Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

To nie jest śmieszne, o takich rzeczach już kilka lat temu czytałem że międzynarodowe koncerny farmaceutyczne rozprowadzają szczepionki z nowymi wirusami aby mieć potem na czym zarobić... Od tego czasu nie wierzę w antybiotyki itp. jak jest mi coś nie tak to wypacam chorobę bez żadnych leków, kiedyś chorowałem tydzień-dwa, a od kilku lat 2 max 3 dni. Polecam ten sposób bo w tych czasach już niczego nie jestem pewien.

A żeby post był na temat to przeczytane dzisiaj gdzieś na necie:

Gadu-Gadu

Czytanie opisów jest jak spacer po psychiatryku.

:mellow:

Biosteron,

komentarze zajebiście śmieszne :lol: :lol: :lol:

Mamy ptasią grypę, mamy świńską grypę...

...możliwe że będzie rybia grypa (nie bierzcie serio :mellow: bo to pewnie zaszkodzi naszemu hobby)...

Jak poznać objawy rybiej grypy jeśli taka zaatakuje?

Należy sprawdzać po każdym powrocie znad wody czy na naszym ciele nie wyrosły rybie łuski :mellow:

Aleś trafił z tym artykułem. Właśnie dzierżę long drinka :D Ale spoko, jutro mam w planie długa trasę rowerem.

Ja dziś rano się mało nie posikałem ze śmiechu jak czytałem o izraelskim tancerzu który w poznańskim teatrze zażądał usunięcia jednego pracownika który mu przypominał Hitlera :lol: Q... co w tym cyrku się jeszcze wydarzy?

:lol:

Niech se chłopaki kradną. Najważniejsze aby PIS nie doszedł do władzy bo znowu się kury nie będą chciały nieść. O faszyzmie nie wspomnę :lol: Abstrahując od poziomu intelektualnomoralnego elit rządzących warto zwrócić uwagę na poziom intelektualny elektoratu. Trudno się powstrzymać i nie zacytować, „jaki pan, taki kram” :lol: Dlatego przelałem całe swoje współczucie na zwierzęta które sobie nie zasłużyły na walenie kijem po głowie.

Robert,

Przecież doskonale wiesz, że rankingi, wskaźniki poparcia, ostrzeżenia naukowców, bardzo często są zależne od tego, kto zamawia dane. Niejeden raz zostało odkryte, że badania były prowadzone pod z góry założoną tezę - przecież ci naukowcy muszą walczyć o pieniądze na dalsze badania, na swoje pensje, wyjazdy, kongresy, itp., itd., z których i tak dowiemy się tego, co było wiadomo przed. Niestety, rzetelność zniknęła z naszego życia i dotyczy to nas wszystkich. :(

Nie wiem czy było ale --

Przychodzi żona do meża i pyta, kochanie co to jest konsternacja??

Mąż odpowiada-

-konsternacja jest wtedy gdy wracasz wczesniej z pracy i zastajesz mnie w łóżku z inną kobietą, to jest w konsternacji.

-Żona do męża---a gdy ty przyjdziesz wczesniej z pracy i zastaniesz mnie w łóżku z innym mężczyzna to co wtedy???

-Mąż mówi-- ty mi nie myl kure--wa z konsternacja.

kryst, „naukowcy” w tym przekręcie są tylko pionkami. Tu chodzi o taką kasę która by ich zmiażdżyła, w sensie wagi banknotów :D Tylko każdy eurokołchoźnik do 2020 r ma zabulić za emisję CO2 po 600 €, a jest nas trochę. Taki przekręt mogli wymyślić tylko światowi liderzy od globalnego przekręcania. W sumie to powinniśmy się cieszyć bo to pomysł jak na nich mało inwazyjny. Ich specjalność to wojny na które się bierze kredyty a potem spłaca przez setki lat robiąc z nas, i przyszłych pokoleń niewolników.