dipper Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego https://www.facebook.com/reel/1292803461895436 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego (edytowane) Wesele. Pijana myszpodchodzi do orkiestry,kładzie stówkę na stół i mowiPanowie! GrajcieMyszerej...A co to jest? Płace i wymagamGrajcie! No dobrze, ale jak toidzie?Myyszereeeejpanceerniii... Edytowane 18 Lutego przez Rampampam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego (edytowane) Trochę tego trochę owego....4K:https://x.com/TAdventurousoul/status/1879425424897503545 Edytowane 19 Lutego przez vako 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 20 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego https://www.facebook.com/reel/1591776165064395 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 20 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego ???? 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 20 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Nie wiem dlaczego ale przypomniało mi się to co na poniższym zdjęciu. Budowa bloku węglowego w Ostrołęce była przedsięwzięciem bardziej kompleksowym, wydano ok. 1,5 mld PLN na budowę z wyburzeniem (w pakiecie). Ścieżki z trocin nie zdążyli jednak wytyczyć... Drogi kolego byłem beneficjentem tej inwestycji. Pracowało przy niej paru kolegów wędkarzy z południa Polski. Robili u mnie bardzo dobre zakupy. Słowa nie dam powiedzieć, parę złotych mi skapnęło. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 20 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 21 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego ???? 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 21 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego (edytowane) Taki dowcip - nie dowcip, bo Niemcy to ogólnie kraj sprzeczności chybaŻeby w temacie pozostać Edytowane 21 Lutego przez Dano. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego (edytowane) Spoko nie podważam, tylko można sie zdziwić. 1. Nazwisko po mężu, oj wiele Polek sie tam pożeniło jak teraz u nas Ukrainki . Dwa sporo osób tam kiedyś zniemczalo swoje nazwiska. Nawet moja rodzina. Wracając do tematu, kawał: Idzie narąbany zająć przez las, w lesie nagle muzyka, zachodzi a u lisa impreza. DJ, piwo się leje, stoły uginają sie od żarcia.Zająć pyta, lis, skąd masz tyle kasy?Lis mówi bo widzisz pijaku, ja cieżko pracuję, to i mam, wyjeżdżam do roboty do Niemiec pracuje po 12h jak trzeba. To właśnie impreza bo jutro wyjeżdżam. A ty pijaczyno? Ty tylko te piwa sobie sączysz. Niczego ńigdy w życiu nie osiągniesz. Weź sie w garść. No i pojechał lis do roboty na dwa miechy. Wraca zmęczony idzie lasem a tu jakieś lasery, sztuczne ognie. Biegnie a tam na polanie impreza. Wszyscy sie bawią wóda się leje, najlepsze whiskey, grają na zmianę Metallica i P!nk. Półnagie ciemnoskóre kelnerki noszą drinki i żarcie. W nowowybudowanym basenie orgia. Na srodku siedzi zając i se piwko sączy. Lis podbiega do zająca odganiając hostessy i pyta skąd masz kasę, chyba do ciebie dotarło i wziąłeś się do roboty ale aż tyle, tak szybko? Jak to możliwe? Zajac spokojnie sącząc piwko: sprzedałem butelki .. Edytowane 22 Lutego przez Qh_ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Spoko nie podważam, tylko można sie zdziwić. 1. Nazwisko po mężu, oj wiele Polek sie tam pożeniło jak teraz u nas Ukrainki . Dwa sporo osób tam kiedyś zniemczalo swoje nazwiska. Nawet moja rodzina. Wracając do tematu, kawał: Idzie narąbany zająć przez las, w lesie nagle muzyka, zachodzi a u lisa impreza. DJ, piwo się leje, stoły uginają sie od żarcia.Zająć pyta, lis, skąd masz tyle kasy?Lis mówi bo widzisz pijaku, ja cieżko pracuję, to i mam, wyjeżdżam do roboty do Niemiec pracuje po 12h jak trzeba. To właśnie impreza bo jutro wyjeżdżam. A ty pijaczyno? Ty tylko te piwa sobie sączysz. Niczego ńigdy w życiu nie osiągniesz. Weź sie w garść. No i pojechał lis do roboty na dwa miechy. Wraca zmęczony idzie lasem a tu jakieś lasery, sztuczne ognie. Biegnie a tam na polanie impreza. Wszyscy sie bawią wóda się leje, najlepsze whiskey, grają na zmianę Metallica i P!nk. Półnagie ciemnoskóre kelnerki noszą drinki i żarcie. W nowowybudowanym basenie orgia. Na srodku siedzi zając i se piwko sączy. Lis podbiega do zająca odganiając hostessy i pyta skąd masz kasę, chyba do ciebie dotarło i wziąłeś się do roboty ale aż tyle, tak szybko? Jak to możliwe? Zajac spokojnie sącząc piwko: sprzedałem butelki ..Inwestycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Idzie zając przez las podskakuje sobie i śpiewa: wydupcyłem lwicę, wydupcyłem lwicę! Mija go daniel i mówi ty głupi, zamknij się. Głupoty śpiewasz, sie wygłupiasz, a jak spotkasz lwa? Zabije cię. Ale zając dalej swoje zadowolony. No i spotkał lwa, ten wkurzony rzucił się na niego i go goni. Zając ucieka, już mu sił brakuje ale było rozwidlone drzewo, hycnął środkiem, a wkurzony lew zaklinował sie i utknął w rozwidleniu. Zajac obchodzi lwa i drzewo, opuszcza gacie … nie no teraz to już mi nikt nie uwierzy! Jadłem na obiad królika. To temu … chyba 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 24 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego https://youtube.com/shorts/vV16xGL-EXI?si=ITJfNKnDLLke0Yig 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Rybałka na Sachalinie:https://www.facebook.com/reel/976974311050973 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Nie wiem czy już było... https://www.facebook.com/Sluzbywakcji/posts/piaseczno-22-letni-kurier-sam-si%C4%99-pobi%C5%82-zakopa%C5%82-saszetk%C4%99-z-pieni%C4%99dzmi-po-czym-zg/989675723196239/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Gratki dla fryzjera ???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego pyta kumpel kumpla- jakie jest twoje największe marzenie seksualne?- chciałbym trójkąta, tzn. już raz byłem, ale teraz bym chciał, żeby była chociaż jedna baba ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 26 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Idzie macho na podryw. Wpada na dobrą dyskotekę. Wypatrzył najlepszą laskę. Tańczą, po 2 min pyta:- idziemy się bzykać?- a do mnie, czy do ciebie?- wiesz co, jak masz tak marudzić, to wyp … 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 26 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi