Grego Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 @biosteronodpowiedź brzmi: okulista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 No gratuluj ,po nagrode prosze sie udac na ul.Blotna nr. Zachlapany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Małżeństwo ma problemy z prokreacją, próbują i nic im nie wychodzi. Postanowili zrobić badania, okazuje się, ze u żony wszystko ok. Więc mąż idzie do lekarza, doktor daje mu słoikzaprasza za parawan, aby zrobił co trzeba. Facet trochę speszonybo w gabinecie są jeszcze dwie pielęgniarki, wchodzi za parawanik. Po chwili zaczynają zza parawanu dochodzić, jęki, westchnienia i inne takie dźwięki. Po minucie pielęgniarki nie wytrzymują i wypadają z gabinetu. Mijają jeszcze dwie minuty ilekarz, też już wk....ny krzyczy do gościa Panieee nie przyszedł Pan tu dla przyjemności do cholery..., na to wychodzizza parawanu zasapany facet i mówi panie doktorze, próbowałemlewę ręką, próbowałem prawą, próbowałem przez szmatę, ja naprawdę za cholerę nie mogę odkręcić tego słoika !Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 DOBRE!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Przesluchanie na Policji http://pl.youtube.com/watch?v=e79zkWN8qXw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Teraz bardzo OT, ale na czasie jak na te mrozy http://szlag.wrzuta.pl/film/th3Dhvzelr/swiry Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 ja nbaprawde nie mogę odkręci.ćsłoika to co to za facet by jęczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 zaczerpniete z joemonster PIERWSZY: Ehhhh... Nakupić by tak chińskich zegarków - jak najtaniej, potem cofnąć się wehikułem czasu, tak ze 20 lat wstecz, sprzedać jak najdrożej, a potem za zarobione pieniądze nakupić dolarów po ówczesnym kursie...DRUGI: Albo lepiej! Wynaleźć taką kserokopiarkę, która może kopiować przedmioty.Wziąć bryłkę złota i kopiować, kopiować...TRZECI: Tak więc, panowie ministrowie, czy są jeszcze jakieś inne pomysły na uzdrowienie naszej gospodarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 IMPREZA Do żołądka wpada kiełbaska, potem wpada chlebek, ogórek i kładą się spokojnie. Nagle wpada wódeczka, patrzy i mówi: O rany!!! Jaka tu NUDA, a na górze impreza - WRACAMY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 SZCZUPAK Trzech 8-latków spotyka się na szkolnym korytarzu. Zaczynają się przechwalać, którego ojciec złowił ostatnio największego szczupaka. Pierwszy mówi: Mój tato złapał takiego, że ledwo go wyciągnął z wody Eee tam, mówi drugi: Mój złapał takiego, że ledwo się zmieścił w maluchu Na co trzeci: W porównaniu ze szczupakami waszych ojców to maluchy - mój złapał takiego, że po wyciągnięciu woda w jeziorze opadła o pół metra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Pustynią idzie James Bond. Spotyka wielbłąda i mówi: Cześć! Jestem Bond, James Bond Wielbłąd odpowiada: Cześć! Jestem Błąd, Wiel-błąd Idzie dalej. Trafia do Oazy i wpada do baru. Siada koło blondynki, zamawia MARTINI wstrząśnięte, nie mieszane Zaczepia blondynę mówiąc: Cześć! Jestem Bond, James Bond Blondyna na to: A ja jestem OFF, FUCK OFF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Pustynią idzie James Bond. Spotyka wielbłąda i mówi: Cześć! Jestem Bond, James Bond Wielbłąd odpowiada: Cześć! Jestem Błąd, Wiel-błąd Idzie dalej. Trafia do Oazy i wpada do baru. Siada koło blondynki, zamawia szkocką wstrząśniętą, nie mieszaną Zaczepia blondynę mówiąc: Cześć! Jestem Bond, James Bond Blondyna na to: A ja jestem OFF, FUCK OFF Ale spaliłeś... MARTINI nie Szkocka a dla ciekawych, bond przepis: 2 uncje - około 60 gramów ginu lub wódki4 do 6 kropli wytrawnego wermutu sok z cytryny, oliwka lub cebulka koktajlowa Sposób przyrządzania: Wszystkie składniki włóż do szejkera dodając kostki lodu. Następnie wstrząśnij (jeżeli chcesz otrzymać drink taki, jaki pije Bond) lub wymieszaj i wlej do schłodzonej szklanki przeznaczonej do drinków. Serwuj dodając plasterek cytryny lub cebulkę koktajlową na szpadce. Wstrząśnięte: mętne, z zamaskowanym aromatemMieszane: klarowne, silnie aromatyzowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Przychodzi laseczka, nawet dość młoda, ale niestety, brzydka. Całą mordę ma w pryszczach.- Panie doktorze, mam całą twarz w pryszczach i nikt mnie nie dyma. Co robić?Doktor się zamyślił:- Pryszcze i nikt nie dyma... Nikt nie dyma i pryszcze... Ot zaklęty krąg taki jakiś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Pustynią idzie James Bond. Spotyka wielbłąda i mówi: Cześć! Jestem Bond, James Bond Wielbłąd odpowiada: Cześć! Jestem Błąd, Wiel-błąd Idzie dalej. Trafia do Oazy i wpada do baru. Siada koło blondynki, zamawia szkocką wstrząśniętą, nie mieszaną Zaczepia blondynę mówiąc: Cześć! Jestem Bond, James Bond Blondyna na to: A ja jestem OFF, FUCK OFF Ale spaliłeś... MARTINI nie Szkocka a dla ciekawych, bond przepis: 2 uncje - około 60 gramów ginu lub wódki4 do 6 kropli wytrawnego wermutu sok z cytryny, oliwka lub cebulka koktajlowa Sposób przyrządzania: Wszystkie składniki włóż do szejkera dodając kostki lodu. Następnie wstrząśnij (jeżeli chcesz otrzymać drink taki, jaki pije Bond) lub wymieszaj i wlej do schłodzonej szklanki przeznaczonej do drinków. Serwuj dodając plasterek cytryny lub cebulkę koktajlową na szpadce. Wstrząśnięte: mętne, z zamaskowanym aromatemMieszane: klarowne, silnie aromatyzowane @Yeah racja POMYLIłEM SIę Poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Przychodzi facet do lekarza i mówi: Panie doktorze, całe jądro mam sine! Lekarz ogląda i mówi - trzeba amputować! Po jakimś czasie znowu przychodzi i mówi że drugie jest sine :/ Lekarz ogląda i mówi: Niestety, trzeba amputować Zdruzgotany pacjent mówi: Trudno :/ Po miesiącu zgłasza się znowu i mówi - Całe podbrzusze mam sine! Lekarz ogląda, ogląda i w końcu mówi: To chyba nic poważnego - spodnie panu farbują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Dwóch facetów łowi ryby. Jednemu z nich biorą co chwilę, a drugi tylko moczy kije w wodzie. Ten pechowy wreszcie nie wytrzymał: - Proszę mi powiedzieć, na jaką przynętę pan łowi? - Łapię na pastylki na syfilis - zadrwił ten drugi. Pechowy zostawia sprzęt na brzegu i pędzi do apteki. - Poproszę 4 opakowania pastylek na syfilis. - A co, złapał pan? - zainteresował się życzliwie aptekarz. - Jeszcze nie, ale znam super miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Jechał ojciec z synem samochodem. Mieli wypadek. Ojciec niestety nie przeżył, czyli umarł. Syn trafił w cieżkim stanie do szpitala. Od razu na blok operacyjny. Kiedy przyszedł chirurg oznajmił:- Nie będę operować tego młodzieńca. To mój syn !!! Pytanie: Kim jest chirurg dla operowanego młodzieńca??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Siedzi dwóch policjantów nad rzeką .Podjeżdża rolnik ciągnikiem z przyczepą i pyta : -panowie ,płytko w tym miejscu ?Przejadę ? -no jasne ,jedź pan - odparli policjanci . Chłop wjechał i utopił się razem z ciągnikiem ,i przyczepą .Na to jeden policjant do drugiego : -patrz no ,a kaczce tylko do brzucha woda sięgała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Jechał ojciec z synem samochodem. Mieli wypadek. Ojciec niestety nie przeżył, czyli umarł. Syn trafił w cieżkim stanie do szpitala. Od razu na blok operacyjny. Kiedy przyszedł chirurg oznajmił:- Nie będę operować tego młodzieńca. To mój syn !!! Pytanie: Kim jest chirurg dla operowanego młodzieńca???Matką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin1348902092 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Witam,Przed opublikowaniem dowcipu proszę o zwracanie uwagi na jego treść. Niestety dzisiaj kilka musiałem usunąć ze względu na treści, które tutaj nie powinny się ukazać. Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Jechał ojciec z synem samochodem. Mieli wypadek. Ojciec niestety nie przeżył, czyli umarł. Syn trafił w cieżkim stanie do szpitala. Od razu na blok operacyjny. Kiedy przyszedł chirurg oznajmił:- Nie będę operować tego młodzieńca. To mój syn !!! Pytanie: Kim jest chirurg dla operowanego młodzieńca???Matką Zgadza sie @Sławku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 od kąd pojawił się komunikat adminka nikt nie wkleja żarcików <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Do spożywczego wchodzi facet i prosi o pół kilo żółtego sera ijeszcze, żeby mu go pokroić w kostkę, dostaje co chciał i wychodzi. Po pół godzinie wraca i prosi o kilo sera i też krojonego w kostkę, porywa ser i wybiega ze sklepu. Nie mijapięć minut jak wraca rozgorączkowany i od progu krzyczy dwa kilo sera i w kostkę pokroić, sprzedawca nie wytrzymuje i pytapanie poco panu tyle sera i jeszcze w kostkę krojonego. Facetmówi, nie wiem jak to panu wytłumaczyć ale chodź pan ze mną to tu niedaleko sam pan zobaczy. No i wychodzą obaj facet biegiem, sprzedawca za nim i po chwili są nad pobliskim stawem. Facet rzuca garściami kostki sera, a w wodzie aż się gotuje, wielkiekręgi i zamieszanie. Sprzedawca pyta - panie co to jest - a na to facet - nie wiem, ale zaje...cie lubi ser. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Taki wierszy znalazłem na prywatnej stronce prezesa okregu słupskiego TEDI NIEDOBRY GDZIEŚ W SŁUPSKU MIESZKACZARNY INTERES MA TEN KOLEZKAMA SWOJĄ STRONĘ NIKT NIE ZAPRZECZYNA KTÓREJ PISZE WYGODNE RZECZYPISAŁ O BOBRACH ŻE ZMUTOWANEKTÓRE ZJADAJĄ TROĆ NA ŚNIADANIELECZ SĄ CWANIACY LEPSI OD NIEGOWZDŁUŻ SŁUPI ŻYJĄ PANIE KOLEGOGDY W PAŻDZIERNIKU TROĆ W GÓRĘ CIĄGNIEKAŻDYZ NICH SWOJE WĘDKI WYCIĄGNIEGDZIEŚ WE WŁYNKOWIE ALBO BYDLINIETYSIĄCE TROCI OD HAKÓW GINIELECZ TO TEDIEGO NIC NIE OBCHODZIBO PRZY BIZNESIE ON SWOIM CHODZION PRZY PRZEPŁAWCE CODZIENNIE BYWATAM JUZ NA NIEGO PRACUJE RYBAPRZERZUT ŁOSOSIA KONTROLOWANYZNOWU PORTFELIK NAPAKOWANYNASUWA TU SIE TERAZ PYTANIECO DLA WĘDKARZY W STYCZNIU ZOSTANIENO I NADCHODZI DZIEŃ UTĘSKNIONYPOŁOWA POLSKI ZOSTAWIA ŻONYW ZACHODNIOPOMORSKIM SIE SPOTYKAJĄI NA ŁOSOSIE OCHOTE MAJĄSTOJĄ WZDŁUŻ SŁUPI ŚLINKA IM LECIA W RZECE TYLKO ZOSTAŁY ŚMIECINA FESTYN JADĄ ROZCZAROWANIMÓWIĄ ZE RZEKA ZNOWU DO BANI1000 WĘDKARZY 9 RYB LEŻYA TEDI TYLKO ZĘBY SWE SZCZERZYWIĘC PAMIĘTAJCIE MŁODZI UCZNIOWIENIE RÓBCIE TEGO CO TEDI POWIEKIEDYŚ W BYDLINIE BYŁ STAN ALASKAA POZOSTAŁA JUŻ TYLKO LASKADZIŚ TEDI MÓWI ŻE TO EUROPAA ZA ROK CAŁY DOSTANIESZ KOPAZANIM WPŁATY DOKONASZ NOWEJPAMIĘTAJ KTO CI PODSTAWIA NOGĘŁOWISKO NAJLEPSZE W EUROPIE POWIECIEKAWE CO NA TO SKANDYNAWOWIEMORAŁ Z WIERSZYKA WYPŁYWA TAKIJEDZIESZ NAD SŁUPIĄ KUP SE ROBAKIDRODZY KOLEDZY NIKT TU NIE BUJAJAK DŁUGO BEDZIE ROBIŁ NAS W ......... JESZCZE RZECZ JEDNA MAŁA CHWILECZKAMOŻNA ZNAĆ OLKA MOZNA ZNAĆ LESZKAJAK NA WSI BYŁEŚ KOMBINATOREMDO KOŃCA ŻYCIA BĘDZIESZ POTWOREM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi