vako Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Proroczy sen.... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 kupa.jpg Sama prawda samo życie.Teraz zamiast walczyć z sumami człowiek walczy z gazami u noworodka... ehhh myślałem że hol grubej dwói przy zwalisku to emocje.... ehhhUżywałem przy pierwszym synku. Całe lata żyłem w stresie, że mu się spodobało i wryło w psychikę Jak dotąd, obawy okazują się bezpodstawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 (edytowane) Na ruchliwym skrzyżowaniu stoi młoda, ładna policjantka i kieruje ruchem. Nagle stwierdza, że zaczyna się u niej okres, niestety jej służba będzie trwała jeszcze 5 godzin, a ona nie ma przy sobie nic co by jej w tej sytuacji mogło pomóc. W tej rozpaczliwej dla siebie sytuacji, łapie za krótkofalówkę i łączy się z dyspozytorem w komendzie. Przez radio zgłasza się kolega Józek.– Józek, możesz coś dla mnie zrobić?– Dla Ciebie wszystko!– Słuchaj, ja stoję tu na skrzyżowaniu, moja służba kończy się dopiero za 5 godzin, a ja dostałam okresu i nie mam nic przy sobie. Możesz sobie to wyobrazić? Czy mógłbyś mi jak najszybciej przywieźć moje tampony? Znajdziesz je w moim biurku, w prawej górnej szufladzie. Proszę cię bardzo, pośpiesz się!Policjantka nadal kieruje dalej ruchem. Mija jedna godzina, mija druga. Dopiero po trzech godzinach podjeżdża radiowóz na sygnale, hamuje z piskiem opon, wychodzi z niego uśmiechnięty Józek, z daleka już wymachuje zadowolony pudełkiem z tamponami.– Jak by Ci to powiedzieć? Jak przez radio podałaś że masz znowu okres to najpierw przyleciał ucieszony Kazik z kartonem szampana, potem uradowany Tomek postawił skrzynkę piwa, szczęśliwy Franek zafundował parę butelek dobrego wina i…muszę Ci uczciwie powiedzieć, że i mnie spadł kamień z serca! Mały Jaś rozwiązują krzyżówkę, czyta hasło: kobiecy otwór na 4 litery.Zaciekawiony ojciec pyta: poziomo czy pionowo?– poziomo – odpowiada Jasio..Na co ojciec: Pysk Marynarz wraca wcześniej z rejsu w czasie gdy żona przyjmuje kochanka. Wypycha go w pośpiechu nagiego na balkon.Przyjmuje serdecznie męża, podaje mu kolację. Jako, że jest zima a mieszkanie na 10 piętrze, facet nie ma szans.Puka do drzwi balkonu. Otwiera mu zdziwiony marynarz:– Bardzo pana przepraszam, byłem właśnie u sąsiadki na górze, kiedy wrócił jej mąż. Zeskoczyłem na wasz balkon. Czy mógłby mi pan pomóc?– Panie, my mężczyźni musimy sobie pomagać. Pożyczył facetowi swoje ubranie, poczęstował kieliszkiem wódki. Wieczorem kładąc się do łóżka nagle się zamyślił:– Maryśka, albo ty jesteś ku&%^a, albo nam piętro dobudowali. Edytowane 11 Października 2020 przez Sławomir 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayrt Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Tęsknie za dowcipami z pierwszych postów ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkad Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Tęsknie za dowcipami z pierwszych postów ... ProszęSiedzi sobie dwóch staruszków przy stoleJeden się pyta drugiego - Jak się czujeszA ten Drugi - Jak nowonarodzony, jestem łysy, nie mam zębów i właśnie się zesrałem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 (edytowane) kupa.jpg Sama prawda samo życie.Teraz zamiast walczyć z sumami człowiek walczy z gazami u noworodka... ehhh myślałem że hol grubej dwói przy zwalisku to emocje.... ehhhPopłakałem się ???????????????? Edytowane 11 Października 2020 przez Artech 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Tęsknie za dowcipami z pierwszych postów ... to załącz swoje, dobre"krytykujesz? proponuj!";-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayrt Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 to załącz swoje, dobre"krytykujesz? proponuj!";-)Na hardego Nie chcę w tej mierze głowy psować sobie, Bych się, mój panie, miał podobać tobie; Widzę, żeś hardy — mnie też na tym mało,Kiedy się tobie tak upodobało. Ps. To nie moje... niegodzien. J. Kochanowski. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 u obywatela Nowaka policja znalazła aparaturę do pędzenia bimbruprokurator, sąd...sędzia mówi na rozprawie:- proszę pana, czy pan potwierdza, że u pana w domu została znaleziona aparatura do pędzenia bimbru?