chlodnica Opublikowano 28 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 28 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 28 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierat Opublikowano 29 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca https://www.facebook.com/reel/1452371962809556/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 30 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca https://youtube.com/shorts/Ia3JOfSr1MY?si=SwbC18u8oiQp5EMP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 30 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca Nie tak łatwo złowić rybę ...https://www.youtube.com/shorts/p3UKJv_YFH0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 31 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 1 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia Olej na płótnie pn. "Nęcenie karasia" (który jeszcze nie podpłynął) ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 1 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia Patrząc na powyższe zdjęcie przypomniała mi się pewna anegdotka. Otóż pewien znany profesor w czasie podróży do Afryki na początku ubiegłego stulecia udał się w zarośla za tzw. potrzebą. Gdy już ową potrzebę załatwił jeszcze pozostawał w pozycji kucznej poczuł że coś, z przeproszeniem, oblizuje mu dupę. Obejrzał się a tu sporych rozmiarów jaszczur skonsumował produkt profesora i robił to o czym wspomniałem wyżej. Zaskoczony profesor, w trosce o "klejnoty rodowe" będące w zasięgu sporych zębów owego łakomczucha czym prędzej powstał i oddalił się pospiesznie z miejsca gdzie sobie ulżył, Napisał ładną książkę o swojej podróży ale o tym zdarzeniu nie wspomniał. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia zaraz pewnie zrobi stand-up o wędkarzachna razie o myśliwych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia W sumie nie wiadomo, czy śmiać się czy płakać...<...> 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Rozmawiają żony kierowców którzy przeszli na emeryturę jedna się żali: - Ten mój stary to mnie wku...a... łazi po chacie bez celu, ciągle marudzi, przeszkadza - czasami chcę go zabić. Jak Ty dajesz sobie radę ze swoim? - Proste, kupiłam mu na złomie kabinę ciężarówki, całe dnie tam siedzi nawet śpi w tym łóżku, gotuje sobie i raz na trzy tygodnie wraca do chaty. - O, to ja też tak zrobię. Dwa tygodnie później znów się spotykają. - I co pomogło - pyta jedna? - Rewelacyjny pomysł siedzi tam, dupy nie zawraca, a wczoraj jak zapukałam w kabinę to wciągnął mnie do środka, zerznął jak nigdy i na koniec 200 zł w stanik włożył... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 4 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia (edytowane) To nie jest śmieszne.Nasze uczelnie nie liczą się w światowych rankingach, no chyba, że ktoś się cieszy, że UW jest 258, a UJ 312 (wg QS World University Rankings).Śląski to jakaś 11 setka. Mogą sobie uczyć dowolnych rzeczy i tak nic to nie jest warte.Jak się weźmie Times Higher Education, który bardziej stawia na osiągnięcia naukowe, publikacje itd. to UW oraz UJ mieszczą się w zakresie 601-800, a Śląski 1501+. Edytowane 4 Kwietnia przez korol 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia "Śmiać się czy płakać..." TU się "śmiejemy", ale skoro wolicie "płakać" to źle trafiliście, dyskusje o charakterze światopoglądowym usuwamy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Super podkładka, handmade [emoji39] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia "Śmiać się czy płakać..." TU się "śmiejemy", ale skoro wolicie "płakać" to źle trafiliście, dyskusje o charakterze światopoglądowym usuwamy Jeśli ktoś chce płakać, jego wybór. Ale jeśli ktoś chce się pośmiać, proszę Cię Januszu o przywrócenie mojego posta wraz ze zdjęciem. Zarówno ja jak i nasz wspólny znajomy wytarzaliśmy się ze śmiechu czytając owe brednie. Uznaję, że zostałem ocenzurowany za poczucie humoru, którego nie podzielasz. Nie widzę również powodu, by piętnować mnie za to, że ktoś chce zapłakać nad owymi absurdami współczesności. Jeśli kogoś śmieszą, to ich miejsce jest w tym wątku. I są ciekawsze od gołych cycków, których tu sporo. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Macieju, z całym szacunkiem, ale mało jest ciekawszych rzeczy od gołych cycków 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia A nie sądzisz, że właśnie taka odsłonięta golizna jest beznadziejnie banalna i nudna? Dlatego pozwolę się nie zgodzić. Pominę fakt, że Twoja wypowiedź ma charakter seksistowski, bo połowa ludzkości nie jest zainteresowana gołymi cyckami lecz drążkiem do podciągania, czy raczej... Kończę, bo zaraz mi się dostanie, tym razem za wulgarność. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia (edytowane) Jeśli ktoś chce płakać, jego wybór. Ale jeśli ktoś chce się pośmiać, proszę Cię Januszu o przywrócenie mojego posta wraz ze zdjęciem. Zarówno ja jak i nasz wspólny znajomy wytarzaliśmy się ze śmiechu czytając owe brednie. Uznaję, że zostałem ocenzurowany za poczucie humoru, którego nie podzielasz. Nie widzę również powodu, by piętnować mnie za to, że ktoś chce zapłakać nad owymi absurdami współczesności. Jeśli kogoś śmieszą, to ich miejsce jest w tym wątku. I są ciekawsze od gołych cycków, których tu sporo.taaak...do dziś dla niektórych absurdem są równe prawaw tym prawo do głosu i inneto zacofanie jest śmieszne, i kołtunerianie współczesność Edytowane 6 Kwietnia przez Konstanty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Proszę Cię Januszu o przywrócenie mojego posta wraz ze zdjęciem. Zarówno ja jak i nasz wspólny znajomy wytarzaliśmy się ze śmiechu czytając owe brednie. Uznaję, że zostałem ocenzurowany za poczucie humoru. Przyłączam się do prośby Macieja. "Szanowny Panie Januszu" . . . śmiech łagodzi obyczaje . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Przyłączam się do prośby Macieja. "Szanowny Panie Januszu" . . . śmiech łagodzi obyczaje . to nie śmiechto wyśmiewanie sięnie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Różności na czasie: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Jeśli ktoś chce płakać, jego wybór. Ale jeśli ktoś chce się pośmiać, proszę Cię Januszu o przywrócenie mojego posta wraz ze zdjęciem. Zarówno ja jak i nasz wspólny znajomy wytarzaliśmy się ze śmiechu czytając owe brednie. Uznaję, że zostałem ocenzurowany za poczucie humoru, którego nie podzielasz. Nie widzę również powodu, by piętnować mnie za to, że ktoś chce zapłakać nad owymi absurdami współczesności. Jeśli kogoś śmieszą, to ich miejsce jest w tym wątku. I są ciekawsze od gołych cycków, których tu sporo.Hehe śmiej się bo mogłeś skończyć z banem jak ja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia A gdzież mi do takiego recydywisty?!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi