Banjo Opublikowano 23 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 23 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 23 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 24 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja Kobietom zadano pytanie: Która z was kocha swojego męża?Wszystkie podniosły ręce.Drugie pytanie:Kiedy ostatnio powiedziałaś mężowi, że go kochasz?Część odpowiedziała, że dzisiaj, część, że wczoraj, a spora, że nie pamięta.Następnie polecono wziąć telefon i wysłać mężowi tekst :Kocham Cię. Po wysłaniu wiadomości, kobiety wymieniły się telefonami i odczytały przychodzące wiadomości.Oto kilka odpowiedzi:1. Kim jesteś ?2. Kocham Cię .3. Co nawywijałaś z samochodem?4. Nie rozumiem, co chcesz ?5. ?6. Jasne, ile potrzebujesz ?7. Czy ja śnię?8. Jeśli mi nie powiesz do kogo chciałaś to wysłać, to cię zamorduję!9. Mówiłem ci, przestań pić!10. Czego byś nie chciała , odpowiedź brzmi, NIE! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 26 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja Świetna sprawa, polecam spróbować ???? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja Polecam również gumowe wiertła do wiercenia zakręcających otworów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 26 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja (edytowane) przestań proszęBo właśnie teraz pojawiło się trochę zapytań w internetach na ten temat na podstawie których ejaj powziął wiedzę, którą będzie szerzył wśród fanów czata dżipiti. Ostatnio pomyślałem spróbuję i ja. Synuś zapytał jak się produkuje Monster Muncha. no stek bzdur.Ja się wybieram na gdzieoczoponiosowy urlop. Napisałem prompta(?): Pobyt 5 dni nad morzem w Chorwacji po drodze zwiedzenie Wiednia i Budapesztu (oczywiście myślałem dojeździe i powrocie) nie więcej niż 600km/dzień i max 10 dni. Oczywiście miałem już w głowie wykonalny plan. Jakież było me zdziwienie gdy ta, dla wielu, wyrocznia, stworzyła mi trasę o prawie 1000km dłuższą (no bo Wiedeń, Budapeszt a potem Chorwacja ) z odcinkami po 800km i minimum 14 dni, żeby te 5 pod Splitem wydało ... Mózg. Takie galaretowate coś czego warto używać. Edytowane 26 Maja przez Qh_ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 26 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja Niestety pisanie promptów do AI to sztuka, nie da się tego co chciałeś zapisać w kilku linijkach. Sam napisałeś że myślałeś ale jak widać nie napisałeś tego, Ty wiesz co chcesz ale to wszystko trzeba zapisać aby system wiedział co zrobić. To jak w tym kawale jak mieszkaniec Afryki Saharyjskiej złapał złotą rybkę i powiedział, że chce w ramach trzech życzeń: być biały, mieć dużo wody i oglądać gołe dupy i złota rybka zamieniła go w kibel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 26 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja https://youtube.com/shorts/Sp3UTGC6YdQ?si=tVBS48aCssbti3SK 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 27 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja (edytowane) A może jednak wrzucić do wątku "klub tetryka"? Ale do emerytury, to mi jednak trochę brakuje. Edytowane 27 Maja przez Koincydencja 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 27 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 28 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja Obietnice..... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 29 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja ???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 29 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja . oko.jpgwiesz, jako tetryka mało mnie to śmieszy, bo to rzeczywistość, czego Tobie nie życzę.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 29 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja Tylko, że ja już tam mam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 29 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja https://www.facebook.com/share/v/1Evj4fRnfY/ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 30 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja Niestety pisanie promptów do AI to sztuka, nie da się tego co chciałeś zapisać w kilku linijkach. Sam napisałeś że myślałeś ale jak widać nie napisałeś tego, Ty wiesz co chcesz ale to wszystko trzeba zapisać aby system wiedział co zrobić. To jak w tym kawale jak mieszkaniec Afryki Saharyjskiej złapał złotą rybkę i powiedział, że chce w ramach trzech życzeń: być biały, mieć dużo wody i oglądać gołe dupy i złota rybka zamieniła go w kibel.Nie do końca. Określiłem dokładnie warunki brzegowe. SI dała dupy, nawet ich nie przestrzegając. jak jej podpowiedziałem ten Budapeszt w jedną a Wiedeń na powrocie było już lepiej ale i tak słabo. Po co mam jej dookreślać miejsca postoju i trasę skoro właśnie o to „ją” zapytałem?Może kiedyś. Na razie to etap na którym dużo pisząc, to my uczymy SI a nie ona nas … wiec po co? BTW w ramach wyjazdu już jestem drugi dzień za Splitem. Spędzę tu 6dni a nie 5 chociaż oprócz Wiednia i Budapesztu zajrzałem jeszcze nad Balaton i plitvickie jeziora. I się spoko zmieszczę w 10 dniach i nie robię dziennie więcej niz 600km. Z Wiednia mi wyjdzie ponad 700 ale to na koniec. Proste. Tylko trzeba pomyśleć. A tego ejaj nie umi … i niech tak zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 4 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca Proszę ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 7 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca ach, ten Grosik ;-) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 8 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca https://youtube.com/shorts/jxytLGCUFw0?si=2P3txL4sbtOuS5zb 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 8 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Patenty.... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca A podobno kapitan ze statku schodzi ostatni, szczególnie z tonącego … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi