MietekK Opublikowano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca https://youtube.com/shorts/GoltIlg9Whg?si=jq6P1UGFhLEYgqSo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca W nawiązaniu do wczorajszych "emocji"... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca (edytowane) A propos powyższego polecam obejrzeć.Śmieszne, wiec pasuje. Ale jakby się komuś wydawało, ze to komik, to nie, to poważny i dobrze opłacany psycholog. Całość ma ponad godzinę warto wygooglać. Tu skrót z tłumaczeniem. https://www.youtube.com/watch?v=Wl7gep9f16M Pelna wersja, i jak to na bing bez reklam Niestety juz w oryginale tylko. https://www.bing.com/videos/riverview/relatedvideo?q=empty%20box%20man%20brain&mid=8A26409CD4E6C0E523E68A26409CD4E6C0E523E6&ajaxhist=0 Edytowane 23 Marca przez Qh_ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka One są z Wenus :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca One są z Wenus :-)............a my z Marsa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca https://youtube.com/shorts/qNU2M9Y40ZM?si=vyi5ROGwxqFmMvHN Chyba dobrze to wyjaśnił, nie? ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotwic Opublikowano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca Te rozkminy przerastają mnie intelektualnie. Tym bardziej, że moją psychikę zmiażdżyła informacja dlaczego kondor zdechł: Nawet nie wiedziałem, że do tego jest teledysk.Nie raz ten tekst słyszałem przy gitarach, ale sądziłem, że to wersja grajków. A oryginał "Leżajskiego Fulla" to zupełnie inna bajka. Fajnie, że Internet tak łatwo przypomina, to co było dawno i przelotnie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 25 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 25 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 25 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca ;) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 25 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 26 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca To dla kolegów lubiących sztuke-trzeba tylko powiększyć 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 26 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca kot przyjacielem wędkarza ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 27 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca No, podobno jest dobry na duże sumy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 27 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 28 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 28 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca (edytowane) Edytowane 28 Marca przez Umbra 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi