dipper Opublikowano 18 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia https://www.facebook.com/reel/4191973591115181 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 18 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia https://www.facebook.com/reel/4008302876124832mój klimat (niestety). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 18 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 18 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Popsułeś majonez! ???????? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 19 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Popsułeś majonez! Zapomniałeś dodać Kielecki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 19 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Popsułeś majonez! [emoji44][emoji12]Tylko pytanie... Który którym [emoji39] Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal078 Opublikowano 19 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia https://www.facebook.com/watch/?v=1436050134030168 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 19 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia (edytowane) Hehehehe co za świat i inwigilacja pełna. Jak w Chinach. Nie oglądam zdjeć na Google bo … nie dałem im dostępu do moich zdjeć, i daj dostęp i daj, No to nie oglądam.To co wystawiacie z fejszbuka to se obejrzę jeden, dwa i zaloguj sie albo załóż konto. Nie mam … to nie oglądam.Youtube to samo zaloguj się i zaloguj, jeszcze reklam oglądaj po osiem na jednym filmiku … tez nie oglądam. W sumie zostały mi shorty na you tubie i filmiki bez reklam na bing. Też pewnie nie na długo. I co w tym jest śmieszne? Że mi to w ogóle nie przeszkadza. I żyję, i to zaczynam dumać czy nie szczęśliwszy niz jak miałem do tego dostęp. Naprawdę Kurczę gdzieś mam Nokię 6110 … na pewno jeszcze gada. Oj to bym się wyrwał z systemu … Edytowane 19 Kwietnia przez Qh_ 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 19 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Hehehehe co za świat i inwigilacja pełna. Jak w Chinach. Nie oglądam zdjeć na Google bo … nie dałem im dostępu do moich zdjeć, i daj dostęp i daj, No to nie oglądam.To co wystawiacie z fejszbuka to se obejrzę jeden, dwa i zaloguj sie albo załóż konto. Nie mam … to nie oglądam.Youtube to samo zaloguj się i zaloguj, jeszcze reklam oglądaj po osiem na jednym filmiku … tez nie oglądam. W sumie zostały mi shorty na you tubie i filmiki bez reklam na bing. Też pewnie nie na długo. I co w tym jest śmieszne? Że mi to w ogóle nie przeszkadza. I żyję, i to zaczynam dumać czy nie szczęśliwszy niz jak miałem do tego dostęp. Naprawdę Kurczę gdzieś mam Nokię 6110 … na pewno jeszcze gada. Oj to bym się wyrwał z systemu … Najlepsze są te z*ebane reklamy.Zawsze Adblock działał i można było oglądać bez przeszkód Z 2 miechy temu zaczęło na adblocku zacinać, ale aktualizacje adblocka to za każdym razem naprawiały.Teraz w ogóle nie da się obejrzeć nic na YT gdy Adblock jest aktywny.Też podziękowałem i nie oglądam.Jaki sens oglądać film 20 minut, w trakcie którego jest 6-7 reklam?Gościu coś mówi, jeb reklama.5s, skip chwilę coś mówi i znów reklama przerywa.Jak to się mówi, CH*j a nie robota Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 19 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Najlepsze są te z*ebane reklamy.Zawsze Adblock działał i można było oglądać bez przeszkódZ 2 miechy temu zaczęło na adblocku zacinać, ale aktualizacje adblocka to za każdym razem naprawiały.Teraz w ogóle nie da się obejrzeć nic na YT gdy Adblock jest aktywny.Też podziękowałem i nie oglądam.Jaki sens oglądać film 20 minut, w trakcie którego jest 6-7 reklam?Gościu coś mówi, jeb reklama.5s, skip chwilę coś mówi i znów reklama przerywa.Jak to się mówi, CH*j a nie robota Sent from my ASUS_I006D using TapatalkJa mam combo AdGuard z uBlock Origin i żadnych reklam nie oglądam. Czasem pojawi się info, że blokuję reklamy. Klikam zablokuj okno i wszystko działa dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 19 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Ja mam combo AdGuard z uBlock Origin i żadnych reklam nie oglądam. Czasem pojawi się info, że blokuję reklamy. Klikam zablokuj okno i wszystko działa dalej.Też mi wyskakuje to oknoAle od jakiegoś czasu nie mogę kliknąć X, bo ten już się nawet nie wyświetla.Odświeżam kilka razy stronę, a i tak nie mam opcji pominięcia tego komunikatu Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 19 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Ja nie zamykam tego kliknięciem X tylko dodaję do blokowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 19 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Ja mam combo AdGuard z uBlock Origin i żadnych reklam nie oglądam. Czasem pojawi się info, że blokuję reklamy. Klikam zablokuj okno i wszystko działa dalej.Próbowalem, ale coś mi nie działało...Zmieniłem przeglądarkę i teraz nagle działa Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 19 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Warto zmienić przeglądarkę np. na Brave 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 20 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia https://9gag.com/gag/aoy4ro0?utm_source=Facebook_Messenger&utm_medium=post_share Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 20 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 20 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak Mer23 Opublikowano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Witam! Coś ode mnie: 1.Rybak łowi ryby w zakazanym miejscu.Obok niego przechodzi policjant i pyta:– Co pan tu robi?Rybak na to:– No, tego, uczę robaczka pływać.– To dostaje pan mandat.– Ale panie władzo za co?– Za bark kamizelki ratunkowej u robaczka. 2.Jest wielki mróz. Nad przeręblem siedzi dwóch rozgadanych wędkarzy.W pewnym momencie jeden zamilkł i przyłożył rękę do wielkiego policzka. Drugi patrzy na niego zdziwiony i pyta:– Hej, co jest? Ząb cię boli?– Nie, tylko rozmrażam robaki. 3.Już nigdy nie pójdę z mężem łowić ryb.– A co się stało?– Już początek był fatalny! Za głośno rozmawiałam, nie umiałam założyć przynęty, za wcześnie podcięłam rybę.– A co było potem?– Zupełny skandal! Złowiłam trzy razy tyle co on! 4.Idzie króliczek do sklepu i widzi ogromną kolejkę.Zaczyna się wpychać i po chwili na sam koniec wyrzuca go małpa:- Ty mały, spadaj na koniec!Króliczek znowu zaczyna się wpychać i tym razem wyrzuca go zebra:- Spieprzaj na koniec nie widzisz kolejki!Królik wkurzony ponownie próbuje dostać się na sam przód i wypycha go żyrafa:- Won na koniec!Na to króliczek:- Kur*a, nie otworzę dzisiaj tego sklepu. Źródła:https://codziennyhumor.pl/kategoria/kawaly/https://zapytaj.onet.pl/Category/001,002/2,6606200,Smieszne_kawaly.html 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Śmingus-Dyngus 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Telefon w hotelowej recepcji:Dzień dobry, dzwonię z pokoju 1196.Moglibyście przysłać kogoś z obsługi?Kłócę się właśnie z żoną i zagroziła, że wyskoczy przez okno.Przepraszam, ale to jest państwa prywatny problem.Tak, zgoda, ale to cholerne okno się nie otwiera, a to już wasz problem. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 25 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia ;-) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 25 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia https://youtube.com/shorts/EE2AkxfpsnU?si=X_UYeQFgWQBHX-ub Stare ale dobre 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio1111 Opublikowano 26 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Ech...Wiosna. Człowiek by się zakochał...Tylko żona nie pozwala. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi