yakuza Opublikowano 6 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września Przegląda to się później wyświetla 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 6 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września Przegląda to się później wyświetla jak to było?aha: tak to jest pożyczyć nastolatkowi swojego laptopa...;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 6 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września Mała myszka skrobie........https://x.com/pillsabung/status/1957061639359824144Fan:https://x.com/CensoredLeak/status/1953287482918728091 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 7 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 7 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września https://youtube.com/shorts/rnrhRBVGiYU?si=aavMSPJpNZEoC6Rd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakuza Opublikowano 10 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września (edytowane) "sera".... Edytowane 10 Września przez yakuza 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 11 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września Que Sera, Sera..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 11 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września (edytowane) Edytowane 11 Września przez darek63 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakuza Opublikowano 12 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września (edytowane) Napad DHL XDDDhttps://fb.watch/C3MU1YowCi/ Edytowane 12 Września przez yakuza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakuza Opublikowano 13 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 13 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 13 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września https://www.youtube.com/watch?v=593DuCDZxlY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 14 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września (edytowane) Kowalski złota rączka, ale pijak, umarł był. Św. Piotr ma go wpuścić do nieba ale jednak to pijak. Dzwoni do Lucyfera żeby go wziął na dół na tydzień za karę.Po miesiącu jorgnął się że Kowalskiego nie ma. Dzwoni do Lucka i mówi oddawaj Polaka, zasłużył na niebo!L: nie ma szans on zostaje u nasP: ale tak nie wolno, niebo mu pisane, oddawaj KowalskiegoL: odwal się, on nam tu zrobił automat do ładowania węgla i jakieś coś, mamy teraz klimę, w baniakach bimberek bulgoce, my sobie tu popijamy, dziewczynki najlepsze nas zabawiają, no nie ma szans, Kowalski zostaje.P: Taaak?! To ja was do sądu podam!L: Taaaa??? A ciekawym skąd ty weźmiesz adwokata … Edytowane 14 Września przez Qh_ 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 14 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września Okazuje się że większość tu obecnych jest uzbrojona jak Rambo. https://www.youtube.com/shorts/wSB75thXwGE 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 14 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września (edytowane) Ojtam. Gra słów. Zależy co kto uważa za duże i za poświeci…Mam jeszcze starą aluminiową na cztery R20 i uwierz, można nią tak komuś przyświecić że tonfa niepotrzebna P.S. Stoi ona gdzieś przy drzwiach wejściowych i w razie W, w sądzie, zawsze lepiej się tlumaczyć z latarki niż baseballa Edytowane 14 Września przez Qh_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 14 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września Ojtam. Gra słów. Zależy co kto uważa za duże i za poświeci…Mam jeszcze starą aluminiową na cztery R20 i uwierz, można nią tak komuś przyświecić że tonfa niepotrzebna P.S. Stoi ona gdzieś przy drzwiach wejściowych i w razie W, w sądzie, zawsze lepiej się tlumaczyć z latarki niż baseballa Hehe już to widzę. Wysoki sądzie ja mu tylko dałem latarką po gałach. Aż się baterie wysypały 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 15 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 15 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września (edytowane) Hehe już to widzę. Wysoki sądzie ja mu tylko dałem latarką po gałach. Aż się baterie wysypały Trochę żartowałem a trochę nie. W Polsce obrona konieczna jest zawsze trudna do udowodnienia. Oprócz adekwatności i natychmiastowego zaprzestania, sądy niestety biorą pod uwagę narzędzie. Nie wiem, czy nie biorą pod uwagę zamiaru ewentualnego (skoro jesteś uzbrojony), dodatkowo napastnik na pewno wykorzysta to, że miałeś baseballa, nóż czy kastet. Dlatego zawsze lepiej użyć przedmiotu przypadkowego czyli np latarki. Co powie napastnik? Zaatakowałem go … bo miał … latarkę? To samo dotyczy noża. Chcesz gościa ciąć, no to nóż, chcesz mu zrobić parę dziurek i spuścić ciśnienie? Użyj kluczy.Kolega kiedyś wysiadł z auta i zrobił „trochę” boruty … młotkiem. Sąd go uniewinnił, ale uwierz, gdyby wysiadł z pałą, maczetą czy nunchaku nie byłoby tak prosto. Czuł się zagrożony bo mu okopali auto i wysiadł się bronić z tym co mial przypadkowo w aucie … akurat jechał powiesić mamie obrazek. Edytowane 15 Września przez Qh_ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 15 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września Kolega kiedyś wysiadł z auta i zrobił „trochę” boruty … młotkiem. Sąd go uniewinnił, ale uwierz, gdyby wysiadł z pałą, maczetą czy nunchaku nie byłoby tak prosto. Czuł się zagrożony bo mu okopali auto i wysiadł się bronić z tym co mial przypadkowo w aucie … akurat jechał powiesić mamie obrazek.Bez młota to nie robota.Dobrze że nie jechał mamie drewna narąbać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakuza Opublikowano 15 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września Trochę żartowałem a trochę nie. W Polsce obrona konieczna jest zawsze trudna do udowodnienia. Oprócz adekwatności i natychmiastowego zaprzestania, sądy niestety biorą pod uwagę narzędzie. Nie wiem, czy nie biorą pod uwagę zamiaru ewentualnego (skoro jesteś uzbrojony), dodatkowo napastnik na pewno wykorzysta to, że miałeś baseballa, nóż czy kastet. Dlatego zawsze lepiej użyć przedmiotu przypadkowego czyli np latarki. Co powie napastnik? Zaatakowałem go … bo miał … latarkę? To samo dotyczy noża. Chcesz gościa ciąć, no to nóż, chcesz mu zrobić parę dziurek i spuścić ciśnienie? Użyj kluczy.Kolega kiedyś wysiadł z auta i zrobił „trochę” boruty … młotkiem. Sąd go uniewinnił, ale uwierz, gdyby wysiadł z pałą, maczetą czy nunchaku nie byłoby tak prosto. Czuł się zagrożony bo mu okopali auto i wysiadł się bronić z tym co mial przypadkowo w aucie … akurat jechał powiesić mamie obrazek."akumulator na kablu" [emoji16] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 16 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września dla kajakarzy ;-) 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 16 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 16 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września dla kajakarzy ;-)W sumie biedni ci kajakarze - Biebrza i okolice - komarów od licha i trochę (w czasach gdy tam bywałem - nie jako kajakarz ) Mogą nieźle z przeproszeniem w czasie seksu gołą d...pokłuć albo i co innego . Swoja drogą tytuł pracy brzmi jak doktoratu z kulturoznawstwa czy socjologii. Od razu mi się Bronisław Malinowski ze swoim "Życiem seksualnym dzikich" przypominał. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 16 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września W sumie biedni ci kajakarze - Biebrza i okolice - komarów od licha i trochę (w czasach gdy tam bywałem - nie jako kajakarz ) Mogą nieźle z przeproszeniem w czasie seksu gołą d...pokłuć albo i co innego . Swoja drogą tytuł pracy brzmi jak doktoratu z kulturoznawstwa czy socjologii. Od razu mi się Bronisław Malinowski ze swoim "Życiem seksualnym dzikich" przypominał. Biebrza to Biebrza...komary to nic... ale gzy/muchy końskie to dopiero przygoda;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września Polubiłem bo w czwartek mamy integrację w firmie. Dwudniową. Spływ kajakowy. Także książka na czasie choć nie takich przygód oczekuję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi