Konstanty Opublikowano 29 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia czysta.jpgto musiał być Krakus ;-)"pociąg odjedzie z peronu czeciego";-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 29 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia Jeśli to ma być czyste 300 zł, to musi pochodzić z pralni pieniędzy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 29 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia Ale wiesz, że możesz się odwołać? Błąd formalny, nieczytelna kara itp. Kiedyś mi wyszły badania. Z tydzień. Pani milicjantka zabrała mi prawko. Wystawiła też mandat, też chyba czysta (ale to było dawno) za „ jazdę bez uprawnień”. pojechałem na hubską. Przeprosili, podarli mandat, oddali prawko. Jedynie musiałem czekać aż patrol wróci ze zmiany.Nikt niczego nie poprawiał już. Jedynie paluchem pogrozili, żebym przed zrobieniem badań do auta nie wsiadł. Musiałem wskakiwać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 30 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 30 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia https://youtube.com/shorts/gMuBlpUmSeQ?si=HpdGepfdop9V87WV????????????♂️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 31 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra The Sidewinder Opublikowano 31 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia Hotele SPA w Polsce – ranking luksusowych hoteli.Zachęcam do załączania swoich opinii i propozycji równie atrakcyjnych kurortów. Mój znajomy poleca kurorty na komendzie w Niemczech w okolicy Berlina Pożyczył sobie rower na 30 minut spod losowego sklepu...Oczywiscie nie przez aplikacje/firme tylko od prywatnej osoby bez jej zgody.Pomysł ciekawy, ale pobyt w kurorcie 3 dni i tłumaczenie, że potrzebował tylko na chwilę bardziej ekscytujące [emoji23]Lepiej mógł go gdzies zostawic niz wracac z nim w miejsce skąd go zawinął - właściciel z Avengersami już czekał Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 31 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia ???? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 31 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia VW.jpeg Praktykant.jpg;-)jest i Renówka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 1 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 1 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września jak na pstrągach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września Kiepski ze mnie łowca pstrągów bo ja na leżąco nie łowię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 1 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września Się ma take klate to nijak nie idzie się standardowo za słupem schować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 1 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września Doczekaliśmy się kolejnej części Snyper, nagrywany w polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 1 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września Bywa, że chwila zapomnienia może zaważyć na całe życie, lub do ukończenia nauki.W życiu należy przewidywać konsekwencje swoich czynów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 2 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 3 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 3 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września https://youtube.com/shorts/syZR7vSLQ4o?si=HK7CFHEbgBTyBQGI 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 4 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 5 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 5 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września Polska policja na malej wsi ujawniła i zlikwidowała schowaną na uboczu fabrykę metaamfetaminy.Złapano tez dwóch meksykańskich chemików. Policja się zastanawia jaki był powód ich przyjazdu. Poszerzanie strefy wpływów?A ja wiem! Kartel, jak wszyscy teraz w UE, jest zmuszony ograniczać ślad węglowy ! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakuza Opublikowano 5 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września Taka sytuacja u znajomegoStradic FJ [emoji23][emoji23][emoji23] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 6 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września świetny pomysł na prezent - dla elektryków ;-)Damski bezprzewodowy biustonosz damski bezprzewodowy biustonosz bez podkładek wysoki - Temu Poland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 6 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września @ Konstanty, co Tobie wyświetla algorytm ???? mnie z reguły wędki, przynęty itp. ???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 6 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września @ Konstanty, co Tobie wyświetla algorytm mnie z reguły wędki, przynęty itp. a mi gołe baby ;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi