Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Z drugiej strony, jak by wyciąć okno w dachu, byś miał widno całą dobę, a z zasilania słupa można instalacje pociągnąć. To też może być niezły patent na burdel, kiedyś panie stały pod latarniami, teraz mogą wygodnie siedzieć a nawet leżeć i na głowę nie pada ????

• Like 1

W/g mnie słup stoi za kontenerem. Na tym powiększonym zdjęciu widać że coś jest nie tak.

To jest jedyne, słuszne wytłumaczenie. W ten sposób tworzy się fotki rzeczy niemożliwych. Wystarczy wrócić kilka stron wcześniej jest cała seria tego typu fotek tworzących złudzenie, a biedne ludziska dają się na to nabierać... :D :doh:

Nowobogacki

nowobogacki (język polski)

znaczenia:

przymiotnik

(1.1) pejor. od niedawna wzbogacony i ostentacyjnie to ukazujący

rzeczownik, rodzaj męskoosobowy

(2.1) pejor. osoba, która niedawno się wzbogaciła, a wciąż niemająca dobrego smaku, obycia

(3.1) pejor. właściciel 3 woblerów Salmo z "starej edycji" tzw. pierwszego wypustu, osoba nie radząca sobie z nagłym przypływem bogactwa, często z tego powodu popadająca w samozachwyt, samogwałt oraz alkoholizm.

Wszelkie prawa zastrzeżone – właśnie sekundę temu, pod wpływem zbyt mocnej kawy wymyśliłem ten „kawał”  :D :D :D

• Like 9

Domeldoom, uwielbiamy samokrytykę na forum, dopisz jeszcze jaki model tych woblerów posiadasz., chyba że punkt 1.1 lub 2.1

Eee...no... mam 3 stare Salmiaki, ale lubię je i nie sprzedaję ;)

A nawet jesli bym chciał to moje chodzą po 30 PN - czyli taniej niż bieżąca oferta :D

Ów "żart" sprowokowany własną obserwacją niektórych ofert z komisu (owe stare, kolekcjonerskie, Salmo) i od niedawna obserwowanego przez mnie Salmo fanatics na FB ;)

Edytowane przez domeldoom