woblery L.E. Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 trochę śmieszne a trochę nie musiał być baaardzo głodny.https://www.onet.pl/turystyka/onetpodroze/kolumbia-rybak-prawie-sie-udusil-polknal-rybe-o-dlugosci-18-cm/7q9vrne,07640b54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 rewolucyjny pomysł ;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Z życia wzięteMoja młodsza córa powiedziała mi dzisiaj, że ona nie jest leniwa tyko energooszczędna 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Moja lubiła nucić Elektryczne Gitary "przewróciło się niech leży" 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Kolega dzwoni do kolegi:- Wpadaj do mnie, są dwie znajome, zabawimy sie!!- ladne???- Wypijemy, będzie ok... Na wykładzie w akademii medycznej.- Sperma oprócz innych związków zawiera również glukozę konieczną plemnikom do życia.Studentka:- Panie profesorze, glukozę taką jak owoce...?- Jak najbardziej!Studentka:- To dlaczego nie czuć iż jest ona słodka?- Albowiem receptory smaku znajdują się na czubku języka, a nie na migdałach! Wiezie taksówkarz kobietę.Na zakończenie kursu okazuje się, że ta nie ma kasy.Więc taksówkarz zawraca, jedzie za miasto na piękną, zieloną łączkę.Zatrzymuje się, otwiera bagażnik, wyciąga koc i kładzie na trawę.- Ale proszę pana, ja na pewno oddam panu pieniądze, proszę nic mi nie robić, mam dzieci i męża... - mówi prawie płacząc kobieta.- A ja 40 królików, rwij trawę! - odpowiada taksówkarz. Mąż i żona oglądają w telewizji program psychologiczny o skrajnych emocjach.W pewnym momencie odzywa się mąż:- Kochanie, to wszystko stek bzdur. Założę się, że nie jesteś w stanie powiedzieć mi czegoś, co uczyni mnie radosnym i smutnym jednocześnie.- Masz największego penisa wśród swoich kumpli. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Do głupoty wódka to 8-10 st 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 <...>Oczywiście że można, do tego to jedyna forma morsowania która jest przez polski organizm akceptowana cały rok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 (edytowane) ygk ma super plecionki, przykładem jest właśnie upgrade x4, czy egi, nie są przegrubione, nie plączą się no i oczywiście lotne na 8-splotowe nie łowiłem nie będę się wypowiadał, jak dla mnie klasyczne czterosploty najlepsze, oczywiście przy stosunkowo niskiej cenie. Można? Można... Edytowane 6 Lutego 2021 przez strary 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 ... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 https://bialystok.wyborcza.pl/bialystok/7,35241,21415838,pomyslowy-kierowca-tir-a-zamiast-szyby-wstawil-okno.html?disableRedirects=trueJak już lubisz takie tematy to taki rodzynek przez białystok jechał 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 https://bialystok.wyborcza.pl/bialystok/7,35241,21415838,pomyslowy-kierowca-tir-a-zamiast-szyby-wstawil-okno.html?disableRedirects=trueJak już lubisz takie tematy to taki rodzynek przez białystok jechał Ludzie to maja fantazję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 7 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 7 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 (edytowane) . Edytowane 7 Lutego 2021 przez mepps 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 . 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 (edytowane) Siedzą na ławeczce dwaj tetrycy w pewnym momencie obok nich przechodzi bardzo młoda i atrakcyjna dziewczyna:- Wiesz Kaziu, jak widzę takie młode i zgrabne ciałko, to aż mi się krew w żyłach gotuje!- Nie bądź głupi Tadziu, to nie krew Ci się w żyłach gotuje, ale wapno lasuje... Edytowane 9 Lutego 2021 przez Alexspin 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AN05 Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Wędkarze 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 A dzis w robocie natknelem sie na takiego "kwiatuszka" ... , nowy kontener ... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Siarq przyznaj, to jakiś fotomontaż!No bez jaj! ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 zaden fotomontaz, zabraklo im 0,5m albo kontener by wrocil , wiec jest kontener wraz z oswietlenim ulicznym... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi