sero1975 Opublikowano 9 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja https://chamsko.pl/127131/Kto_to_jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 9 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja ;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 9 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 9 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu TapatalkaOd razu widać, że Człek charakterny. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 10 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja (edytowane) Piękne. Kiedyś też tak miałem . Ale smutne, że teraz prawie nikt nie śpiewa, a gitara to już w ogóle nieobecna na spotkaniach. Telefony rządzą. A pamietam kiedyś Mazury. Ciemno sie robiło. Parkowało się żaglówkę do brzegu. Zapalały się ogniska, potem odzywały gitary i ludzie. Piękne to były czasy. Kiedyś, akurat na Niesłyszu, poszliśmy popływać w nocy, woda ciepła, dopłynęliśmy na środek jeziora zakręciliśmy się trochę bo glony po nogach … i było kurczę tyle ognisk na brzegu, że nie wiedzieliśmy do którego płynąć. Na szczęście nasz obóz zaczął jak zwykle hiszpańskie dziewczyny i to nas uratowało. Choć myśle, że każde z ognisk by nas ciepło przyjęło Ale takich Mazur, nawet Bieszczad, już nie ma. A Niesłysz to już w ogóle pokrojony i zajęty przez Januszy sukcesu … śmieszne jest, że oni nie wiedza ile tracą. Edytowane 10 Maja przez Qh_ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 10 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 10 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja (edytowane) Piękne. Kiedyś też tak miałem . Ale smutne, że teraz prawie nikt nie śpiewa, a gitara to już w ogóle nieobecna na spotkaniach. Telefony rządzą. A pamietam kiedyś Mazury. Ciemno sie robiło. Parkowało się żaglówkę do brzegu. Zapalały się ogniska, potem odzywały gitary i ludzie. Piękne to były czasy. Kiedyś, akurat na Niesłyszu, poszliśmy popływać w nocy, woda ciepła, dopłynęliśmy na środek jeziora zakręciliśmy się trochę bo glony po nogach … i było kurczę tyle ognisk na brzegu, że nie wiedzieliśmy do którego płynąć. Na szczęście nasz obóz zaczął jak zwykle hiszpańskie dziewczyny i to nas uratowało. Choć myśle, że każde z ognisk by nas ciepło przyjęło Ale takich Mazur, nawet Bieszczad, już nie ma. A Niesłysz to już w ogóle pokrojony i zajęty przez Januszy sukcesu … śmieszne jest, że oni nie wiedza ile tracą.Obecnie, to raczej smutne, że właśnie ktoś próbuje śpiewać, a natura temu przeczy, mimo że konto bankowe wskazuje, iż natura się myli.Tak, przestaliśmy ze sobą rozmawiać, młodzież woli do siebie pisać niż dzwonić.Pytanie do młodzieży i reszty: Jakie książki ostatnio lub w ogóle przeczytałeś w większości przypadków można sobie darować.Pozwolę sobie zacytować (wkleić ) pewne poglądy: Już Arystoteles mówił: „kiedy widzę młodzież, to wątpię w przyszłość cywilizacji”. Sokrates twierdził, że młodzi „kochają luksus, denerwują nauczycieli i cały czas się obijają”, zaś na odnalezionej tabliczce sprzed 4000 lat widnieje zapis „Młodzież się stoczyła na dno i bliski jest koniec świata”.Obecnie wracanie do historii w wielu aspektach jest piętnowane, i mało modne, więc z mojej stron, to koniec przynudzania w temacie "kiedyś".Ps. jeszcze ktoś wpadnie na pomysł założenia tematu, Melancholia i narzekanie, a jakoś dziwnie melancholia kojarzy mi się z lobotomią i stanem po, czyli "luzem".Pozdrawiam Edytowane 10 Maja przez SID 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 11 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja Racji sporo masz. Tez kiedyś nad tym myślałem. I wyszło mi, że natura jest tak mądra, ze kasuje grupy nieprzystosowane do przetrwania. Stąd sinusoidy rozwojów i degradacji społeczeństw. Bo myśle, ze sporo było prokreacji poogniskoweych, i to jeszcze kiedy spotykają się obcy sobie ludzie, poprawia się genom. A jakoś jeszcze nie słyszałem o zapłodnieniu przez SMS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 11 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja ... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 11 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja A jakoś jeszcze nie słyszałem o zapłodnieniu przez SMS Widocznie brakuje Ci wiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 11 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja Z dystansem do życia : 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 11 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja Planeta płonie, a maj będzie najzimniejszy w historii pomiarów.... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 12 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja (edytowane) ^^^^O kujda... Balbina ;-))))) Edytowane 12 Maja przez zeralda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 12 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 16 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja (edytowane) Edytowane 16 Maja przez Koincydencja 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 17 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja (edytowane) https://www.facebook.com/share/r/15QK3k7KFs/ Choć jestem fanem Daiwy to teraz mi Shimano zaimponował ???????????? Edytowane 17 Maja przez kogut 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 17 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja (edytowane) Ciekawe kto był fundatorem? Edytowane 17 Maja przez Qh_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 17 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja oba napoje to truciznyale ;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 17 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja I widać z niej jak te napoje ryją ludziom berety bo wystarczyło podskoczyć ... Co do konkurencji tych dwóch, lubię ryć i swój beret ale:z butelki szklanej tylko CColaz puszki tylko pepsiz plastiku niechętne ale jak już nie ma wyjścia to CC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 17 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja A ta reklama jest popularna na wszystkich zajęciach z marketingu na studiach itd Generalnie jej genezą była odpowiedź Pepsi na wyniki sprzedaży, gdzie CC pokazał 2x lepszy wynik jak Pepsi.I w oryginale zaczynała się właśnie od tych ststystyk sprzedaży z info skąd taki wynik CC Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 18 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja (edytowane) ... Edytowane 18 Maja przez Biesan 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregx1 Opublikowano 19 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja (edytowane) Edytowane 19 Maja przez S.N. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 19 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja a.jpg s.jpgruha - wym. ruchoto ciuchy po węgiersku;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 23 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja Reklama dźwignią handlu https://youtube.com/shorts/e2C5AEzPVcM?si=u5XRA3A36iUl6iKS 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi