xjakub Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Myśl inżynierska Słup w środku będzie mokry cały czas Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bho70 Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 W/g mnie słup stoi za kontenerem. Na tym powiększonym zdjęciu widać że coś jest nie tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Z drugiej strony, jak by wyciąć okno w dachu, byś miał widno całą dobę, a z zasilania słupa można instalacje pociągnąć. To też może być niezły patent na burdel, kiedyś panie stały pod latarniami, teraz mogą wygodnie siedzieć a nawet leżeć i na głowę nie pada ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 W/g mnie słup stoi za kontenerem. Na tym powiększonym zdjęciu widać że coś jest nie tak.Tu zdiecie ze srodka Panie Sherloku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 A dzis w robocie natknelem sie na takiego "kwiatuszka" ... , nowy kontener ...serio to była jedyna opcja?jakoś nie mogę tego ogarnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 (edytowane) Jak to mawia majster Wazzup "Bardzo dobra robota". Edytowane 9 Lutego 2021 przez Pawgas 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 serio to była jedyna opcja?jakoś nie mogę tego ogarnąć...ja tam tylko instalacje w srodku robilem w zyciu nie zaplacil bym za takie cos ( ponad 30000zl ) , 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Geniuszjaka szkoda, że odszedł"Panie Sułku..." albo taki drobiazg 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 W/g mnie słup stoi za kontenerem. Na tym powiększonym zdjęciu widać że coś jest nie tak.To jest jedyne, słuszne wytłumaczenie. W ten sposób tworzy się fotki rzeczy niemożliwych. Wystarczy wrócić kilka stron wcześniej jest cała seria tego typu fotek tworzących złudzenie, a biedne ludziska dają się na to nabierać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Nowobogackinowobogacki (język polski)znaczenia:przymiotnik(1.1) pejor. od niedawna wzbogacony i ostentacyjnie to ukazującyrzeczownik, rodzaj męskoosobowy(2.1) pejor. osoba, która niedawno się wzbogaciła, a wciąż niemająca dobrego smaku, obycia(3.1) pejor. właściciel 3 woblerów Salmo z "starej edycji" tzw. pierwszego wypustu, osoba nie radząca sobie z nagłym przypływem bogactwa, często z tego powodu popadająca w samozachwyt, samogwałt oraz alkoholizm. Wszelkie prawa zastrzeżone – właśnie sekundę temu, pod wpływem zbyt mocnej kawy wymyśliłem ten „kawał” :D 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 (edytowane) Domeldoom, uwielbiamy samokrytykę na forum, dopisz jeszcze jaki model tych woblerów posiadasz.????, chyba że punkt 1.1 lub 2.1 Edytowane 10 Lutego 2021 przez Matteoo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Tomasz, jesteś najlepszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 (edytowane) Domeldoom, uwielbiamy samokrytykę na forum, dopisz jeszcze jaki model tych woblerów posiadasz., chyba że punkt 1.1 lub 2.1Eee...no... mam 3 stare Salmiaki, ale lubię je i nie sprzedaję A nawet jesli bym chciał to moje chodzą po 30 PN - czyli taniej niż bieżąca oferta Ów "żart" sprowokowany własną obserwacją niektórych ofert z komisu (owe stare, kolekcjonerskie, Salmo) i od niedawna obserwowanego przez mnie Salmo fanatics na FB Edytowane 10 Lutego 2021 przez domeldoom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Ja już jednemu proponowałem za salmiakia wystawionego za 200 dwa relaksy z PRLu wyjątkowe po 100 za sztukę, nie zgodził się nie ogarniając sarkazmu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 dwa relaksy z PRLu wyjątkoweZ jednej pary owe Relaks-y? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Dokładnie, nie noszone, jeszcze w kartonie, plus rolka szarego papieru jako wypełniacz w każdym gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Dokładnie, nie noszone, jeszcze w kartonie, plus rolka szarego papieru jako wypełniacz w każdym gratis.Szacuneczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Ja już jednemu proponowałem za salmiakia wystawionego za 200 dwa relaksy z PRLu wyjątkowe po 100 za sztukę, nie zgodził się nie ogarniając sarkazmu a jaki rozmiar?;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 44, a masz salmiaka za 200 ? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 44, a masz salmiaka za 200 ? ????mogę mieć ;-) (fotka) ale buty za małe ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 ... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Takie tam amerykańskie święto 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 - Doktorze, boli mnie tyłek...- W którym miejscu?- Przy samym wejściu.- Dopóki nazywasz pan to miejsce wejściem, będzie bolało. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 :-) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi