Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Po srogiej imprezie, do pracy przychodzi facet bez jednej ręki. Koledzy w szoku.

- Stary, co się stało, gdzie twoja ręka???

- Spiliśmy się wczoraj jak świnie, od północy niewiele pamiętam. Rano się budzę, a na mojej ręce śpi baba, dobrze ponad sto kilo, brzydka jak śmierć i noc listopadowa razem wzięte.

- I co?

- Po cichu odgryzłem sobie rękę, żeby się nie obudziła, i spierdol*łem...

• Like 1

|^^^^^^^^^^^^^^^||......|\

| ZIMNA WÓDKA..||......||'|\__,_

| ______________ ||__..|I__|__I___ |)

|(@) |(@)**|(@)(@)********* |(@)

to jest samochód z zimna wódka, zadbaj o to by dojechal dzis do kazdego!Dzis jest dzien najlepszych przyjaciól, ziomali. Wyslij to do wszystkich osób na liscie i do mnie z powrotem ( nawet gdy bede niedostepny). Poczekaj ile dostaniesz odpowiedzi. Jesli wiecej niz osiem to znaczy, ze jestes lubiany i sie dzis opijesz lub najpózniej jutro

Szklanka wódki (250 g) zabija okolo 1000-2000 komórek nerwowych w naszym mózgu. Komórki nerwowe sie nie regeneruja. Ludzki mózg sklada sie z okolo 3 miliardów komórek nerwowych, z czego

uzywamy na co dzien okolo 10% z nich. Zatem okolo 2,7 miliarda komórek jest niepotrzebnych. Szklanka wódki zabija 1000 komórek nerwowych. Czlowiek moze bez obawy o swoje zdrowie wypic 2 700 000 szklanek wódki.

Przeliczamy:

1 butelka (750 g) = 3 szklanki, zatem

2 700 000/3 = 900 000 butelek.

Zakladajac, ze maksymalny wiek przecietnego alkoholika wynosi 55 lat, a

zaczyna on pic, powiedzmy majac 15 lat, to mamy 40 lat stazu.

Przeliczamy lata na dni:

40 * 365 = 14600 dni picia.

Jezeli mozemy wypic 900 000 butelek bez obawy o nasze komórki nerwowe to:

900000/14600 = 62 butelki wódki dziennie!

Wniosek:

Aby umrzec z braku komórek nerwowych musielibysmy pic po 20 butelek wódki na sniadanie, 20 - na obiad i 30 - na kolacje...

KAMIEN Z SERCA ! GORZALKA DLA WSZYSTKICH !

Gościu po całym dniu w drodze w 3 hotelu z rzędu słyszy ,że nie ma miejsca i pyta się miłej pani

-proszę panią a czy jest jakiś pokój lub magazynek do przenocowania obojętnie gdzie nie mam już sił

-własiwie to wie pan co w pokoju na samym końcu jest wolne łóżko ale w pokoju śpi pan ,który strasznie chrapie i to bez przerwy przez całą noc

-to nic biorę

-ok

Rano wychodzi gościu wyspany uśmiechniety aż babie oczzy wylazły i mówi tak

-dzień dobry

-dzień dobry jak tam noc

-wyśmienicie wyspałem się,łóżko pierwsza liga śniadanie super

-no tak ale co z tym panem ,który tak chrapie

-niewiem jak wszedłem do pokoju to dałem mu buzi w policzek i poszedłem spać :D

ministerstwo miłości - oczywiście Tusk,

ministerstwo szczęścia - oczywiście Sawicka

ministerstwo zdrowia (psychicznego) - oczywiście Niesiołowski

ministerstwa wszystkie inne - oczywiście Schetyna

minister finansów: byle kto, byle nie z PO

Ministerstwo rozliczania PIS - Niesiołowski

Ministerstwo dialogu społecznego - Michnik

Ministerstwo przepraszania zagranicy - Geremek

Ministerstwo zwycięstwa (euro2012) - “Fryzjer” :lol:

Ministerstwo kościoła łagiewnickiego - “Bufetowa

Ma być. Na czele stanie M. Boni co to podpisał lojalkę, ale się nie zaciągał, no i sam się przyznał po 22 latach, dzięki czemu awansował no drugi autorytet moralny po „profesorze” Bartoszeweskim ministrze „ciemnego narodu co pisać i czytać nie umie” :D Kabarety zbankrutują :lol:

Ojcowska duma!!!

Ojciec z synem poszli na krytą pływalnię. Po wyjściu z basenu ojciec stanął pod prysznicem, żeby zmyć resztki chloru, a synek bawiąc się biegał koło niego. W pewnej chwili maluch pośliznął się na mydle. W ostatniej chwili ratując się przed upadkiem, złapał się za ojcowego ptaka, podciągnął się trochę i pobiegł dalej.

Tatko popatrzył czule na pociechę i pomyślał:

No, a gdyby był dziewczynką i myłby się teraz z matką to by się wziął i wypierdolił...