Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy to tu pasuje,czy jest bardziej śmieszne czy żałosne. Ale się troszkę uśmiałem wiec się z Wami podzielę.

https://youtu.be/58k-wZ1xwqg

Porażające jest to, że w jakimś tam komentarzu przyznaje się do tego, że nagadał głupot, a do dzisiaj filmu nie skasował....
  • Like 1

Dałem radę 4 minuty...miszcz! :huh:  :D

Podziwiam wytrwałość  ;)  :)

Gdybym natrafił na coś takiego 4 lata temu, nigdy nie zainteresowałbym się castingiem i nadal stosowałbym prymitywną wersję tradycyjnego spinningu... ;)  :P  :D

• Like 1

anpart ostatni mem z posta wcześniej.... "wiem, wiem po prostu powolutku sobie idźcie"... nie wiem ale nie mogę przestać się śmiać.  

Uwielbiam czarny, cięty humor, a jak łączy nieco absurdu to już jest idealnie. 

Przykład. Chyba ten dowcip już tu pisałem, ale co tam. 

Wychodzi gość z dzieckiem na spacer. Cięgnie je za nóżkę po schodach, a główka tak o stopnie... bach...bach...bach. 

Słysząc hałas wychodzi sąsiadka i krzyczy - Jezus Maria, co Pan robisz przecież mu czapka spadnie. 

Niech się Pani nie martwi przybiłem gwoździem. 

albo 

Dwoje dzieci zamknięto w saunie celem sprawdzenia reakcji na temperaturę. 

Zdrowe dziecko i z wodogłowiem. 

50 stopni. Nic dzieci się bawią nic się nie dzieje. 

60 stopni zdrowe dziecko całe czerwone ale bawi się, dziecko z wodogłowiem bawi jak gdyby nigdy nic. 

80 stopni dziecko zdrowe woła o pomoc, chce uciec,  dziecko z wodogłowiem bawi jak gdyby nigdy nic.

100 stopni dziecko zdrowe nie daje oznak życia, dziecko z wodogłowiem... tu trzeba zacząć gwizdać.

:)

• Like 4