SlawekNikt Opublikowano 16 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września A nos Ci się przypadkiem nie wydłuża 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 16 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września Oj tam, oj tam Czasami życie przewyższa oczekiwania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 16 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września Polubiłem bo w czwartek mamy integrację w firmie. Dwudniową. Spływ kajakowy. Także książka na czasie choć nie takich przygód oczekuję Ja bym szybko gdzieś nabył jako instruktarz. Albo na głośnie czytanie wieczorem przy ognisku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 16 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września Dzisiaj wszystko się i tak sprowadza do jednego zapytania. "Bzykasz się czy trzeba z tobą chodzić". I wszystko jest jasne. Za moich czasów... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 16 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września Dzisiaj wszystko się i tak sprowadza do jednego zapytania. "Bzykasz się czy trzeba z tobą chodzić". I wszystko jest jasne. Za moich czasów...albo:"podobasz mi się, nie spier...ol tego";-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakuza Opublikowano 16 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września Dzisiaj wszystko się i tak sprowadza do jednego zapytania. "Bzykasz się czy trzeba z tobą chodzić". I wszystko jest jasne. Za moich czasów...Za iphone 69 ultra mogę iść z tobą na randke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września Oj tam, oj tam Czasami życie przewyższa oczekiwania Tak kurna ekipa w większości męska… Trzeba zadbać by być tym z tyłu. W kajaku. Na wszelki wypadek A w nocy dupą do ściany 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 16 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września No to przecież napisał że życie czasem przewyższa oczekiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 16 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września Tak kurna ekipa w większości męska… Trzeba zadbać by być tym z tyłu. W kajaku. Na wszelki wypadek A w nocy dupą do ściany spokojnie...między kajakarzami zostanieprzecież się nie wymydli ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 17 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września Jak w Las Vegas, co wydarzyło się na spływie kajakowym, zostaje na spływie kajakowym . Czy jakoś tak ( "What happens in Vegas, stays in Vegas" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 17 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września (edytowane) Tak kurna ekipa w większości męska… Trzeba zadbać by być tym z tyłu. W kajaku. Na wszelki wypadek A w nocy dupą do ściany Tak sobie czytam i się zastanawiam . Może jest tak , że ten co wymyślił nazwę Kajak ( podobno Eskimos) , którego specyficzną cechą jest to ,że czytane wszystko jedno czy od przodu , czy od tyłu brzmi tak samo ,zrobił to na podstawie swoich osobistych specyficznych seksualnych doświadczeń ? Edytowane 17 Września przez Pisarz.......ewski Piotr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 17 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września W pewnej miejscowości ktoś kradł kowalowi jabłka. Ten zaczaił się w sadzie i czekał na złodzieja. Gdy ten wdrapywał się na drzewo kowal jako chłop ze "stali" ścisnął złodziejaszka za jaja i rzekł: -Ktoś ty? Cisza. Ścisnął mocniej i rzekł: - Ktoś ty? Cisza, więc ścisnął jak tylko mógł najmocniej i pyta ponownie: -Ktoś ty? Jaśko -Jaki Jaśko, bo jest Jaśko młynarz, Jaśko stolarz i Jaśko drwal - Jaśko niemowa! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 17 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września (edytowane) Tak sobie czytam i się zastanawiam . Może jest tak , że ten co wymyślił nazwę Kajak ( podobno Eskimos) , którego specyficzną cechą jest to ,że czytane wszystko jedno czy od przodu , czy od tyłu brzmi tak samo ,zrobił to na podstawie swoich osobistych specyficznych seksualnych doświadczeń ? Jeśli ktoś twierdzi, że z przodu i z tylu brzmi tak samo to znaczy … że nie próbował Ale przy okazji zwróciłeś moją uwagę na ukrytą moc słowa kajak. Ka? Po góralsku gdzie. Jak? No to wiadomo.Podchodzisz do kobiety, pytasz kajak? I wszystko jasne. Gorzej że na przedmiotowym spływie niedobór kobiet, niestety może być ryzykowne kajak używać ze znakiem zapytania. bo w tym wypadku z przodu może się nie udać Edytowane 17 Września przez Qh_ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 18 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września Niechciany efekt motyla. Homo motyla.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 18 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września Wstawiłem, to z premedytacją wiedząc, że istnieje tutaj temat "Naprawa dna łodzi". 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 20 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 20 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 20 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września Mam taką miejscówkę, za każdym razem jak tam jestem to się obłowię 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 20 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września (edytowane) Mam taką miejscówkę, za każdym razem jak tam jestem to się obłowię Śmiech, śmiechem ale w swoim czasie np nad trociowymi rzekami w znanych miejscówkach tubylcy przeciągali w poprzek grube liny celem właśnie takiego "obłowienia się" Edytowane 20 Września przez Marcin Rafalski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września Śmiech, śmiechem ale w swoim czasie np nad trociowymi rzekami w znanych miejscówkach tubylcy przeciągali w poprzek grube liny celem właśnie takiego "obłowienia się" Sam się tak kiedyś złowiłem , ale na szczęście uratowałem , kotwica była tylko do wymiany o ile dobrze pamiętam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września (edytowane) Mam taką miejscówkę, za każdym razem jak tam jestem to się obłowię A dla mnie to nic szczególnego niestety bo tak moja klubowa woda wygląda z karpiarzami????????♂️???? Co roku wyciągam tego tyle przy sprzątaniu na początku roku że sklep mogę otworzyć zwłaszcza z przyponami i ciężarkami….w tym roku 290kg wyjęte z 6 hektarów wody a is tak większość przy wyspie w gałęziach była i kłodach???? Edytowane 21 Września przez Thomas-xXx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września Czytam doniesienia o wygranej Igi w Seulu. Pani Iga m.in. dziękuje swojemu zespołowi że każdego dnia dzięki nim może być lepszą sportsmenką Co przepraszam !?Jaką SPORTSMENKĄ ? Oj, Pani Igo chyba winno być "sportswomenką" Że też nikt jej nie zwróci uwagi za te nieodpowiedzialnewypowiedzi ! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września Bo jak ktoś ma poczucie własnej wartości to mu feminizm nie musi wybrzmiewać na każdym kroku. I nie żartuję niestety. Kiedyś gadałem z młodą kobietą. Pytam, co brzmi lepiej Pani Premier czy Premierka? A ona na to, że w pierwszym za mało wybrzmiewa feminizm. Co one z tym mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakuza Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września W końcu nie będą mnie bolały plecy od nachylania po śmieci nad rzekami i jeziorami PZW Teraz tylko potrzeba tira by to transportować Niestety drobiazgi tj filtry od papierosów zostaną na ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września A dla mnie to nic szczególnego niestety bo tak moja klubowa woda wygląda z karpiarzami♂ Co roku wyciągam tego tyle przy sprzątaniu na początku roku że sklep mogę otworzyć zwłaszcza z przyponami i ciężarkami….w tym roku 290kg wyjęte z 6 hektarów wody a is tak większość przy wyspie w gałęziach była i kłodach290 kg ??? Uff... To ile kg zanęt tam trafia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi