slawek_2348 Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego (edytowane) wiosna idzie.... Edytowane 27 Lutego przez slawek_2348 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Dorzucam faworki. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego i jeszcze dżem z świni 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Taki tłusty czwartek to lubię. U mnie był dziś gulasz. Jakoś dziś mnie naszedł suchar:Przychodzi ruda do blondynki i mówi:- cześć, fama niesie, że używasz słów których nie rozumiesz.- taaak? To powiedz tej Famie, że jest głupia cipa i vice versa. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 1 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca Prawdziwy breakdance https://x.com/dudekpl4/status/1895384591030268200?s=46 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astatik Opublikowano 1 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca Kij nie jest najważniejszy... https://youtu.be/PIwG9z02hIk?si=uukpo_6X-OV1-m0k 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 1 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca https://www.facebook.com/reel/1449491019388911 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 1 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca Idealnie dopasowane miejsce ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 1 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca (edytowane) Ja widzę „ich” w zwierzętach. Dlatego nie zamierzam wyjadać im żarcia więcej niż muszę. Parafrazując, będąc kurczakiem krzyczałabym: vegan go! Ciekawe ile tych ME byłoby na świecie jakby nie mięsiarze? Myślę, ze głownie w czerwonej księdze by były. Edytowane 1 Marca przez Qh_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 1 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 1 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca Mnie w tej jakże dokładnej mowie, zawsze rozwala sens na końcu. Czasem ciężko doczekać. A czasem można się zdziwić. Zawsze mam przed oczami niezłożone i w sumie dość proste zdanie, które jednak może zmieniać znacząco wyraz twarzy kobiety do której jest wypowiadane. A mianowicie chodzi mi o mówione z przekonaniem: Ich ... liebe ... dich ............. nicht! Ciekawe ile Niemek zdążyło się ucieszyć 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca Celem posta nie jest rozważanie dylematów moralnych związanych ze zdradą, lecz porażający fakt, że los narzędzi mogły podzielić wędki.Są granice... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca Podłogówka mi zryła beret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca Na pierwszy rzut oka prawie wszystko się zgadza, no prawie... ???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca https://www.facebook.com/share/v/1A64YbyuqN/ Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca Tylko 3 dni? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca Reklama Volvo Volvo - ABC of Death 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca (edytowane) ŚWINIA:https://www.facebook.com/1644515692/videos/879796079866575?idorvanity=367482123589588 Edytowane 6 Marca przez vako 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca (edytowane) https://youtube.com/watch?v=iwZenrAm8Bw&si=jSvIXB43pO7vCisB Edytowane 6 Marca przez SID 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca nie wierz nigdy Niemcowi!;-) 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi