Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

I znowu dopa! Może dlatego, że ja mam urodziny 24go grudnia :huh:  :(

Jednak, korzystając z okazji, chcę podziękować wszystkim za dobre chęci, którymi jak wiadomo piekło jest wybrukowane :highfive:

PS kurde, może w moim kompie jest blokada rodzicielska?!

Edytowane przez BOB
  • Like 2

I znowu dopa! Może dlatego, że ja mam urodziny 24go grudnia :huh:  :(

Jednak, korzystając z okazji, chcę podziękować wszystkim za dobre chęci, którymi jak wiadomo piekło jest wybrukowane :highfive:

to tak właściwie powinieneś się zwać Adamem......to już by było do końca zniszczone dzieciństwo w temacie prezentów :D wszystkiego najlepszego.....tak awansem, bo zapomnę w natłoku świątecznego bałaganu ;)

Edytowane przez cristovo

Połączenie nie jest prywatne

Osoby atakujące mogą próbować wykraść Twoje informacje ze strony boobsadventcalendar.com (na przykład hasła, wiadomości lub dane kart kredytowych). Więcej informacji

NET::ERR_CERT_DATE_INVALID

Aby korzystać z najwyższego poziomu zabezpieczeń Chrome, włącz silniejszą ochronę
  • Like 2

Alex, no skoro Ci nie działa to masz problem. . Tak szczerze jednak to witryn które nie uaktualniły cerrifikatów nie warto odwiedzać. Zawsze tam jakiś syf może się przykleić.

Chłopaki są już na tym etapie, że pilnują, żeby się nic im nie odklejało ;)

Nie wkręcaj mnie tylko podeślij taki, który otworzę i zobaczę do czego się ślinicie :P  :D  :D  :D

Kliknij w szary prostokącik  [zaawansowane] pod tym tekstem o silniejszej ochronie Chrome

Spójrz śmierci w oczy ... (później będą za to oczy które mogą doprowadzić do śmierci) i z odwaga kliknij w link z napisem (niebezpieczne)

Otworzy się!

A mój antyvir twierdzi ze strona bezpieczna i nic na niej nie znalazł poza pięknymi oczami …

• Like 3

Jakie jest najgorsze połączenie dwóch chorób?
Sraczkai Alzheimer - biegniesz, ale nie wiesz dokąd

Klient podchodzi do właściciela pubu.
- Szefie! Ile litrów piwa dziennie sprzedajecie?
- A, tak ze 200 litrów.
- A nie chcielibyście sprzedawać ze 300 litrów dziennie?
- No pewnie! A jak to zrobić? Ma pan jakąś radę? Pomysł?
- Mhm... nalewajcie pełne kufle.

Halo, infolinia medyczna? Proszę mi powiedzieć, gdzie kupię viagrę dla kobiet?
- Proszę pana, w dowolnym sklepie jubilerskim.

- Nawet nie wiem, jak panu dziękować...
- Wie pani, wie pani na pewno...
- Ale ja mam męża!
- A ja miałem na myśli pół litra.

• Like 9

No cóż..... na Podlasiu w okolicznych lasach pojawił się nowy nieustraszony superbohater.

Wśród przyjezdnych budzi nieukrywany lęk oraz trwogę i porównują go do Thora z Marvela.

Natomiast miejscowi są odmiennego zdania, że to tylko Kazik - brygadzista z miejscowej masarni. Po ostatnim firmowym balu tak zaszalał, że od miesiąca nikt go na zakładzie nie widział.

post-59093-0-98519400-1636465268_thumb.jpg

• Like 2

Kliknij w szary prostokącik  [zaawansowane] pod tym tekstem o silniejszej ochronie Chrome

Spójrz śmierci w oczy ... (później będą za to oczy które mogą doprowadzić do śmierci) i z odwaga kliknij w link z napisem (niebezpieczne)

Otworzy się!

A mój antyvir twierdzi ze strona bezpieczna i nic na niej nie znalazł poza pięknymi oczami …

Daruję sobie. Cycków i dup to ja już się w swoim życiu naoglądałem ...nic na siłę

• Like 2