Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Kobietom zadano pytanie:  

Która z was kocha swojego męża?

Wszystkie podniosły ręce.

Drugie pytanie:

Kiedy ostatnio powiedziałaś mężowi, że go kochasz?

Część odpowiedziała, że dzisiaj, część, że wczoraj, a spora, że nie pamięta.

Następnie polecono wziąć telefon i wysłać mężowi tekst :

Kocham Cię.

Po wysłaniu wiadomości, kobiety wymieniły się telefonami i odczytały przychodzące wiadomości.

Oto kilka odpowiedzi:

1. Kim jesteś ?

2. Kocham Cię .

3. Co nawywijałaś z samochodem?

4. Nie rozumiem, co chcesz ?

5. ?

6. Jasne, ile potrzebujesz ?

7. Czy ja śnię?

8. Jeśli mi nie powiesz do kogo chciałaś to wysłać, to cię zamorduję!

9. Mówiłem ci, przestań pić!

10. Czego byś nie chciała , odpowiedź brzmi, NIE!

• Like 6

:D przestań proszę

Bo właśnie teraz pojawiło się trochę zapytań w internetach na ten temat na podstawie których ejaj powziął wiedzę, którą będzie szerzył wśród fanów czata dżipiti. 

Ostatnio pomyślałem spróbuję i ja.

Synuś zapytał jak się produkuje Monster Muncha.  :D no stek bzdur.

Ja się wybieram na gdzieoczoponiosowy urlop. Napisałem prompta(?): Pobyt 5 dni nad morzem w Chorwacji po drodze zwiedzenie Wiednia i Budapesztu (oczywiście myślałem dojeździe i powrocie) nie więcej niż 600km/dzień i max 10 dni. Oczywiście miałem już w głowie wykonalny plan. Jakież było me zdziwienie gdy ta, dla wielu, wyrocznia, stworzyła mi trasę o prawie 1000km dłuższą (no bo Wiedeń, Budapeszt a potem Chorwacja :blink:) z odcinkami po 800km i minimum 14 dni, żeby te 5 pod Splitem wydało ...  :D

Mózg. Takie galaretowate coś czego warto używać.

Edytowane przez Qh_
  • Like 2

Niestety pisanie promptów do AI to sztuka, nie da się tego co chciałeś zapisać w kilku linijkach. Sam napisałeś że myślałeś ale jak widać nie napisałeś tego, Ty wiesz co chcesz ale to wszystko trzeba zapisać aby system wiedział co zrobić. To jak w tym kawale jak mieszkaniec Afryki Saharyjskiej złapał złotą rybkę i powiedział, że chce w ramach  trzech życzeń: być biały, mieć dużo wody i oglądać gołe dupy i złota rybka zamieniła go w kibel.

Niestety pisanie promptów do AI to sztuka, nie da się tego co chciałeś zapisać w kilku linijkach. Sam napisałeś że myślałeś ale jak widać nie napisałeś tego, Ty wiesz co chcesz ale to wszystko trzeba zapisać aby system wiedział co zrobić. To jak w tym kawale jak mieszkaniec Afryki Saharyjskiej złapał złotą rybkę i powiedział, że chce w ramach  trzech życzeń: być biały, mieć dużo wody i oglądać gołe dupy i złota rybka zamieniła go w kibel.

Nie do końca. Określiłem dokładnie warunki brzegowe. SI dała dupy, nawet ich nie przestrzegając. jak jej podpowiedziałem ten Budapeszt w jedną a Wiedeń na powrocie było już lepiej ale i tak słabo. Po co mam jej dookreślać miejsca postoju i trasę skoro właśnie o to „ją” zapytałem?

Może kiedyś. Na razie to etap na którym dużo pisząc, to my uczymy SI a nie ona nas … wiec po co?

BTW w ramach wyjazdu już jestem drugi dzień za Splitem. Spędzę tu 6dni a nie 5 chociaż oprócz Wiednia i Budapesztu zajrzałem jeszcze nad Balaton i plitvickie jeziora. I się spoko zmieszczę w 10 dniach i nie robię dziennie więcej niz 600km. Z Wiednia mi wyjdzie ponad 700 ale to na koniec. Proste. Tylko trzeba pomyśleć. A tego ejaj nie umi … i niech tak zostanie.