Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Wypływamy na zaporówce w trzy osoby. Startujemy z piachu więc delikatne mielenie śrubą w 0.5 m wodzie i powolutku odpływamy. wychodzę na wodę, powoli zjeżdżam silnikiem i mniej więcej na 1.3-1.5m staję żeby założyć przetwornik. Wiszę na rufie i staram się trafić mocowaniem w uchwyt zamontowany na rufie nie wypadając na pysk do wody. W tym czasie kolega w gorącej wodzie kąpany zdążył już włączyć echo i drze do mnie japę "nigdzie nie płyniemy , patrz jakie ryby". No i patrzę w wodę i ..... widać. Patrzę w echo, no tak. Zasuwa w trybie demo bo przetwornik nie jest jeszcze w wodzie. 

Ha :) mi się przypomniało jak wypłynąłem ze swoją pierwszą sondą  i dziwiłem się jakie piękne rybne górki są na moim łowisku :) Dopiero po dłuższej chwili ogarnąłem, że włączony jest tryb demo.

• Like 3

Trzymają się mnie głupie dowcipy i kiedyś wpuściłem kolegę. Odtworzyłem demo w sondzie którą kupiłem i z żalem mówię że nie mogę dojść do pozycji gdzie to było zapisane. Już chciał lecieć po jakiegoś magika co na 1000% to rozpracuje. Ale by była miejscówka.

• Like 1

Zarty lokalne (UK), oba tendencyjne i nie na kazdy gust  ;)

Jest tylko jeden taki kraj na swiecie, gdzie mozna sie cieszyc przepysznymi, duszonymi zeberkami, miekkim welnianym sweterkiem oraz upojnym seksem.

I wszystko to od jednego i tego samego zwierzatka.

Czemu Szkoci nosza kilty? 

Zeby nie straszyc owiec odglosem rozpinanego rozporka.

• Like 15

"Timur i jego drużyna"

dzień pierwszy

idę ja, Timur, i ze mną moja drużyna

naprzeciw nas idzie dziewczyna

poużywałem sobie ja, poużywała sobie moja drużyna

to był bardzo dobry dzień

dzień drugi

idę ja, Timur, i ze mną moja drużyna

naprzeciw nas idzie chłopak

poużywałem sobie ja, poużywała sobie moja drużyna

to był bardzo dobry dzień