- tak- czy pan zatem potwierdza, że pędził pan bimber?- nie- chwileczkę, jeszcze raz: czy u pana w domu znaleziono działającą aparaturę do pędzenia bimbru?- tak- czy pan zatem potwierdza, że pędził pan bimber?- nieno nic, sąd ogłasza przerwę, po przerwie ogłasza wyrok: 3 lata więzieniaNowak krzyczy:- to mnie jeszcze za gwałt możecie od razu skazać!- jak to za gwałt?- no bo mam przy sobie działającą aparaturę, pokazać? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Na hardego Nie chcę w tej mierze głowy psować sobie,Bych się, mój panie, miał podobać tobie;Widzę, żeś hardy — mnie też na tym mało,Kiedy się tobie tak upodobało. Ps. To nie moje... niegodzien. J. Kochanowski. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNa co pisać satyry? Choć się złe zbyt wzniosło,Przestańmy. Świat poprawiać — zuchwałe rzemiosło.Na złe szczerość wychodzi, prawda w oczy kole; Więc już łajać przestanę, a podchlebiać wolę PS wiadomo, że nie moje; wiadomo - czyje ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayrt Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Icek nie śpi tylko chodzi koło łóżka. Obudzona zła Helcia pyta męża o co chodzi. - Kłopoty Helcia, kłopoty.- Co się stało Icek.- Wiesz Helcia pożyczyłem od Abrahama 500 zł i nie mam z czego oddać.- Ty się Icek nie martw.Po czym Helcia wstała, podeszła do okna otwierając je i w środku nocy krzyczy. - Abraham, Abraham, Icek pożyczył od Ciebie 500 zł i nie ma Ci z czego oddać.A do męża mówi. - ty śpij, teraz on ma problem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Najlepszy dowcip jaki słyszałem na jerkbait! Będę się śmiać do wtorku ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 gość - miłośnik boksu - szykuje się na walkę stuleciajuż za dwa tygodnie wielki pojedynek: mistrz X walczy w Nowym Jorku z pretendentem Ywielkie emocje, wielkie pieniądzegość już od teraz szykuje się: nakupił browarów, paluszków, chipsów - będzie wielki boks, 12 rund!nie może się doczekać, wziął zawczasu urlop w robociei oto nadchodzi wielki dzień, dziś wieczorem walkapiwo w lodówce, stół zastawiony przekąskamiżona trochę się z niego podśmiewa - takie ogromne przygotowania...no nic: leci głośne "let's get ready to rumble!!!"pierwsze piwko otwarte, pierwszy łykzaczyna się walka i... dwa ciosy, 10 sekund i NOKAUT! koniec walki!gość z otwartą gębą i piwkiem w ręku z niedowierzaniem patrzy w TV...i żona z kuchni odzywa się:- i co? teraz mnie rozumiesz?;-) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Żarcik po meczu POL- ITA/Pan Waldek@waldek_pan 2 g.Czym się różni Krychowiak od kpt. Hooka?Kpt. Hook miał tylko jedną drewnianą nogę . 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 (edytowane) Dwóch lordów staruszków siedzi w głębokich fotelach w zaciszu klubu golfowego:Dawno milordzie już nie graliśmy ze sobą.Oj tak milordzie, ale ja nie widzę już gdzie piłeczka poleciała.No to ja mam tak samo.Ale możemy zagrać, mój kamerdyner ma sokoli wzrok.John? Niemożliwe, przecież on jest starszy od nas!Ale wzrok ma doskonały.Lordowie umówili się na następny dzień. Lord Sutherland przyszedł ze zgrabionym siwiuteńkim Johnem. Pierwsze uderzenie, piłeczka poleciał daleko. Lord Sutherland pyta:John, widziałeś gdzie poleciała?Tak jest milordzie, widziałem.No to pokaż gdzie?Nie pamiętam... Edytowane 12 Października 2020 przez Alexspin 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 https://www.wiocha.pl/1645144,To-sie-nie-uda 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 https://twojememy.pl/kiedy-bardzo-cie-cisnie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Wiecie kiedy zaczyna sie starość ? Kiedy wartość świeczek przekracza wartość tortu ! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szkutnik Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 najnieśniejsze jest to że się puszka z fasolką otwarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Wiecie kiedy zaczyna sie starość ? Kiedy wartość świeczek przekracza wartość tortu ! Można przecież kupić droższy tort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Całkiem zabawne filmiki, poza tym prowadzący ma sporo niebanalnych materiałów na temat popkultury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi