojawiło się dojście, żeby się w błocie nie upaprać. Może to nie Via Carpatia ale za to Via Trocina!

Bieżnia dla biegnących z „kretem” na ostatnim zakręcie.  Na końcu trzeba tylko oddać skok w dal bo trocin nie starczyło. I po takim wyczynie już nie trzeba do toalety wchodzić. Genialne!

attachicon.gif IMG_6722.jpeg

Jesteś zbyt mało subtelny....

post-59093-0-08482300-1737749418_thumb.jpg

Edytowane przez vako
  • Like 5

Bieżnia dla biegnących z „kretem” na ostatnim zakręcie. Na końcu trzeba tylko oddać skok w dal bo trocin nie starczyło. I po takim wyczynie już nie trzeba do toalety wchodzić. Genialne!

IMG_6722.jpeg

Wisienka na torcie: zamknięty.
  • Like 2

Te rozkminy przerastają mnie intelektualnie. Tym bardziej, że moją psychikę zmiażdżyła informacja dlaczego kondor zdechł:

To był oryginał, jak to piwo  zaschło na  na spodniach, wymieszane z kurzem, to nie dało się później wyprać i tak zostało ;)

Edytowane przez strary
  • Like 1

Przychodzi do sklepu facet i prosi o dobry alkohol na 25 rocznicę ślubu.
Sprzedawca patrzy na półki, potem na klienta i pyta:
- A pan chce świętować czy raczej zapomnieć ?

Rozmawia dwóch kolegów:

- Jak powstał taniec irlandzki?
- Nie wiem ale przypuszczam, że w jakimś dużym irlandzkim pubie z jednym pisuarem.

Wędkarz w sklepie:

- Ma Pani silikonowe przynęty?
- No co Pan?! Moje piersi są naturalne!

• Like 5

A tu pani w wodzie.

https://wiadomosci.wp.pl/gigant-zaatakowal-niespodziewanie-ledwo-udalo-jej-sie-wyswobodzic-7119854273452832a

Choć to niby nie nadaje się do tego wątku, ale wszystko dobrze się skończyło, więc chyba nie problem?

Jest to niewiarygodne zdarzenie, by niezbyt agresywna ryba, zaatakowała "zdobycz" niewiele mniejszą od niego samego. Nigdy nie słyszałem o czymś takim. Ta płetwa na nogach mogła zmylić zwierzę,  jeśli umknęły jej proporcje.

• Like 2

A tu pani w wodzie.

https://wiadomosci.wp.pl/gigant-zaatakowal-niespodziewanie-ledwo-udalo-jej-sie-wyswobodzic-7119854273452832a

Choć to niby nie nadaje się do tego wątku, ale wszystko dobrze się skończyło, więc chyba nie problem?

Jest to niewiarygodne zdarzenie, by niezbyt agresywna ryba, zaatakowała "zdobycz" niewiele mniejszą od niego samego. Nigdy nie słyszałem o czymś takim. Ta płetwa na nogach mogła zmylić zwierzę,  jeśli umknęły jej proporcje.

Zadziałał instynkt terytorialny bo dwa takie glonojady to za dużo na jedno akwarium.  :)

Edytowane przez coma
  • Like 4