Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

drodzy uzytkownicy, poziom tego watku jak i calej zakladki obniza sie z dnia na dzien, cala redakcja prosi o zmiane obecnego stanu rzeczy, ewentualnie bedziemy musieli sie zastanowic nad likwidacja zakladki off topic

To bardzo smutne :( . Poziom żartów wywołujących nasz śmiech jest zawsze bardzo różny, zmienia się każdego dnia. No, ale cóż..., jeśli Wielka Szanowna Redakcja myśli inaczej, to Jej Wielkie Prawo. :(

drodzy uzytkownicy, poziom tego watku jak i calej zakladki obniza sie z dnia na dzien, cala redakcja prosi o zmiane obecnego stanu rzeczy, ewentualnie bedziemy musieli sie zastanowic nad likwidacja zakladki off topic

To bardzo smutne :( . Poziom żartów wywołujących nasz śmiech jest zawsze bardzo różny, zmienia się każdego dnia. No, ale cóż..., jeśli Wielka Szanowna Redakcja myśli inaczej, to Jej Wielkie Prawo. :(

tu nie chodzi o to z czego sie sie smiejemy, tylko o te wszystkie kur..., chu... i inne swojskie znaki przestankowe zawarte w dowcipach ...

poziom niestety jak na budowie :wacko:

@kryst

na takie uszczypliwosci reaguje sie w piaskownicy B)

'... jeśli Wielka Szanowna Redakcja myśli inaczej, to Jej Wielkie Prawo ... '

jeśli to nas śmieszy to czemu to zmieniać?

osobiście nie mam zastrzeżeń, kawały są jakie są, a że wulgaryzmy się pojawiają to trudno. taka natura kawałów.

dodam tylko, że ten wątek ma największą oglądalność w tym dziale i nikt się jeszcze nie obrażał.

otóż to wielu dowcipów bez wulgaryzmów nie da się opowiedzieć

przykre może tylko to, że brak w naszej mowie ojczystej innych

dosadnych określeń. A tak w końcu to my tutaj nie jesteśmy chyba członkami szkólki niedzielnej. Jeśli jednak redakcja uważa

iż trzeba wyeliminować wspomniane, przyjdzie nam opowiadać dowcipy na priv.

Pozdro Jachu

Sędziwy hrabia opowiada w klubie swoją przygodę myśliwską z lat

młodości;

- Było to w Afryce ... podchodzę tygrysa,... jestem już blisko

składam się do strzału,... on mnie zobaczył,... skoczył,...

zesrałem się.

- Oj, panie hrabio w takim momencie !

- Nie, teraz się zesrałem.

Ten może być, nie jest zbyt wulgarny ? Embarassed

@kryst

na takie uszczypliwosci reaguje sie w piaskownicy Cool

'... jeśli Wielka Szanowna Redakcja myśli inaczej, to Jej Wielkie Prawo ... '

@Pitt,

Żadnej uszczypliwości z mojej strony. Podkreśliłem tylko rolę Admin'a i Moderatorów. To Wy kontrolujecie nasze forum, a mnie jest trochę szkoda, że off top może być zamknięty, bo, niestety, język odzwierciedla naszą codzienność i czasami nie można opowiedzieć dowcipu bez tych słów.

P.S. Jestem ostatnią osobą na świecie, która jest nieżyczliwa lub uszczypliwa. Już mam luzik :mellow: . (Teraz, naprawdę ładnie pojechałem po bandzie :lol: )

Pozdrawiam Pitt,

Sędziwy hrabia opowiada w klubie swoją przygodę myśliwską z lat

młodości;

- Było to w Afryce ... podchodzę tygrysa,... jestem już blisko

składam się do strzału,... on mnie zobaczył,... skoczył,...

zesrałem się.

- Oj, panie hrabio w takim momencie !

- Nie, teraz się zesrałem.

Ten może być, nie jest zbyt wulgarny ? Embarassed

dobry :lol: :lol:

poza tym dobrze prawisz..niektórych bez wulgaryzmów nie da się opowiedzieć.

...

dodam tylko, że ten wątek ma największą oglądalność w tym dziale i nikt się jeszcze nie obrażał.

...

dostajasz te same maile ze skargami od userow co moderatorzy, ze wiesz, ze nikt sie nie uskarza??

ja zastosowałbym tu prosty trick. albo w tym wątku albo w dziale OffTopic na początku napisałbym, że redakcja nie odpowiada za treść zamieszczonych tutaj postów, mogą pojawić się wulgaryzmy, treści niedozwolone. jeśli nie chcesz nie wchodź.

przecież nikt nikogo nie zmusza do zaglądania tutaj. a dział OT jest chyba właśnie dla użytkowników.

takie jest moje zdanie.

Rodzina Kowalskich ma syna jedynaka. Jest mądry, zdolny, w szkole

się dobrze uczy. Ma jednak jeden feler. Od dziecka jest niemową.

Rodzinny obiad u Kowalskich. Nagle syn mówi z irytacją:

- Gdzie mój kompot ?

Mama Kowalska prawie zemdlała z wrażenia.

- Synku, to ty umiesz mówić ?

- Pewnie, że umiem.

- To dlaczego nigdy nie mówiłeś ?

- Bo kompot zawsze był !

...

...

dostajasz te same maile ze skargami od userow co moderatorzy, ze wiesz, ze nikt sie nie uskarza??

ja zastosowałbym tu prosty trick. albo w tym wątku albo w dziale OffTopic na początku napisałbym, że redakcja nie odpowiada za treść zamieszczonych tutaj postów, mogą pojawić się wulgaryzmy, treści niedozwolone. jeśli nie chcesz nie wchodź.

przecież nikt nikogo nie zmusza do zaglądania tutaj. a dział OT jest chyba właśnie dla użytkowników.

takie jest moje zdanie.

wlasciciel, czyli remek, odpowiada za wszystko, co sie znajduje na tym portalu, to po pierwsze ... a po drugie, od osob doroslych mozna chyba wymagac, zeby sie kontrolowaly?

@yeah

jak chcesz, to sobie zaloz forum, na ktore beda przychodzili ludzie, dla ktorych kur ... to przecinek, napisz, ze nie odpowiadasz za tresci, a po pol roku zobaczymy jak swiat bedzie ciebie postrzegal ... to w koncu bedzie twoj portal ...

to jak, kiedy moge sia zameldowac i porzucac miesem? B)

Icek spotyka Mośka i zaczynają rozmowę:

- Cześć Mosiek słyszałem, że napadli Cię w lesie, opowiadaj jak to było ?

- Oj, co tu opowiadać, szedłem sobie przez las wyskoczył bandzior z rewol-

werem w ręku i krzyczy śmierć albo pieniądze,...

- No, no i co zrobiłeś ?

- Jak to co - śmierdziałem !

PS. Oj, żeby się nie okazało, że o Żydach też nie wolno Embarassed

@pitt

Czy jest o co kruszyć kopie, czy my tu faktycznie rzucamy

mięsem czy też używamy wulgaryzmów w treści dowcipów. W/g

mnie to nie to samo. Weź proszę do ręki jakąkolwiek publikację

z dowcipami i przeczytaj dokładnie i sam zobaczysz, nie będzie

tam wielokropków tylko pełne wyrażenia. Mu tu większości stawia

my te wielokropki, tak jak w telewizji pokazują jakiegoś np.

Grzegorza W. to w miejscu twarzy ma nieostrą plamę a to W zamiast nazwiska to też lipa wszysy wiedzą o kogo chodzi. Czy to

nie to samo ?

PS. Na wszystko można spojżeć z różnych stron i punktów widzenia

np; Jak brzmi zdrobnienie od słowa szczęśliwy ?

- Siusiam w śliweczki.

...

...

takie jest moje zdanie.

wlasciciel, czyli remek, odpowiada za wszystko, co sie znajduje na tym portalu, to po pierwsze ... a po drugie, od osob doroslych mozna chyba wymagac, zeby sie kontrolowaly?

@yeah

jak chcesz, to sobie zaloz forum, na ktore beda przychodzili ludzie, dla ktorych kur ... to przecinek, napisz, ze nie odpowiadasz za tresci, a po pol roku zobaczymy jak swiat bedzie ciebie postrzegal ... to w koncu bedzie twoj portal ...

to jak, kiedy moge sia zameldowac i porzucac miesem? B)

przecież nikogo do rzucania mięsem nie nakłaniam, nie powiedziałem że to popieram, nie powiedziałem nawet, że to mi się podoba!

powiedziałem tylko, że niektóre dowcipy tracą sens bez wulgaryzmów i nie róbmy z użytkowników, ludzi którzy kur.. stosują jak przecinek. nic takiego na forum nie zauważyłem. od czasu do czasu pojawi się słowo uważane za wulgarne, to chyba nie przestępstwo, zwłaszcza, że to dział OT i cytowanie dowcipu tego wymaga.

odpowiedziałem, także na Twój post, dotyczący maili które redakcja dostaje od użytkowników, którym wulgaryzmy w wątku OT przeszkadzają. kto nie chce, ten nie musi tego czytać. szkoda, że nikt nie zaprotestował tutaj.

co do forum, to tu mi się podoba, nie mam zamiaru zakładać innego, nie mam zamiaru się także z nikim sprzeczać. to ty jesteś tutaj od robienia porządku i zrobisz jak uważasz. ja tylko wyraziłem swoje zdanie i proszę nie przekręcaj moich wypowiedzi.