anpart Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 https://youtu.be/C8KlS-t5HpY 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Taka rzeczywistość 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Też się zastanawiam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Ktoś się nie postarał przy tym fotomontażu, oj nie postarał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 (edytowane) Edytowane 10 Maja 2020 przez anpart 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 <...>To idzie z wiekiem czy jak , mogłeś , niemogłeś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 z balkonu matka woła dziecko:- Jasiu! chodź do domu!- a co mamo, jestem głodny?- nie, jesteś śpiący!;-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 To idzie z wiekiem czy jak , mogłeś , niemogłeś Dzięcioła jeszcze nie muszę zażywać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 (edytowane) https://demotywatory.pl/4419467/Meskie-problemy Edytowane 10 Maja 2020 przez anpart 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Żródło wirusa i w kolejce zawsze raźniej 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Matematyka królową nauk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 <...> A efekty "kabla" widać do dziś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 (edytowane) Bez "kabla" nie byłoby tyle banów na forum Edytowane 11 Maja 2020 przez anpart 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Nawet nie skomentuję - bo ani punktów ani bana - tylko od razu "wylotka" z forum mnie czeka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 (edytowane) No tak, ja mam dwa punkty, na które zasłużyłem i biję się w piersi, a trzeci za niewinność, zdarza się w najlepszej rodzinie. Edytowane 11 Maja 2020 przez Alexspin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Niemożliwe że za niewinność. Nie ma niewinnych, są tylko źle przesłuchani. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 (edytowane) Nie źle przesłuchani tylko źle zgłoszeni https://img14.dmty.pl//uploads/201704/1492622545_Uml2iW.mp4 Edytowane 11 Maja 2020 przez anpart 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Niemożliwe że za niewinność. Nie ma niewinnych, są tylko źle przesłuchani. W myśl zasady - dajcie mi człowieka a paragraf się znajdzie - tak już było i ...... (wstaw odpowiednie zakończenie) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 AutentyczneKońcówka lat 70-tych. Młody oficer milicji obejmuje pierwsze stanowisko "poważne" komendanta na zadupiu ściany zachodniej. Z poprzednikiem idą na popijawę, giwera ląduje w sejfie. Poprzednik jedzie w cholerę na zasłużony urlop a nowy urzęduje. po kilku dniach są mu potrzebne dokumenty z sejfu i giwera, klucz jest a kod.... Po tygodniu rozpytuje starego podoficera czy ten może przypadkiem tego kodu nie zna. Niestety nici. Ale podoficer przypomina sobie, że tu mieszka taki starszy pan, podobno przedwojenny kasiarz ze Lwowa co to jeszcze niedawno był sprawdzany i się meldował co dwa dni. Zapraszają człowieka. Przychodzi schludnie ubrany 70-cio paro latek. Poczęstowany kawą przystępuje do roboty. Sejf otwarty po 5 sekundach. Nowy jest w szoku, "Panie to tak błyskawicznie Pan wszystko otwiera?" . Panie poruczniku, Pan nie jesteś pierwszy co tego kodu zapomniał. Za pierwszym razem otwierałem parę minut. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 W myśl zasady - dajcie mi człowieka a paragraf się znajdzie - tak już było i ...... (wstaw odpowiednie zakończenie) I jak Armia Radziecka ? Była, jest i będzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 I jak Armia Radziecka ? Była, jest i będzie. Nie kuś! Już i tak wprowadziłam autocenzurę Choć nadal uważam, że w tej chwili tyle się dzieje, że mógłby powstać nowy wątek - typowo polityczny dla każdego z nakazem nie obrażania się. Polityka co prawda nie jest śmieszna, ale ludzkie przywary na jej tle - zdecydowanie tak!!! Obawiam się, że jednak nie przejdzie Wobec tego - pozostaje tylko "szara strefa" dowcipów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Nie kuś! Już i tak wprowadziłam autocenzurę Choć nadal uważam, że w tej chwili tyle się dzieje, że mógłby powstać nowy wątek - typowo polityczny dla każdego z nakazem nie obrażania się. Polityka co prawda nie jest śmieszna, ale ludzkie przywary na jej tle - zdecydowanie tak!!! Obawiam się, że jednak nie przejdzie Wobec tego - pozostaje tylko "szara strefa" dowcipów Popieram a może zrobimy głosowanie? nie korespondencyjne a internetowe 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi