Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mysha

Nie wiem dlaczego ale przypomniało mi się to co na poniższym zdjęciu. Budowa bloku węglowego w Ostrołęce była przedsięwzięciem bardziej kompleksowym, wydano ok. 1,5 mld PLN na budowę z wyburzeniem (w pakiecie). Ścieżki z trocin nie zdążyli jednak wytyczyć...

Drogi kolego byłem beneficjentem tej inwestycji. Pracowało przy niej paru kolegów wędkarzy z południa Polski. Robili u mnie bardzo dobre zakupy. Słowa nie dam powiedzieć, parę złotych mi skapnęło.

• Like 5

Spoko nie podważam, tylko można sie zdziwić. 1. Nazwisko po mężu, oj wiele Polek sie tam pożeniło jak teraz u nas Ukrainki  :D . Dwa sporo osób tam kiedyś zniemczalo swoje nazwiska. Nawet moja rodzina.

Wracając do tematu, kawał:

Idzie narąbany zająć przez las, w lesie nagle muzyka, zachodzi a u lisa impreza. DJ, piwo się leje, stoły uginają sie od żarcia.

Zająć pyta, lis, skąd masz tyle kasy?

Lis mówi bo widzisz pijaku, ja cieżko pracuję, to i mam, wyjeżdżam do roboty do Niemiec pracuje po 12h jak trzeba. To właśnie impreza bo jutro wyjeżdżam. A ty pijaczyno? Ty tylko te piwa sobie sączysz. Niczego ńigdy w życiu nie osiągniesz. Weź sie w garść.

No i pojechał lis do roboty na dwa miechy. Wraca zmęczony idzie lasem a tu jakieś lasery, sztuczne ognie. Biegnie a tam na polanie impreza. Wszyscy sie bawią wóda się leje, najlepsze whiskey, grają na zmianę Metallica i P!nk. Półnagie ciemnoskóre kelnerki noszą drinki i żarcie. W nowowybudowanym basenie orgia. Na srodku siedzi zając i se piwko sączy.

Lis podbiega do zająca odganiając hostessy i pyta skąd masz kasę, chyba do ciebie dotarło i wziąłeś się do roboty ale aż tyle, tak szybko? Jak to możliwe?

Zajac spokojnie sącząc piwko: sprzedałem butelki ..

Edytowane przez Qh_
  • Like 2

Gość Umbra

Spoko nie podważam, tylko można sie zdziwić. 1. Nazwisko po mężu, oj wiele Polek sie tam pożeniło jak teraz u nas Ukrainki  :D . Dwa sporo osób tam kiedyś zniemczalo swoje nazwiska. Nawet moja rodzina.

Wracając do tematu, kawał:

Idzie narąbany zająć przez las, w lesie nagle muzyka, zachodzi a u lisa impreza. DJ, piwo się leje, stoły uginają sie od żarcia.

Zająć pyta, lis, skąd masz tyle kasy?

Lis mówi bo widzisz pijaku, ja cieżko pracuję, to i mam, wyjeżdżam do roboty do Niemiec pracuje po 12h jak trzeba. To właśnie impreza bo jutro wyjeżdżam. A ty pijaczyno? Ty tylko te piwa sobie sączysz. Niczego ńigdy w życiu nie osiągniesz. Weź sie w garść.

No i pojechał lis do roboty na dwa miechy. Wraca zmęczony idzie lasem a tu jakieś lasery, sztuczne ognie. Biegnie a tam na polanie impreza. Wszyscy sie bawią wóda się leje, najlepsze whiskey, grają na zmianę Metallica i P!nk. Półnagie ciemnoskóre kelnerki noszą drinki i żarcie. W nowowybudowanym basenie orgia. Na srodku siedzi zając i se piwko sączy.

Lis podbiega do zająca odganiając hostessy i pyta skąd masz kasę, chyba do ciebie dotarło i wziąłeś się do roboty ale aż tyle, tak szybko? Jak to możliwe?

Zajac spokojnie sącząc piwko: sprzedałem butelki ..

Inwestycja :D

Idzie zając przez las podskakuje sobie i śpiewa: wydupcyłem lwicę, wydupcyłem lwicę!

Mija go daniel i mówi ty głupi, zamknij się. Głupoty śpiewasz, sie wygłupiasz, a jak spotkasz lwa? Zabije cię.

Ale zając dalej swoje zadowolony. No i spotkał lwa, ten wkurzony rzucił się na niego i go goni. Zając ucieka, już mu sił brakuje ale było rozwidlone drzewo, hycnął środkiem, a wkurzony lew zaklinował sie i utknął w rozwidleniu.

Zajac obchodzi lwa i drzewo, opuszcza gacie … nie no teraz to już mi nikt nie uwierzy!

Jadłem na obiad królika. To temu … chyba  :D

• Like 4