Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

http://jerkbait.pl/topic/151012-gumy/?fromsearch=1

żarłoczne dozbrojki :)

Większość gum uzbrojona wielokrotnie.Po co to komu, skoro nie były w wodzie. W fotelu nie mógł się chyba zdecydować...

Ja pier....e na naszej giełdzie nawet na gumach można się naciąć.

Tomek może od mrozu popękały. :D  :lol:  :P

• Like 1

http://jerkbait.pl/topic/151012-gumy/?fromsearch=1

żarłoczne dozbrojki :)

Większość gum uzbrojona wielokrotnie.Po co to komu, skoro nie były w wodzie. W fotelu nie mógł się chyba zdecydować...

Gadałeś z jegomościem po zakupie? Jak się do tego odniósł?

Gadałeś z jegomościem po zakupie? Jak się do tego odniósł?

Nieee, gra nie warta świeczki. Kwota nie była kosmiczna. Uznałem, że tu bardziej pasuje. A jeśli komuś innemu pomoże to ewentualnie na giełdzie, to będzie kolejny plus dodatni ;)

Edytowane przez fonix
  • Like 1

Panie, a gdzie Ty tu komentowanie widzisz? Wpis typowo satyryczny, zupełnie z giełdą nie związany:)

Seba z Majkim plakali, jak oddawali. Panie, tylko zbrojone. Dla pewności po 6 razy każda. A pyszczki aż miękkie od wkrętów :D

post-64943-0-04774500-1611335769_thumb.jpg

Edytowane przez fonix
  • Like 1

Możecie nie wierzyć, ale nieodparcie mam wrażenie, że te używane, pogryzione wzdłuż i w poprzek gumy, są o wyraźnie skuteczniejsze niż nowe, wprost z pudełka. Pościągane z jiga, sponiewierane przez zandery, przyklejałem do kołnierza i łowiłem dalej. Gdy taką gumę urwałem, montowałem nową i...liczba brań spadała. To działo się rzadko, bo rzadko jest tyle brań, by była możliwość porównania, ale jednak zdarzało się.

Nie wyrzucać pogryzionych, pokiereszowanych silikonów, kleić do kołnierza i łowić.

PS

By zaspokoić wymogi wątku, bo ten filmik tu pasuje;

https://wideo.wp.pl/rzeczny-potwor-z-sekwany-sensacja-w-paryzu-6599960398247553v

"Starożytny dinozaur" hi hi, koń by się uśmiał. Mają poczucie humoru na tym wp.pl. Średnia ryba w Paryżu stała się "potworem z głębin" :lol:.

Edytowane przez Z.Milewski

Możecie nie wierzyć, ale nieodparcie mam wrażenie, że te używane, pogryzione wzdłuż i w poprzek gumy, są o wyraźnie skuteczniejsze niż nowe, wprost z pudełka. Pościągane z jiga, sponiewierane przez zandery, przyklejałem do kołnierza i łowiłem dalej. Gdy taką gumę urwałem, montowałem nową i...liczba brań spadała. To działo się rzadko, bo rzadko jest tyle brań, by była możliwość porównania, ale jednak zdarzało się.

Nie wyrzucać pogryzionych, pokiereszowanych silikonów, kleić do kołnierza i łowić.

Takie gumy nazywam "szkarlatyna"! Klejone, łatane, dolewane innymi gumami ...killery!!! :good:  :)