Grzegorz B. Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Wypływamy na zaporówce w trzy osoby. Startujemy z piachu więc delikatne mielenie śrubą w 0.5 m wodzie i powolutku odpływamy. wychodzę na wodę, powoli zjeżdżam silnikiem i mniej więcej na 1.3-1.5m staję żeby założyć przetwornik. Wiszę na rufie i staram się trafić mocowaniem w uchwyt zamontowany na rufie nie wypadając na pysk do wody. W tym czasie kolega w gorącej wodzie kąpany zdążył już włączyć echo i drze do mnie japę "nigdzie nie płyniemy , patrz jakie ryby". No i patrzę w wodę i ..... widać. Patrzę w echo, no tak. Zasuwa w trybie demo bo przetwornik nie jest jeszcze w wodzie. Ha mi się przypomniało jak wypłynąłem ze swoją pierwszą sondą i dziwiłem się jakie piękne rybne górki są na moim łowisku Dopiero po dłuższej chwili ogarnąłem, że włączony jest tryb demo. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Trzymają się mnie głupie dowcipy i kiedyś wpuściłem kolegę. Odtworzyłem demo w sondzie którą kupiłem i z żalem mówię że nie mogę dojść do pozycji gdzie to było zapisane. Już chciał lecieć po jakiegoś magika co na 1000% to rozpracuje. Ale by była miejscówka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Zarty lokalne (UK), oba tendencyjne i nie na kazdy gust Jest tylko jeden taki kraj na swiecie, gdzie mozna sie cieszyc przepysznymi, duszonymi zeberkami, miekkim welnianym sweterkiem oraz upojnym seksem.I wszystko to od jednego i tego samego zwierzatka. Czemu Szkoci nosza kilty? Zeby nie straszyc owiec odglosem rozpinanego rozporka. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 :-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 :-) 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 A przy tym "miała fajny biust" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 https://www.instagram.com/p/CAihzTBlHtR/?igshid=1clk4gp7lsojc 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 :-)To po heroinie raczej by było albo na zajebistym kacu ale nie po marihunanen.. A to jednorożec a nie koń.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 https://m.demotywatory.pl/5001919 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 No to jutro nad wodą bez pantalonów 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert74 Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 https://esanok.pl/2020/palma-na-sanockiej-plazy-video-zdjecia-00e7ts.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-net Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Czemu Szkoci nosza kilty? Zeby nie straszyc owiec odglosem rozpinanego rozporka.Nie wiem czy dobrze pamiętam/zacytuje: dlaczego szkoci są tak twardzi? bo od dziecka noszą kilty, bez majtek... a osty są do pasa! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 https://chamsko.pl/101539/Kupisz_mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasch44 Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Gdyby ktoś się nudził... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Na prawym zdjęciu z prawej strony miej więcej po środku brakuje nakrętki 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Wystarczy 30sekund 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 (edytowane) Są 3 różnice ???? Edytowane 1 Czerwca 2020 przez jasku10 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Jest ich o wiele więcej, bo zdjęcia chociażby są lekko przesunęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 "Timur i jego drużyna" dzień pierwszyidę ja, Timur, i ze mną moja drużynanaprzeciw nas idzie dziewczynapoużywałem sobie ja, poużywała sobie moja drużynato był bardzo dobry dzień dzień drugiidę ja, Timur, i ze mną moja drużynanaprzeciw nas idzie chłopakpoużywałem sobie ja, poużywała sobie moja drużynato był bardzo dobry dzień dzień trzeciidę ja, Timur naprzeciw mnie idzie moja drużynato był fatalny dzień ;-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 https://esanok.pl/2020/palma-na-sanockiej-plazy-video-zdjecia-00e7ts.html Pasuje prawie jak w Warszawie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 [emoji23] Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi