wizard Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Pas cnoty wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 http://youtube.com/watch?v=2drw0jpV0h0&mode=related& search= http://youtube.com/watch?v=t5ytwlSJdJM&mode=related& search= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 a teraz coś co na pewno mogło by nie jednemu popsuć szyki... http://www.allegro.pl/item211527570_pas_cnoty_meski_damski_n iebanalny_prezent.html uwielbiam allegro i coś związanego z naszym hobby... http://www.maxmix.pl/filmy/przygodypodczaswedkowania.html Gość z końca 2 filmiku nie dał mi dokończyć obiadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 a teraz coś co na pewno mogło by nie jednemu popsuć szyki... http://www.allegro.pl/item211527570_pas_cnoty_meski_damski_n iebanalny_prezent.html uwielbiam allegro i coś związanego z naszym hobby... http://www.maxmix.pl/filmy/przygodypodczaswedkowania.html Gość z końca 2 filmiku nie dał mi dokończyć obiadu Hahahahahahahahaha mój śmiech w tym momencie chyba ludzie z innego miasta usłyszeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 - Co robisz chłopczyku?- Zbieram psie kupy.- Ale zobacz tu jedną zostawiłeś.- Taką już mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 - Co robisz chłopczyku?- Zbieram psie kupy.- Ale zobacz tu jedną zostawiłeś.- Taką już mam... HAhahaha i odrazu mi sie przypomnial ten śmieszny billboard obok mojego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 jak o psach to: -Dlaczego pies liże sobie jajka? Bo może. -A dlaczego pies liże sobie pałke? Bo nie może złożyć łapki w piąstkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 jak o psach to: -Dlaczego pies liże sobie jajka? Bo może. -A dlaczego pies liże sobie pałke? Bo nie może złożyć łapki w piąstkę. Błagam, ten wątek zmienia tematykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 To ja opowiem jak ojciec Rydzyk przeprosił prezydenta Kaczyńskiego. Dzwoni Rydzyk do prezydenta i mów, R - „Lechu?”, K -„nie”, R - „to przepraszam” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 GŁUPIA SPRAWA W dalszym ciągu czekałem na ważny telefon. Ale aparat milczał jak zaklęty. Skoro telefon dzwoni, kiedy jestem w kąpieli - zacząłem kombinować - powinienem natychmiast wejść do wanny. I rzeczywiście. Zadzwonił. Mokry podbiegłem do aparatu. - Słucham! - Pan Karol Kowalski? - Nie. Wojciech - warknąłem wściekły, bo nie był to, oczywiście, telefon, na który czekałem. - Ale Kowalski? - Tak. - To mi wystarczy! Nie będę po prostu mówiła do pana po imieniu! - A można wiedzieć, w jakiej sprawie pani dzwoni? - W sprawie ogłoszenia. Sprzedam 3-dniowe dogi po medalistach. To pańskie ogłoszenie, nieprawdaż? - Nieprawdaż. - Naprawdę nie sprzedaje pan dogów?! - Naprawdę. - To świetnie! - ucieszył się głos po drugiej stronie. - Bo szczerze mówiąc, nie przepadam za dogami! Wolałabym coś większego! - Dogi są chyba największe... - Ale to nie musi być coś z psów! Może być np. ... fortepian! - Fortepianu również chwilowo nie posiadam. - To świetnie! Bo ja akurat mam i chętnie panu sprzedam... - Niestety, nie gram. - To świetnie! Jest tak rozstrojony, że nie można na nim grać! To jak, kupi pan? - Nie. - Dlaczego? - Pomijając inne sprawy, po co mi fortepian, na którym nie można grać? - A po co mnie? Ale nie namawiam... To może kupi pan pudla? - Niestety, ale nie. - Dlaczego? - Głos po drugiej stronie był wyraźnie rozczarowany. - Po pierwsze, wyjątkowo nie lubię pudli... - To świetnie! Bo ten mój pudel nie jest czystej rasy pudlem! Jego matka była dożycą, a ojciec ratlerem! Krótkonogim zresztą! - To co ma z pudla? - Tylko kolor! Jest tak cudownie rudy... - Pudle na ogół nie są rude. - Nigdy nie są rude! Ale tłumaczę panu, że mój pudel nie jest czystej rasy, ale nie namawiam. Mam coś lepszego! Męską pelisę! Najmodniejszą, z długim rękawem... na metr czterdzieści wzrostu. - Mam metr osiemdziesiąt. - No to co? - Nie będę chodził w pelisie na metr czterdzieści! - Ale kto w ogóle chodzi w lecie w pelisie?! No, ale nie namawiam. Chwileczkę! Na metr osiemdziesiąt mam spodnie! Znakomite na lato! Z przezroczystej żorżety! - Męskie?!? - Nie. Damskie. Kupi pan? - Nie. - Dlaczego? - Bo jestem mężczyzną i nie będę chodził w spodniach z żorżety. - Skoro nie będzie pan w nich chodził, to co przeszkadza, że są z żorżety? Ale nie namawiam... Skoro nie chce pan kupić... - Nie. - To może chce pan coś sprzedać? - Nie chcę ani niczego kupić, ani sprzedać. - To po co zawraca mi pan głowę?! - Głos po drugiej stronie był wyraźnie wściekły. - Straciłam niepotrzebnie tyle czasu! - Przecież to nie ja do pani, tylko pani do mnie dzwoniła! - przypomniałem. - Tak? - W słuchawce przez ułamek sekundy była cisza. - W takim razie przez pana straciłam również dwa złote! Bo dzwonię z automatu! Zrobiło mi się głupio. Nie jestem przyzwyczajony, żeby obce kobiety wydawały na mnie pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 6 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Dzisiaj na fakultetach (tzw fuck'ach ) z biologii nauczycielka spytała sie nas czyli uczniów zgromadzonych w klasie Czy widzielismy kiedyś ludzkie odchody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek65 Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 mała relacja z parlamentu ze szczególnym uwzględnieniem pana posła sprawozdawcy wiodącej partii http://www.tvn24.pl/2072122,0,0,1,1,wideo.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 kawalek pewni ogolnie znany,ale jest bardzo na czasie i troche się uśmiałem jak mi go szpiegu przypomniał Pani przedszkolanka pomaga małemu Jasiowi założyć wysokie, zimowe botki. Szarpią się, męczą, ciągną...Jest! Weszły! Spoceni siedzą na podłodze, a Jasio mówi:- Ale założyliśmy buciki odwrotnie...Pani patrzy: faktycznie, lewy na prawy. No to je ściągają, mordują się, sapią...Ufff, zeszły.Wciągają je znowu, sapią, ciągną, nie chcą wejść...Ufff, weszły.Pani siedzi, dyszy, a Jasio mówi:- Ale to nie moje buciki...Pani ugryzła się w język, znów się szarpią z butami...Zeszły.Na to Jasio:- To buciki mojego brata, i mama kazała mi je nosić...Pani zacisnęła ręce mocno na szafce, odczekała aż się przestaną trząść, przełknęła ślinę i znów pomaga wciągać buty. Tarmoszą się, wciągają, silą się...Weszły.- No dobrze - mówi pani - a gdzie są twoje rękawiczki?- Schowałem w bucikach żeby nie zgubić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 gruby filmik http://www.smog.pl/wideo/12942/wpadka_prowadzacej_szwedzka_t elegre/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 24 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 gruby filmik http://www.smog.pl/wideo/12942/wpadka_prowadzacej_szwedzka_t elegre/ o jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cieeeeeeeeeeeeeeeeeee ja myslalem na poczatku, ze ona cos przewrocila a ona poprostu zwrocila pokarm <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 popsules niespodzianke ale niezla jest, bo nic sie nie zapowiada....hah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Dziewczyna chyba miała alergie na dzwonek telefonu albo na dzwoniącego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Ja obstawiam ciąże z reżyserem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Kamerzysta musiał być ohydny........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 - Biorą?- Nie bardzo...- Złapał pan coś?- Jednego.- I co pan z nim zrobił?- Wrzuciłem do wody.- Duży był?- Taki jak pan i też mnie wq....ał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 -Biorą?-Nie.- A mydło i ręcznik pan masz?-Mam i siano też mam.- A po co panu siano???- Dla takich osłów jak pan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 A czytaliście już nową wstawkę AllPlayera?? -Babciu, czemu masz takie wielkie oczy?? -Bo usiłuję znaleźć DOWÓD..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi