SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Coś od sąsiadów z południa http://www.joemonster.org/filmy/6201/Ivan-Mladek-Jozin-z-baz in Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Ci co wymyślają te filmiki mają nie pokolei w głowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CEBUL Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 @sandacz ten gościu który tańczył obok Iwana -poprostu WYMIOT!!!ChoC kompletnie nie wiem o czym Iwan śpiewał Ale to chyba mało istotne POZDRAWIAM!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 SaNdAcZ ><\\\\*>, w krajach gdzie dominującą jest inna religia panuje powszechna miłość i tolerancja? Rosja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Pan z panią, romantyczna kolacja we dwoje, świece, nastrojowa muzyka...wjeżdża szampan... Na ten widok pani oniemiała z zachwytu i wykrzykuje z egzaltacją:-Proszę pana, pan nawet nie wie, jaką pan mi sprawia przyjemność!! Bo ja proszę pana, uwielbiam szampana! Kiedy mogę delektować się tym niewysłowionym bukietem smaku, gdy poczuję te bąbelki pieszczące me podniebienie, to czuję jakby nagle wszystkie kwiaty zakwitły w zimie! Powietrze przesycone jest zmysłowym aromatem, świat skrzy się feerią barw,a odgłos musującego szampana jest jak miłosny szept kochanka....słyszy pan? To jak liryka miłosna proszę pana, gdy piję szampana czuję się piękna, lepsza! Co za poezja smaku... Cóż to za uczta dla zmysłów!! Bo po wódce to, wie pan, strasznie mi odpierdala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 SaNdAcZ ><\\\\*>, w krajach gdzie dominującą jest inna religia panuje powszechna miłość i tolerancja? Rosja? Sprawdz, nie daleko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zastanawiam się tylko, który z nich jest głupszy - ten z tir-a, czy też narrator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Pan z panią, romantyczna kolacja we dwoje, świece, nastrojowa muzyka...wjeżdża szampan... Na ten widok pani oniemiała z zachwytu i wykrzykuje z egzaltacją:-Proszę pana, pan nawet nie wie, jaką pan mi sprawia przyjemność!! Bo ja proszę pana, uwielbiam szampana! Kiedy mogę delektować się tym niewysłowionym bukietem smaku, gdy poczuję te bąbelki pieszczące me podniebienie, to czuję jakby nagle wszystkie kwiaty zakwitły w zimie! Powietrze przesycone jest zmysłowym aromatem, świat skrzy się feerią barw,a odgłos musującego szampana jest jak miłosny szept kochanka....słyszy pan? To jak liryka miłosna proszę pana, gdy piję szampana czuję się piękna, lepsza! Co za poezja smaku... Cóż to za uczta dla zmysłów!! Bo po wódce to, wie pan, strasznie mi odpierdala...Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Niebieski licznik http://pl.youtube.com/watch?v=Fay9_NqBw1I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=neTsQng-70o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=neTsQng-70o Już dawałem ten link nawet z tłumaczeniem Ale kozacki jest za każdym razem się śmieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Już dawałem ten link nawet z tłumaczeniem Ale kozacki jest za każdym razem się śmieje A to sorki - nie zauważyłem Achhhhhmed to moja ulubiona postać Dunhama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=GuMMfgWhm3g A to widziałem już kilka razy, ale zawsze mnie bawihttp://pl.youtube.com/watch?v=4qQtkegxWw0Jak ktoś ma za dużo peanów, to na końcu filmu jest adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Jest taki nowy program na Tele5:D Chyba Skibomagiel się zwie http://pl.youtube.com/watch?v=qjpFaohwfto fajne teksty tam padaja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Jadą dwie blondynki na rowerach.Nagle jedna zsiada i zaczyna spuszczać powietrze z obu kół.- Co robisz? - pyta druga.Spuszczam powietrze.A po co?- Bo mam kierownicę za wysoko.Na to ta druga nerwowo odkręca siodełko i zamienia je miejscami z kierownicą.- A Ty co robisz?- Zawracam.Pier....., nie będę jeździła z taką kretynką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeo Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Wedkarz ktory przychodzil dzien w dzien nad rzeke w koncu zlapal zlota rybke. Wypuscil ja w nadziei spelnienia zyczenia, a rybka do nigo mowi: Nie spelnie twojego zyczenia ale dam ci dobra rade. - Nie przychodz tu wiecej rogaczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Dla rozluźnienia atmosfery po świetnych dowcipach. Też śmiesznechyba, bo nie wiadomo czy śmiać się czy płakać.http://pchelka20.wrzuta.pl/film/1hDvgPNNgT/szalony_tirPozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Dla rozluźnienia atmosfery po świetnych dowcipach. Też śmiesznechyba, bo nie wiadomo czy śmiać się czy płakać.http://pchelka20.wrzuta.pl/film/1hDvgPNNgT/szalony_tirPozdro Jachu Bezmyslnosc i glupota tych mlodych ludzi nie mowiac juz o kierowcy z TIR-a,który jest zawodowym kierowca Slyszalem ostatnio w TV ze Policja namierza takich kolesi co wrzucaja na net takie oto filmiki a oni doprowadza ich do piratów drogowych,mam nadzieje ze ich przykladnie ukarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Jak jest FLAGA po czesku? SZMATICZKU NA PATICZKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Hej Witold.Sorki za plagiat, nie zauważyłem. Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Jak jest Fiat 126 p po japońsku? Mam GO Sam GO Pcham GO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 A czy ktos mi odpowie na to pytanie: Ginekolog grzebie w oku,a powinien ....... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi