Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Ależ Robercie . Nie rżyjmy tak ostentacyjnie z kanonów socjotechniki , czyli pożywki demosu . Przecież on nie chce wiedzieć , że nie galopuje stylowo i postępowo przez świat i życie , na pięknym i światłym koniu , tylko właśnie rucha go stajenny .

cudne. Uśmiałem się :D:D

• 2 tygodnie później...

Biosteron , to tandetnie , tania kpina . Jest powszechna , bo jest tania . Nie biorąc poglądów pod obcasy oczywiście . Tylko meandry inżynierii społecznej .

Z tych nie porechoczesz taniej , jak za 15 000 ..

http://www.youtube.com/watch?v=WXXe9biG-f4

Zniżkę to w apelacji do sędziego - europejsa otrzymać możesz , ale nie musisz ..

Ja nie jestem fanem o.dyrektora , nie słucham , nie orientuję się za bardzo , czym on się para . Ale zauważam stale ludzi o podobnym do mojego stanie wiedzy , którzy za punkt honoru wzięli sobie nieustanne doj...wanie jego admiratorom , starszym ludziom , swoim babkom , ciotkom , dziadkom , bez wyrażnej przyczyny . Czyli mamy dwie możliwości : albo są to pilni badacze życia T. Rydzyka , lub też kulturowe i intelektualne szmirusy podatne na propagandę . Z tego się jerkbait śmieje ??

I lżej ..

Jarosław Iwaszkiewicz , pierwszy pederasta PRL-u , za zasługi rozliczne dla gomułkowskiego aparatu dostał przydział na samochód . Rarytas na tamte czasy . Chwalił się więc komu podejdzie długo , natarczywie i przy każdej okazji . Aż trafił na Antoniego Słonimskiego , notabene przewodnika i duchowego guru dzisiejszego wodzireja Salonu - A.Michnika . Ten spokojnie wysłuchał jakie to włoskie skóry , lakier francuski , precyzja niemiecka , po czym zagadnął ;

_A chociaż pedały polskie ??

Dziś dowcipny pan Antoni kwiknąłby przed sędzią ..

Wlasnie czytam kolejna ksiazke W. Lysiaka Alfabet szulerow i klne po przeczytaniu kazdej strony. Calkowity upadek kultury europejskiej, to tylko kwestia czasu. Caly ten syf tez sie pieknie rozlewa po Polsce, a towarzystwo z rozowego salonu tylko zaciera rece.

Dość swobodnie trywializujesz Łysiaka , i przyprawiasz mu gębę którą zaraz będzie można zwalczać . Przekaz który nam oferuje to nie market obliczony na zysk polityczny , czy public relation dla innych korzyści . Nie daje też dupy za przychylność i nakłady . Oprócz literackich dokonań szanuję go za odwagę i wierność swoim przekonaniom . To samo pisał za komuny i to samo pisze teraz . Nie jest i prawdopodobnie nie będzie kelnerem dla żadnej władzy . I nie jest popkulturowym tampaksem ..

I dlatego nie bedzie popularny , tak jak nie był popularny Jasienica , Herbert czy Herling Grudziński .

Świetny pochód filozofii racjonalistycznej ukoronowały dwa wielkie , dwudziestowieczne totaltaryzmy . Nie ma się co podniecać ..

Hehe, zabrzmialo jak cytat opiniotworcy z GW lub Wysokich Obcasow :lol:

Ale w sumie to powinienem podziekowac, ze i tak mnie lagodnie potraktowales (...polskich frustratów, politycznie pokrzywdzonych...), bo mogles przeciez od razu wybrac cos z listy: homofobia, oszolomstwo, antysemityzm...

Swoja droga czytam wlasnie bardzo ciekawy rozdzial o bardzo nieciekawej grupie zawodowej pdt. Dziennikarze.

Lukomat, co mnie obchodzi Gazeta Wyborcza? Jaki to ma związek?

A no ma i to spory. Michnik, podobnie jak i ty, robi ze swoich oponentow przychlastow doszukujacych sie drugiej prawdy z pozycji kolan. Moglbys sie wysilic i napisac cos od siebie.

Ależ śmiejmy się z agitek i agitatorów . Szczucie i plucie poprawne polityczne , to sprawdzona technologia sprawowania władzy . Dla mnie to nie jest polityka Kryst , to kwestia smaku , może i kultury ..

http://www.youtube.com/watch?v=PrafvP1QwQ0