Matteoo Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 <...> Do dziś nie wiedziałem co nowego przykleić na lodówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 ;-)A kiepscy w łóżku faceci ciągle myją swój samochód 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 ;-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 A po majówce 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 A kiepscy w łóżku faceci ciągle myją swój samochód Idąc tym tokiem rozumowania, to w moim przypadku oczekiwania mogłyby przerosnąć możliwości, bo samochód to chyba ostatnio na Wielkanoc 2019 opłukałem. Wychodzi, że olej częściej wymieniam...Ciekawe jednak co powiedzieć o tych co ciągle na myjnie jeżdżą?.... a o tych co na samoobsługowe? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 [emoji23] Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 A ja nie chcę ja się boję 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 (edytowane) Śmiać się, czy raczej wypada martwić się ? Edytowane 4 Maja 2020 przez SID 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 (edytowane) Od jednego z moich ulubionych pisarzy: "Laughter and tears are both responses to frustration and exhaustion. I myself prefer to laugh, since there is less cleaning up to do afterward" Edytowane 4 Maja 2020 przez madmatt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Od jednego z moich ulubionych pisarzy: "Laughter and tears are both responses to frustration and exhaustion. I myself prefer to laugh, since there is less cleaning up to do afterward" Śmiech jest obroną organizmu w momentach beznadziei. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 (edytowane) Edytowane 4 Maja 2020 przez Krzysiek P 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 A kiepscy w łóżku faceci ciągle myją swój samochód Kurde okazuje sie, ze musze byc kiepski w tej materii. Nie zeby ciagle myć ale nienawidze miec brudnego samochodu szczegolnie w srodku. No ale skoro jazda i przebywanie w smietniku i syfie oznacza bycie wybornym kochankiem, to ja nie chce byc takowym[emoji2] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 (edytowane) Edytowane 4 Maja 2020 przez Sławomir 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Czasem się przydają 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 ... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Bajka współczesna 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Kurde okazuje sie, ze musze byc kiepski w tej materii. Nie zeby ciagle myć ale nienawidze miec brudnego samochodu szczegolnie w srodku. No ale skoro jazda i przebywanie w smietniku i syfie oznacza bycie wybornym kochankiem, to ja nie chce byc takowym[emoji2] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkCzyli to tak jak z zadbaną żoną lub czystym domem!? Aż tak trudne do pogodzenia? Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Ty Marcin nie masz z tym problemu Udało ci się pogodzić te dwie kwestie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 https://twojememy.pl/to-mozna-zobaczyc-tylko-raz/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 https://twojememy.pl/zabawa-z-mama/ Ma chłopak talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 ja tam nic nie zobaczyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Ty Marcin nie masz z tym problemu Udało ci się pogodzić te dwie kwestie Przecież to proste, dwie żony???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackstarpro Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 https://twojememy.pl/to-mozna-zobaczyc-tylko-raz/Trochę to trwało , ale zajarzyłem w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi