Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

A tak wyglądała moja przepustka na podwórko, a za razem i lekarstwo na dysleksję. Kilka stron i rodzice aktywowali kod dostępu na wyjście z domu.

https://zapodaj.net/images/c6c2318dcec57.jpg

Taki tematyczny [emoji6]

4293bc5e5db97b8d785c7fed438233ad.jpg

Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka

• Like 9

Kliknij  dwa razy. Raz po raz i się odpala z reguły. U mnie za pierwszym razem.

Z 5 razy próbowałem. Zatem jest to umieszczone tam, gdzie ja wstępu nie mam :)

Albo dla znajomych albo jakaś grupa. Nieważne, nie będę klikał maniakalnie  :P

A tak wyglądała moja przepustka na podwórko, a za razem i lekarstwo na dysleksję. Kilka stron i rodzice aktywowali kod dostępu na wyjście z domu.

https://zapodaj.net/images/c6c2318dcec57.jpg

Z rzeczy które dotyczą minionych lat, a dziś wywołują wesołe wspomnienia i śmieszą wspominam jeszcze o czarnym pasku od spodni taty zwanym pieszczotliwie "żuczkiem"(niestety nie mam fotki). 

"Żuczek" potrafił mi zresetować zapętlone myśli oraz przywrócić ustawienia fabryczne.  :) Podobnie działały różnego rodzaju kable, ale u mnie nie miały zastosowania.

Teraz nie wolno stosować takich metod. :)

• Like 6

Również pamiętam pasek. Trochę był nietypowy. Długość, jak dzisiaj sądzę, ok. 60cm. Zwężający się ku skórzanej rękojeści. Wisiał podwieszony do futryny drzwi w kuchni. Generalnie służył do polerowania brzytwy........Ale, nie tylko  :lol:  :D  :lol: 

• Like 4

to akurat średnio wyszło albo ja sie nei znam ale ten kawałek bije na łeb wszystko co widziałem 

(14) Wisła jest piękna!!!! Ósmy cud świata. Team szmaciarze krejzy series - YouTube

I to jest dowód na to, że poczucie humoru jest cecha osobniczą... i nie ma co sie spierać o to :P  :D

• Like 2