zetika16 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 grunwald brawo ... pośmiałem się dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Ale o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 O to zeby mozg zapracowal nie gadaj ze tego nie odczytujesz 5T4R3 J4K 5W14T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 (edytowane) J4k0 5t4ty5tyczny 0byw4t3l ni3 m4m pr4w4 t3g0 czyt4ć Edytowane 24 Września 2013 przez skippi66 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 taki kwiatek mi się wczoraj rzucił w oczy w trakcie oglądania nowego numeru WW w kiosku i nie moglem się powstrzymać... parafrazując znany text: Jaki jest KLEŃ - każdy widzi... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Wraca koleś autobusem, zmęczony po robocie, siedzi, nad nim stoją dwa mohery i obrabiają mu dupę, bo im miejsca nie ustąpił:- ja wychowałam 5 dzieci i każde by ustąpiło!- ja wychowałam 10 dzieci i też każde by ustąpiło!Zdenerwowany facet mówi:- jak żeście, ku*wa, tłoku narobiły, to se teraz stójcie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Bolkoklex nowy gatunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Potem dramat nad wodą. PZW kleniem zarybia, plaga bolka, musi klenia wyżarł. Na środkowym Sanie w latach 90-tych, gdy jeszcze byłem aktywnym członkiem w rodzinnym kole, przegłosowano zarybienie certą, zamiast świnki - bo to to samo.Dwa lata później pod Jarosławiem wysypano do Sanu kilogramy taniego jak barszcz w tamtych czasach amura bo brzany było coraz mniej a amur to taka silna ryba...Do dzisiaj padają tam rekordowe amury... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Chłopak odprowadza swoją dziewczynę do domu po imprezie.Kiedy dochodzą do klatki, facet czuje się na wygranej pozycji, podpiera się dłonią o ścianę i mówi do dziewczyny:- Kochanie, a gdybyś mi tak zrobiła laseczkę...- Tutaj? Jesteś nienormalny?- Noooo, tak szybciutko, nic się nie stanie...- Nie! A jak wyjdzie ktoś z rodziny wyrzucić śmieci, albo jakiś sąsiad i mnie rozpozna...- Ale to tylko "laska", nic więcej... kobieto...- Nie, a jak ktoś będzie wychodził...- No dawaj nie bądź taka...- Powiedziałam ci, że nie i koniec!- No weź, tu się schylisz i nikt cię nie zobaczy, głupia...- Nie!W tym momencie pojawia sie siostra dziewczyny, w koszuli nocnej, rozczochrana i mówi:- Tata mówi, że juz wyrzuciliśmy śmieci i masz mu zrobić tą laskę do cholery, a jak nie to ja mu zrobię, a jak nie, to tata mówi ze zejdzie i mu zrobi, tylko niech zdejmie rekę z tego kurewskiego domofonu bo jest 3 w nocy do cholery!tutaj mamy filmową wersję tego kawału 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Pojechała... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 coś pieknego...kto ma dzieci ten wie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbasa99 Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Buahahahahahahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Mąż i żona. Żona daje mężowi 50 złotych i mówi: idź i kup coś żebym była piękniejsza. Mąż wrócił naj***ny. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Dziadek do wnuczka:- Kiedyś, mój drogi, to były inne czasy. Gdy dostawałem od matki 10 złotych, szedłem do sklepu, robiłem zakupy, dodatkowo jeszcze jakiś smakołyk dla siebie, a w kieszeni 5 zł reszty zostawało...Tak, to były inne, piękne czasy...A teraz? Wszędzie te kamery, weneckie lustra, ochrona... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Spotykają się dwie przyjaciółki.- Czego jesteś taka zła? Myślałam, że dziś rano byliście z mężem na relaksującym wypadzie na ryby... - mówi pierwsza.- Tak, ale wszystko poszło źle. Najpierw powiedział, że mówię tak głośno, że wystraszę ryby, później, że wybieram złą przynętę, na koniec, że za szybko kręcę kołowrotkiem - odpowiada druga.- A najgorsze było to, że złowiłam największą rybę! Henryk ma 95 lat i mieszka w domu starców.Każdego wieczoru, po kolacji Henryk wychodził do ogrodu, siadał na swoim ulubionym fotelu i wspominał swoje życie.Pewnego wieczoru, 87-letnia Stefania spotkała go w ogrodzie.Przysiadła się i zaczęli rozmawiać. Po krótkiej konwersacji Henryk zwraca się do Stefanii z pytaniem:- Wiesz o czym już całkiem zapomniałem?- O czym?- O seksie.- Ty stary pierniku! Nie stanąłby ci nawet gdybyś miał przyłożony pistolet do głowy!- Wiem ale było by miło gdyby ktoś potrzymał go chociaż w ręce. I Stefania zgodziła się.Rozpięła Henrykowi rozporek i wzięła jego pomarszczonego fi**ka do ręki.Od tego czas co wieczór spotykali się w ogrodzie.Jednak pewnego dnia Stefania nie zastała Henryka w umówionym miejscu.Zaniepokojona (wszak w tym wieku o wypadek łatwo) poczęła go szukać.Znalazła Henryka w najdalszym kacie ogrodu a jego fi**ka trzymała w ręku 89-letnia Zofia.Stefania nie wytrzymała i krzyknęła ze łzami w oczach:- Ty rozpustniku! Co takiego ma ta lafirynda czego ja nie mam?!- Parkinsona... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Cztery stopnie odwagi mężczyzny: Pierwszy stopień odwagi: O trzeciej nad ranem wracasz pijany do domu. Twoja żona stoi z miotłą w drzwiach, a ty pytasz: - Zamiatasz czy odlatujesz? Drugi stopień odwagi: O trzeciej nad ranem wracasz pijany do domu. Żona leży w łóżku, nie śpi. Bierzesz krzesło i siadasz przy niej. Na pytanie: "Co to ma znaczyć?" odpowiadasz: - Chcę siedzieć w pierwszym rzędzie, jak zacznie się ten cyrk Trzeci stopień odwagi: O trzeciej nad ranem wracasz pijany do domu. Czuć od ciebie damskie perfumy, masz ślady szminki na kołnierzu. Klepiesz żonę w tyłek i mówisz: -Teraz twoja kolej! Czwarty stopień odwagi: O trzeciej nad ranem wracasz do domu pijany w towarzystwie dwóch ślicznotek. Stojącej żonie w drzwiach, mówisz: - Stara, nie bądź świnia, powiedz, że jesteś siostrą.. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Kolega obejrzał nową pracownicę "fajne ma cycki z przodu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Nauczyciel pyta Jasia: - Jakie znasz żywioły? - Ogień, woda i piwo. - Piwo? Jasiu co ty wygadujesz?! - No tak. Zawsze, gdy tata wraca do domu pijany to mama mówi: "Ojciec znowu w swoim żywiole". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DresiQ Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Szczerze I'Phone Przy Samsungu Galaxy S IV Jest Niczym ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Jak porównywać plastikowego szajsa do porzadnego telefonu ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 (edytowane) No tak, nie ma to jak chwycić się jedynego argumentu - materiału, z którego wykonano obudowę Zaiste, jest się czym szczycić. "Uh, uh, mój telefon to technologiczny skansen i crap, ma mały ekranik o niskiej rozdzielczości, ale za to jest z amelinium" :lol: Chyba założę fanklub... Fanboyów Apple. Są tacy rozkoszni Edytowane 2 Października 2013 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbasa99 Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Kolega obejrzał nową pracownicę "fajne ma cycki z przodu".to z tyłu też są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Czasem życie biurowe wypacza percepcję, czasem fizjonomię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi