MietekK Opublikowano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia https://www.facebook.com/reel/1027910645861991 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Ryby z dziadkiem Kiedy pójdziemy na ryby z dziadkiem #shortvideo #fishing #viralvideo #fish #funny #funnyshorts - YouTube 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Na puzzlach było napisane 8 lat +.Koledze znajomego zajęło to niecałe 30 min ???? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia ???? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Banksy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Piękna reklama Alfa Romeo [emoji16] https://youtube.com/shorts/jAAxHTttDBw?si=RnNdAC7ieDXMCFeE Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer zander Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia (edytowane) https://www.facebook.com/reel/3663632470449079?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v Już niedługo, jeszcze momencik........ Edytowane 12 Kwietnia przez killer zander 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia https://www.facebook.com/reel/3663632470449079?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v Już niedługo, jeszcze momencik........ Już nic nie ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia (edytowane) tzw hood cricket Jestem pewien, że gościu ma doświadczenie i to nie w grze [emoji23] Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk Edytowane 16 Kwietnia przez Umbra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Czwartek 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia . Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Żona odwiedza męża w więzieniu i rozmawiają: - Dlaczego nie byłaś na ostatnich odwiedzinach? - Źle się czułam i poszłam do lekarza. - Bajki opowiadasz! Gadaj! Z kim byłaś? - To niesprawiedliwe, że mnie podejrzewasz. Przez 5 lat twojego siedzenia tutaj nie dałam ci do tego żadnego powodu. - No dobrze. I co powiedział lekarz? - Że chyba jestem w ciąży. Student przychodzi na egzamin z logiki i na bezczelnego pyta profesora - Pan się łapie w tej logice panie Profesorze? - Oczywiście, co za pytanie. - To ja mam taką propozycję panie Profesorze, zadam panu pytanie i jeśli pan nie odpowie stawia mi pan 5, a jeśli pan odpowie wywala mnie pan na zbity pysk. - OK niech pan pyta - Co obecnie jest legalne, ale nielogiczne, logiczne ale nielegalne, a co nie jest logiczne ani legalne? Profesor nie znal odpowiedzi postawił studentowi 5 i wola swojego najlepszego studenta i pyta go o odpowiedź. Ten mu natychmiast odpowiada: - Ma pan 65 lat i jest pan żonaty z 25-letnią kobietą, co jest legalne, ale nielogiczne. Pana żona ma 20-letniego kochanka, co jest logiczne ale nielegalne. Pan stawia kochankowi swojej żony 5 chociaż powinien go pan wywalić na zbity pysk i to nie jest ani logiczne ani legalne. Przychodzi kobieta do aptekarza i mówi: - Poproszę trutkę. - A po co? - Chcę otruć męża! - Nawet jeśli panią zdradza dla innej nie mogę pozwolić żeby pani go otruła! Wtedy kobieta pokazuje zdjęcie jej męża kochającego się z żoną aptekarza. Wtedy aptekarz mówi: - Nie wiedziałem, że ma pani receptę. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 18 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia https://youtube.com/shorts/dEuktDNORRI?si=r4zYJWxIWZpqKiTD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 18 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Sypialnia. Żona stoi naga przed lustrem i mówi do męża: - Czuję się okropnie. Jestem stara, gruba i brzydka. Mógłbyś chociaż powiedzieć mi jakiś komplement! - Masz bardzo dobry wzrok. Stoi dziennikarz pod budką Lotto i robi wywiady. Podjeżdża facet trabantem, dziennikarz przyskakuje i pyta: - Co Pan zrobiłby z główną wygraną? Facet myśli i mówi: - No to większe mieszkanie, Matiza. - A reszta? - Reszta na konto. Podjeżdża facet Matizem. Dziennikarz znów pyta: - Co Pan zrobiłby z główną wygraną? - No to jakiś dom, Mercedes. - A reszta? - Reszta na konto. Podjeżdża facet Merolem 600 SEL. Dziennikarz ponawia pytanie. - Taaak, no to spłaciłbym skarbówkę, potem ZUS. - A reszta? - A reszta niech ku...wa czeka! - Czy oskarżony był już karany? - Tak, za konkurencję. - Za konkurencję się nikogo nie karze! A co oskarżony robił? - Takie same banknoty jak mennica państwowa. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi