Artech Opublikowano 7 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 7 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 9 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia (edytowane) Spryciara....https://x.com/CensoredLeak/status/1953995898679431462 i farciarzhttps://x.com/CensoredLeak/status/1948807079109820524 Edytowane 9 Sierpnia przez vako 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 10 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 11 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 14 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 14 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia ???? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 15 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 16 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia Pracoholiczka...... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 16 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 16 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 18 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia Właściwa decyzja....https://x.com/MikeSonko/status/1957306966243692739 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 19 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia Chyba było grubo... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 20 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia W liceum na lekcji polskiego uczniowie piszą wypracowanie, które ma zawierać: wątek religijny, watek historyczny, wątek miłosny i wątek sensacyjny. Wszyscy uczniowie piszą pracowicie już pół godziny, tylko jeden Karolek rozsiadł się wygodnie i patrzy w sufit. - Karolek, czemu nie piszesz? -pyta nauczycielka. - Ja już napisałem - odpowiada Karolek. - To jest niemożliwe - dziwi się nauczycielka - przeczytaj wszystkim na głos co napisałeś. - Mój Boże (wątek religijny) - rzekła hrabina (wątek historyczny) - jestem w ciąży (watek miłosny) - ale nie wiem z kim (wątek sensacyjny). 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 21 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 22 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia (edytowane) Ostatnio w pracy była debata. Odnośnie rocznic. Chłopy, wiadomo, obrączki w domu to z pamięci problem … I nagle Adaś mówi: „ja mam rocznicę wtedy, kiedy pamietam”. No szach mat. Jakież to proste. Biorę jako zasadę życiową.. Edytowane 22 Sierpnia przez Qh_ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 22 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia Facet lubi się chwalić ładną żoną 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 23 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia (edytowane) Patrząc na powyższe zdjęcie. Jak upał to jemu lżej w białym a jej ciężej w czarnym. Moze lubią spocone? Przypomniał mi się kawał z brodą a propos pocenia- Kowalski ! Lubicie ciepłą wódkę i spocone dziewczyny ? - pyta Szef- Nie, szefie- Dobrze, pojedziecie na urlop w listopadzie Edytowane 23 Sierpnia przez Marcin Rafalski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 23 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia https://youtube.com/shorts/pTex2QtYBT4?si=Mkd10BpxGVHR4tTm ????chyba jest w tym jakaś prawda ???????????????? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 24 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia Nazwa miejscowości niczym bonus 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 25 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia (edytowane) Pewnego dnia szef dużego biura zauważył nowego pracownika. Kazał mu przyjść do swego pokoju. - Jak się nazywasz?- Jurek - odparł nowy. Szef się skrzywił: - Słuchaj, nie dociekam, gdzie wcześniej pracowałeś i w jakiej atmosferze, ale ja nie zwracam się do nikogo w mojej firmie po imieniu. To rodzi poufałość i może zniszczyć mój autorytet. Zwracam się do pracowników tylko po nazwisku, np. Kowalski, Malinowski. Jeśli wszystko jasne, to jakie jest twoje nazwisko? - Kochany - westchnął nowy. - Nazywam się Jerzy Kochany. - Dobra, Jurek, omówmy następną sprawę. Edytowane 25 Sierpnia przez darek63 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 27 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia - Skąd Ty wiesz kiedy robić pranie ? pyta się sąsiadka sąsiadki. Zauważyłam, że robisz to kiedy świeci słońce -Bo ja mam w domu barometr. - Nigdy nie widziałam u Ciebie barometru. - Kiedy mój mąż jeszcze rano śpi, odkrywam kołdrę i patrzę po której stronie mu leży. Jak po prawej, to będzie pogoda, jak po lewej to będzie deszcz. -A jak stoi ? -To nie myślę o praniu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 27 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia (edytowane) Hotele SPA w Polsce – ranking luksusowych hoteli.Zachęcam do załączania swoich opinii i propozycji równie atrakcyjnych kurortów. Edytowane 27 Sierpnia przez SID 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 28 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 29 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi