Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Pan z panią, romantyczna kolacja we dwoje, świece, nastrojowa muzyka...

wjeżdża szampan... Na ten widok pani oniemiała z zachwytu i wykrzykuje z egzaltacją:

-Proszę pana, pan nawet nie wie, jaką pan mi sprawia przyjemność!! Bo ja proszę pana, uwielbiam szampana! Kiedy mogę delektować się tym niewysłowionym bukietem smaku, gdy poczuję te bąbelki pieszczące me podniebienie, to czuję jakby nagle wszystkie kwiaty zakwitły w zimie! Powietrze przesycone jest zmysłowym aromatem, świat skrzy się feerią barw,a odgłos musującego szampana jest jak miłosny szept kochanka....

słyszy pan? To jak liryka miłosna proszę pana, gdy piję szampana czuję się piękna, lepsza! Co za poezja smaku... Cóż to za uczta dla zmysłów!! Bo po wódce to, wie pan, strasznie mi odpierdala...

Pan z panią, romantyczna kolacja we dwoje, świece, nastrojowa muzyka...

wjeżdża szampan... Na ten widok pani oniemiała z zachwytu i wykrzykuje z egzaltacją:

-Proszę pana, pan nawet nie wie, jaką pan mi sprawia przyjemność!! Bo ja proszę pana, uwielbiam szampana! Kiedy mogę delektować się tym niewysłowionym bukietem smaku, gdy poczuję te bąbelki pieszczące me podniebienie, to czuję jakby nagle wszystkie kwiaty zakwitły w zimie! Powietrze przesycone jest zmysłowym aromatem, świat skrzy się feerią barw,a odgłos musującego szampana jest jak miłosny szept kochanka....

słyszy pan? To jak liryka miłosna proszę pana, gdy piję szampana czuję się piękna, lepsza! Co za poezja smaku... Cóż to za uczta dla zmysłów!! Bo po wódce to, wie pan, strasznie mi odpierdala...

Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper! :lol: :lol: :lol:

Jadą dwie blondynki na rowerach.Nagle jedna zsiada i zaczyna spuszczać powietrze z obu kół.- Co robisz? - pyta druga.Spuszczam powietrze.A po co?- Bo mam kierownicę za wysoko.Na to ta druga nerwowo odkręca siodełko i zamienia je miejscami z kierownicą.- A Ty co robisz?- Zawracam.Pier....., nie będę jeździła z taką kretynką!

Dla rozluźnienia atmosfery po świetnych dowcipach. Też śmieszne

chyba, bo nie wiadomo czy śmiać się czy płakać.

http://pchelka20.wrzuta.pl/film/1hDvgPNNgT/szalony_tir

Pozdro Jachu

Bezmyslnosc i glupota tych mlodych ludzi nie mowiac juz o kierowcy z TIR-a,który jest zawodowym kierowca

Slyszalem ostatnio w TV ze Policja namierza takich kolesi co wrzucaja na net takie oto filmiki a oni doprowadza ich do piratów drogowych,mam nadzieje ze ich przykladnie ukarza