Arkiewicz Opublikowano 3 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 3 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca https://www.facebook.com/share/r/1BvABmKzG1/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 3 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 5 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca https://www.facebook.com/share/p/16jkLJB7oP/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 5 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca Tak się nie robi:https://x.com/panchoragiew/status/1939797689681551424 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 6 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca z cyklu: sztuka tłumaczenia z mandaryńskiego na polski (może AI działała) Skagit Głowica strzeleckaSkagit Głowica strzelecka Żyłka muchowa z 2 spawanymi pętlami 20FT 300gr - 16036984026 - Allegro ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 6 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca (edytowane) Brat starał sie do wojska, pojechałem na przysięgę. Po tych wszystkich ceremoniałach można było podejść. Stoję z bratem patrze ,a obok kumpel i jego śliczna lady jak mu sie rzuca w ramiona, po chwili płacze ze szczęścia, bratowa mówi brata: patrz widzisz jak ja kocha, a Ty nawet do mnie nie podszedłeś jełopie- myślałem ze tam umrę. Po jakimś czasie spotykam tego kumpla i mówię ależ ty kochasz tą swoją żonę, bratowa powiedziała ze płakałaś, on : " co ty , ta skoczyła, a mnie tak zakuło w kolanie, myślałem ze sie zesram" jak to można ze zinterpretować.... Edytowane 6 Lipca przez tibhar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca (edytowane) Cały czas kaszana An error occured with the SQL server:mySQL query error: SELECT COUNT(*) as topicviews FROM ip_topic_views WHERE views_tid=12068This is not a problem with the IPS Community Suite but rather with your SQL server. Please contact your host and copy the message shown above Edytowane 8 Lipca przez darek63 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca [emoji41] 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca https://www.facebook.com/watch?v=1211074223816903 Słowo daje to nie polityka ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca (edytowane) Edytowane 8 Lipca przez darek63 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 9 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Polska myśl szkoleniowa POŁÓŻ SIĘ!! #viralvideo #lifeisbutadream #explorepage #football 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 9 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca (edytowane) ???? Edytowane 9 Lipca przez Wacha 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 18 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 18 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca ???? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 19 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Letni MIX, 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 19 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca (edytowane) - Co dzieli ładne i brzydkie kobiety ?- Odra ! - Czego pan najbardziej żałuje w życiu ?- Że nie słuchałem dziadka !- A co dziadek radził ?- Nie wiem, nie słuchałem ! Edytowane 19 Lipca przez Marcin Rafalski 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 20 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca https://x.com/plackibezcukru/status/1946651186213364163?s=46 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 20 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 20 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 21 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 22 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca . 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi