Salmon63 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Taka prawda 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 :D 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebort Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Autentyk. Urząd Stanu Cywilnego w Katowicach odmówił nadania dziecku „imienia" Sosnowiec dla chłopca oraz Toshiba dla dziewczynki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Szczepimy się a podsumowując cały rok ... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 . Wysłane z mojego HD1913 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 <...>protestuję!;-)mój pierwszy kołowrotek muchowy to była Okumai wytargałem największego do tej pory lipasatakże... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 (edytowane) Pytasz dilera przyczep o koło zapasowe Edytowane 30 Grudnia 2020 przez M a r a s 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 ;-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 protestuję!;-)mój pierwszy kołowrotek muchowy to była Okumai wytargałem największego do tej pory lipasatakże... ;-)No wiesz, podobnie może być w przypadku Okumy ze zdjęcia, w sensie tych co to pierwszy raz, a o największych zdobyczach to, aż boję się pomyśleć...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 (edytowane) Podobno do Ga-Pa leci w zastępstwie doświadczony skoczek, którego niestety grawitacja szybko ściąga do ziemni :/ To nie będą udane zawody Edytowane 31 Grudnia 2020 przez chlodnica 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Nie jestem fanem Najmana ale te wszystkie fotki są po prostu mega słabe i nieśmieszne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Memy słabe, ale pomysłowość ludzi nie przestaje mnie zadziwiać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kon Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 No przeca do działu sportowego wrzucać chłopa nie wypada... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 No przeca do działu sportowego wrzucać chłopa nie wypada... tjjjaaa... sportowiec...przyjechał w 2011 na Bieg Katorżnika do Lublińcai... nie wystartował... kontuzja nagła, paniesiedział i pił browarytaki sportowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Leży facet na łożu śmierci. Lekarz powiedział, że niedotrwa do rana.Nagle poczuł z kuchni zapach jego ulubionych ciasteczekczekoladowychzrobionych przez żonę. Ostatkiem sił wydobył się złóżka i czołga się do kuchni. Zapach tych ciasteczek przypominał mudzieciństwo, onwiedział, że zasmakuje ich po raz ostatni. Wczołgał się do kuchni iwidzi jak jego żonaprzygotowuje te ciasteczka, o których teraz marzył. Ostatnimisiłami sięgnął po jedno i w tym momencie żona zdzieliłago ścierkąmówiąc: -Zostaw ku**a, to na stypę! Żona wraca do domu po dniu pracy. Mąż pyta:-Kochanie, jak było w pracy?-Stresujący dzień. Wyj*bali mnie.-Czyli co, od jutra idziesz szukać nowej pracy?-Nie muszę, awans dostałam Kolega opowiada koledze:- Byłem u lekarza i poprosiłem o syrop od kaszlu, a on dał mi nie wiem czemu środek przeczyszczający- Zażyłeś ten środek?- Zażyłem.- I co, kaszlesz?- Nie mam odwagi 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Sprawiedliwość dziejowa ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Sprawiedliwość dziejowa co to jest orgazm u kobiety?a kogo to kur...a interesuje!;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 co to jest orgazm u kobiety?a kogo to kur...a interesuje!;-)Oj, prawda boli ;-) i uderz w stół a nożyce się odezwą 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Oj, prawda boli ;-) i uderz w stół a nożyce się odezwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Lublin dziś ???? Dinozaurów obostrzenia nie obowiązują ???? https://youtu.be/K6bkJ2TC32Q 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 (edytowane) Edytowane 2 Stycznia 2021 przez Jano 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi