Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Tak kurna ekipa w większości męska… Trzeba zadbać by być tym z tyłu. W kajaku. Na wszelki wypadek  :lol:  A w nocy dupą do ściany  :lol:

Tak sobie czytam i się zastanawiam .  -_-

Może jest tak , że ten co wymyślił nazwę Kajak ( podobno Eskimos) , którego specyficzną cechą jest to ,że  czytane wszystko jedno czy od przodu , czy od tyłu brzmi tak samo ,zrobił to na podstawie swoich osobistych specyficznych seksualnych doświadczeń ? :D

Edytowane przez Pisarz.......ewski Piotr
  • Like 3

W pewnej miejscowości ktoś kradł kowalowi jabłka.

Ten zaczaił się w sadzie i czekał na złodzieja.

Gdy ten wdrapywał się na drzewo kowal jako chłop 

ze "stali" ścisnął złodziejaszka za jaja i rzekł:

-Ktoś ty?

Cisza. Ścisnął mocniej i rzekł:

- Ktoś ty?

Cisza, więc ścisnął jak tylko mógł najmocniej i pyta ponownie: 

-Ktoś ty?

Jaśko

-Jaki Jaśko, bo jest Jaśko młynarz, Jaśko stolarz i Jaśko drwal

- Jaśko niemowa!

• Like 9

Tak sobie czytam i się zastanawiam .  -_-

Może jest tak , że ten co wymyślił nazwę Kajak ( podobno Eskimos) , którego specyficzną cechą jest to ,że  czytane wszystko jedno czy od przodu , czy od tyłu brzmi tak samo ,zrobił to na podstawie swoich osobistych specyficznych seksualnych doświadczeń ? :D

Jeśli ktoś twierdzi, że z przodu i z tylu brzmi tak samo to znaczy … że nie próbował  ;)  :D

Ale przy okazji zwróciłeś moją uwagę na ukrytą moc słowa kajak. Ka? Po góralsku gdzie. Jak? No to wiadomo.

Podchodzisz do kobiety, pytasz kajak? I wszystko jasne.

Gorzej że na przedmiotowym spływie niedobór kobiet, niestety może być ryzykowne kajak używać ze znakiem zapytania. :D  :D bo w tym wypadku z przodu może się nie udać :D

Edytowane przez Qh_
  • Like 3

Mam taką miejscówkę, za każdym razem jak tam jestem to się obłowię  ;)  :D

Śmiech, śmiechem ale w swoim czasie np nad trociowymi rzekami w znanych miejscówkach tubylcy przeciągali w poprzek grube liny celem właśnie takiego "obłowienia  się"  

Edytowane przez Marcin Rafalski
  • Like 2

Śmiech, śmiechem ale w swoim czasie np nad trociowymi rzekami w znanych miejscówkach tubylcy przeciągali w poprzek grube liny celem właśnie takiego "obłowienia  się"  

Sam się tak kiedyś złowiłem  :(, ale na szczęście uratowałem  :), kotwica była tylko do wymiany o ile dobrze pamiętam :unsure: .

Mam taką miejscówkę, za każdym razem jak tam jestem to się obłowię ;) :D

A dla mnie to nic szczególnego niestety bo tak moja klubowa woda wygląda z karpiarzami????????‍♂️???? Co roku wyciągam tego tyle przy sprzątaniu na początku roku że sklep mogę otworzyć zwłaszcza z przyponami i ciężarkami….w tym roku 290kg wyjęte z 6 hektarów wody a is tak większość przy wyspie w gałęziach była i kłodach????

Edytowane przez Thomas-xXx

Czytam doniesienia o wygranej Igi w Seulu. Pani Iga m.in. dziękuje swojemu zespołowi że każdego dnia dzięki nim może być lepszą sportsmenką :o 

Co przepraszam !?Jaką SPORTSMENKĄ ? Oj, Pani Igo chyba winno być "sportswomenką" Że też nikt jej nie zwróci uwagi za te nieodpowiedzialne

wypowiedzi !  ;)  :)

• Like 4

Bo jak ktoś ma poczucie własnej wartości to mu feminizm nie musi wybrzmiewać na każdym kroku.

I nie żartuję niestety. Kiedyś gadałem z młodą kobietą. Pytam, co brzmi lepiej Pani Premier czy Premierka? A ona na to, że w pierwszym za mało wybrzmiewa feminizm. Co one z tym mają? :blink:

A dla mnie to nic szczególnego niestety bo tak moja klubowa woda wygląda z karpiarzami‍♂ Co roku wyciągam tego tyle przy sprzątaniu na początku roku że sklep mogę otworzyć zwłaszcza z przyponami i ciężarkami….w tym roku 290kg wyjęte z 6 hektarów wody a is tak większość przy wyspie w gałęziach była i kłodach

290 kg ??? Uff...  :(  To ile kg zanęt tam trafia? ;)

• Like 1