Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Ale wiesz, że możesz się odwołać? Błąd formalny, nieczytelna kara itp.

Kiedyś mi wyszły badania. Z tydzień. Pani milicjantka zabrała mi prawko. Wystawiła też mandat, też chyba czysta  :D (ale to było dawno) za „ jazdę bez uprawnień”. pojechałem na hubską. Przeprosili, podarli mandat, oddali prawko. Jedynie musiałem czekać aż patrol wróci ze zmiany.

Nikt niczego nie poprawiał już. Jedynie paluchem pogrozili, żebym przed zrobieniem badań do auta nie wsiadł. 
Musiałem wskakiwać  :D

• Like 1

Gość Umbra The Sidewinder

Hotele SPA w Polsce – ranking luksusowych hoteli.

Zachęcam do załączania swoich opinii i propozycji równie atrakcyjnych kurortów. ;)

Mój znajomy poleca kurorty na komendzie w Niemczech w okolicy Berlina :D

Pożyczył sobie rower na 30 minut spod losowego sklepu...

Oczywiscie nie przez aplikacje/firme tylko od prywatnej osoby bez jej zgody.

Pomysł ciekawy, ale pobyt w kurorcie 3 dni i tłumaczenie, że potrzebował tylko na chwilę bardziej ekscytujące [emoji23]

Lepiej mógł go gdzies zostawic niz wracac z nim w miejsce skąd go zawinął - właściciel z Avengersami już czekał

Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk

Polska policja na malej wsi ujawniła i zlikwidowała schowaną na uboczu fabrykę metaamfetaminy.

Złapano tez dwóch meksykańskich chemików.  Policja się zastanawia jaki był powód ich przyjazdu. Poszerzanie strefy wpływów?

A ja wiem! Kartel, jak wszyscy teraz w UE, jest zmuszony ograniczać ślad węglowy !

• Like 6