DelTor0 Opublikowano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca Weekend 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca Motyw Pasata CD..... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca (edytowane) https://youtube.com/shorts/-16khEjpu3c?si=GIPN5TD0lcv2qQMt Kurka wodna, śmiać się, czy płakać. Edytowane 8 Marca przez SID 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca Płakać. Wtedy stali starymi trupami. Teraz blokują nowymi za milion albo i póltora, jak pod biedrą na wsi stoi drogi SUV to na stówę żona albo córka rolnika. I nawet im do głowy nie przyjdzie, że kogoś to może wkurzać. Nie, nie to że mają drogie sprzęty. Nie. To że się przelewa a dalej narzekają i protestują. Kawał:Wiecie czemu dzieci rolników chodzą zawsze w za ciasnych butach? Żeby uczyły się narzekać. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca Wypadki z ciekawym podkładem: https://x.com/davidcoverdale/status/1898128190406799815?s=46 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca Nie No, zrobiłeś mi wieczór. O mało się nie posikałem. Godne zakończenie przyjemnego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca Nieco makabryczne.... https://www.facebook.com/reel/1777439759463782 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=557419900659183 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca https://www.facebook.com/reel/1315777739694759 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Niezgódka Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca Ojcowskie patenty wychowawcze ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca Na rozprawie rozwodowej:- A pan jakie ma zastrzeżenia do żony?- Panie sędzio ta cholerna baba żyć mi nie daje, ciągle czegoś chce i to z krzykiem !- Prosimy o jakieś przykłady.- Ależ bardzo proszę! W sobotę wpadli kumple na piwko. Siedzimy na tarasie, gadamy, pijemy, słoneczko świeci bo lipiec gorący jak nie wiem, a ta jak nie zacznie znowu: się drzeć - wyrzuć choinkę i wyrzuć choinkę ! Wraca mąż do domu i od progu woła do żony:- Rozbieraj się i do łóżka!Żona nieco zdziwiona, 20 lat pożycia i nigdy się tak nie zachowywał ...Zaciekawiona wyskoczyła z fatałaszków i do wyrka. Mąż też raz-dwapozbył się ubrania, wskakuje do łóżka, nakrywa żonę i siebie kołdrą,razem z głowami i pokazuje: Patrz! Zegarek kupiłem! Fluorescencyjna tarcza! Biegnie facet za odjeżdżającym z peronu pociągiem, macha rękami, krzyczy...W końcu pociąg znika powoli w oddali, zdyszany facet ciężko opada na ławkę.Podchodzi do niego kolejarz:- Co,spóźnił się pan na pociąg ?- Nie, ku.wa ! Z dworca go wyganiałem ! Do Stalina przychodzi jego najbliższy doradca:- Towarzyszu Pierwszy Sekretarzu przyszedł jasnowidz, mówi,że zna przyszłość i może dla nas pracować.- Zabić !- No, ale towarzyszu ona zna przyszłość, może nam dużo pomóc.- Jakby znał to by tu nie przychodził. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 11 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca Chuck Norris w natarciu https://x.com/RysiekzMisia2/status/1899182740425023847 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 11 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca . 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 12 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 12 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 12 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca Biesan te zdjęcie wymiata i jeszcze te fajne wojenne kolory . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 13 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca telefon od żony:- kochanie, auto nie chce jechać!- jak jestem na rybach, to musisz usiąść w aucie z lewej strony;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca ;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 15 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 15 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca Jakoś po czytaniu forum przypomniał mi się dziś dowcip: Polska to naprawdę kraj pełen życzliwych ludzi.Wystarczy wyjść na ulicę i patrzeć ludziom w oczy, na pewno jakiś młody człowiek wkrótce zapyta: "masz jakiś problem?" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi