Sławomir Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoloGolo Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Bzdura z tymi butami, ja mam więcej niz moja Pani.Jak byłem w piątek w filharmonii to były typki w adidasach. Żenujące. Ostatnio kupiłem se takie.[emoji23] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Bzdura z tymi butami, ja mam więcej niz moja Pani.Jak byłem w piątek w filharmonii to były typki w adidasach. Żenujące. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Do opery w Londynie potrafia przychodzic w bojowkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Tak, bo większość samców stoi w piątkowy wieczór przed dylematem: opera czy filharmonia. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Do opery w Londynie potrafia przychodzic w bojowkach Dziewczyny , może zwyczajnie nie macie wyrobionego jeszcze gustu. http://casualism.pl/cargo-bojowki-z-marynarka-dwurzedowa-i-monki/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 (edytowane) Bzdura z tymi butami, ja mam więcej niz moja Pani.Jak byłem w piątek w filharmonii to były typki w adidasach. Żenujące. Ostatnio kupiłem se takie.[emoji23] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTo widać kto u Ciebie jest w domu mężczyzną. Bez urazu. Musiałem. Ten typ tak ma. Edytowane 9 Października 2020 przez bartsiedlce 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 To widać kto u Ciebie jest w domu mężczyzną. Bez urazu. Musiałem. Ten typ tak ma. bez urazu czy bez urazy?;-)bo to różnica!;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 (edytowane) Edytowane 9 Października 2020 przez Sławomir 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoloGolo Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 To widać kto u Ciebie jest w domu mężczyzną. Bez urazu. Musiałem. Ten typ tak ma. [emoji12]Nie rozumiem? Mężczyzna ma być gentlemanem, zawsze.I ma być elegancki kiedy wymaga tego sytuacja. Chcial byś żeby Twoja Pani poszła z Tobą na kolację w dresie pasiaku z gumą do żucia i różowymi paznokciami? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sayonara Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Nie rozumiem? Mężczyzna ma być gentlemanem, zawsze.I ma być elegancki kiedy wymaga tego sytuacja.... ... i na wędkarskim portalu ma podkreślać posiadanie większej ilości butów niż jego babka. Wodery nowe pokaż! - a nie jakieś pantofelki. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Oj Grzesiu, z typami kobiet bywa różnie, jedni wolą gustowne innym to wogule nie przeszkadza a nawet są tacy co lubią kobiety z "fajką" i co zrobisz jak nic nie zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 W OGÓLE 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Nie rozumiem? Mężczyzna ma być gentlemanem, zawsze.I ma być elegancki kiedy wymaga tego sytuacja. Chcial byś żeby Twoja Pani poszła z Tobą na kolację w dresie pasiaku z gumą do żucia i różowymi paznokciami? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkA czy ktos w adidaskach czy bojowkach nie moze byc fanem opery? Czy koniecznie trzeba kogos udawac kim sie nie jest na codzien? Sam wbrew panujacym zasadom wbilem na studniowke w jansym garniaku, i bialych Cortezach z grubymi bordowymi sznurowkami bo tak mi bylo wygodnie i tyle. Co do ilosci butow tez mam sporo bo samych do treningu mam 4 pary ale z zonka obydwoje lubimy obuwie wiec szafa pelna. Gesendet von meinem H9436 mit Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoloGolo Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Ja uważam że mężczyznę (i nie tylko) obowiązują zasady savoir-vivre.W niektórych sytuacjach mogą być nagięte ale w niektórych musza być przestrzegane. Z szacunku dla innych np muzyków. Najprostsza zasada mówi - traktuj innych tak jak sam chcesz być traktowany. Wchodzenie na formalne spotkania np w krótkich spodenkach i sandałach to zwykły brak szacunku. Ubiór formalny może byc bardzo wygodny, ale do tego trzeba dorosnąć. Woderow nie mam, mam motocyklowe tez dwie pary ale nie pokażę [emoji23] Można też tak np do Biedry... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Szbciej znikło niż wstawiłem ???? Może ten dłużej pobędzie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 WYJAŚNIENIE? Teściowa Simona przychodzi do domu i widzi zdenerwowanego zięcia pakującego swoje bagaże. -Co się stało Manu? - pyta. Co się stało? Zaraz ci powiem. Wysłałem telegram do mojej żony z informacją, że wracam z podróży. Przyjechałęm do domu i zgadnij co zobaczyłem?. Moją żonę Marię z nagim facetem w naszym małżeńskim łóżku. To już koniec naszego małżeństwa, wyjeżdżam na zawsze. -Spokojnie – mówi teściowa – W tej historii jest coś dziwnego. Poczekaj chwilę zaraz sprawdzę co się stało. Po paru minutach Simona wraca do pokoju z uśmiechem na twarzy. -Mówiłam ci, że musi być jakieś wyjaśnienie tej sprawy.... - Maria nie otrzymała twojego telegramu! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 https://www.facebook.com/100000748672489/posts/3705074976194088/ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 (edytowane) WYJAŚNIENIE?Teściowa Simona przychodzi do domu i widzi zdenerwowanego zięcia pakującego swoje bagaże.-Co się stało Manu? - pyta.Co się stało? Zaraz ci powiem. Wysłałem telegram do mojej żony z informacją, że wracam z podróży. Przyjechałęm do domu i zgadnij co zobaczyłem?. Moją żonę Marię z nagim facetem w naszym małżeńskim łóżku. To już koniec naszego małżeństwa, wyjeżdżam na zawsze.-Spokojnie – mówi teściowa – W tej historii jest coś dziwnego. Poczekaj chwilę zaraz sprawdzę co się stało.Po paru minutach Simona wraca do pokoju z uśmiechem na twarzy.-Mówiłam ci, że musi być jakieś wyjaśnienie tej sprawy....- Maria nie otrzymała twojego telegramu!-Józek, Józek! widziałem twoją żonę w lesie za domem, goła była i z jakimś obcym facetem!- jaki tam zaraz las... kilka drzew!;-) Edytowane 9 Października 2020 przez Konstanty 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Z UK 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100icki Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Osiemnastoletnia dziewczyna przyszła do swojej matki i mówi jej, że okres jej się spóźnia o dwa miesiące. Przerażona matka pobiegła do apteki po test ciążowy i po chwili wiadome jest, że dziewczyna jest w ciąży. Zdenerwowanamatka krzyczy:- Co za świnia Ci to zrobiła. Musisz mi powiedzieć, chcę go poznać.Więc dziewczyna pobiegła do pokoju i zadzwoniła do znajomego.Po pół godziny pod dom zajeżdża nowiutkie Ferrari, z którego wysiada przystojny, elegancko ubrany gość w średnim wieku.Wszyscy siadają przy stole i gość mówi:- Wasza córka powiedziała mi, o co chodzi, ja jednak niestety, ze względu na moją rodzinę, nie mogę się z nią ożenić. Jednak zapewniam Was, że nie chcę się migać od odpowiedzialności, więc jeżeli urodzi się córka, to zapiszę jej 3 sklepy i milion dolarów. Jeżeli to będzie syn, to dostanie 2 fabryki i milion dolarów.A gdy urodzą się bliźniaki, to dostaną po 5 milionów dolarów. Jednak jeżeli wasza córka poroni...W tym momencie wtrąca się ojciec, który od samego początku nie odezwał się słowem:- To przelecisz ją jeszcze raz. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 (edytowane) Sama prawda samo życie.Teraz zamiast walczyć z sumami człowiek walczy z gazami u noworodka... ehhh myślałem że hol grubej dwói przy zwalisku to emocje.... ehhh Edytowane 10 Października 2020 przez rózgaś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi