Adam NDG Opublikowano 28 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 W Polsce zwykły spinning jest bardziej śmiercionośny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roofercat Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 0_1_110327_Zajebisty_gracz_przez_pluszowymis.png 0_1_110287_Polityk_przez_Frodo Balrog.pngW punkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 https://youtube.com/shorts/hBIfwkJMuAM?feature=share 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 ...zawsze tak kończę wędkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 (edytowane) https://youtube.com/shorts/iZkx9p1o-J8?feature=share Edytowane 30 Listopada 2021 przez Siwy gołąb 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Wybrał byś te śmieszne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 (edytowane) [emoji41] Wysłane z mojego SM-A515F przy użyciu Tapatalka Edytowane 30 Listopada 2021 przez grisha 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 W Polsce zwykły spinning jest bardziej śmiercionośny ale zapewne mniej celny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 https://www.sadistic.pl/a-chcialem-szczupaka-vt550495.htm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 (edytowane) Karyna do Seby- Będziemy mieli dziecko, Seba.- Kuźwa, Karyna, przecież ja z Tobą nawet nie spałem!- Też jestem w szoku... Rozmawia dwóch kolegów:- Kiedy moja żona spała wstałem i przygotowałem jej pyszne śniadanie. Tylko potem zgłodniałem, zjadłem wszystko i wróciłem do łóżka.- To w czym problem?- Bo nie dowiedziała się jakiego ma wspaniałego męża. Mąż.- Kochanie, postanowiłem, że nigdy więcej nie będę się z Tobą kłócił.Żona- Nie no, patrzcie na niego. On postanowił...A mnie pytałeś?! Kiedy kobieta w poniedziałek wstaje milcząca, jest wyciszona o wymownym spojrzeniu - to znaczy, że zło przywali znienacka... Edytowane 1 Grudnia 2021 przez Alexspin 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 (edytowane) A propos poprzedniego ! Przypomina mi się autentyczne zdarzenie z przed wielu latSpałem smacznie gdy wczesnym rankiem obudził mnie telefon (stacjonarny - komórek nie było) - Pan Marcin ?- Tak - odpowiadam silnie zaspanyNa to facet z szybkością karabinu maszynowego- Zmawiam 20 tortowych, 30 "Stefankow" 50 pączków. Bach ! odłożył słuchawkęNie zdązyłem się wytłummaczyć że to nie ten Marcin - Wyobrazam sobie co sie potem działo w Piekarni Edytowane 1 Grudnia 2021 przez Marcin Rafalski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 - Tato, tato Chcę pieska na Wigilie !- Przestań wydziwiać ! Będzie karp jak zawsze. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 A propos poprzedniego ! Przypomina mi się autentyczne zdarzenie z przed wielu latSpałem smacznie gdy wczesnym rankiem obudził mnie telefon (stacjonarny - komórek nie było) - Pan Marcin ?- Tak - odpowiadam silnie zaspanyNa to facet z szybkością karabinu maszynowego- Zmawiam 20 tortowych, 30 "Stefankow" 50 pączków. Bach ! odłożył słuchawkęNie zdązyłem się wytłummaczyć że to nie ten Marcin - Wyobrazam sobie co sie potem działo w Piekarni U mnie było inaczej. Odbieram telefon i słyszę głos faceta: Monika ! - (ja) nie - (on) ale ja chciałbym rozmawiać z Moniką podświadomie czuję ,że pomyłka albo ktoś mnie wkręca więc dalej rozmawiam z gościem - (ja) w tej chwili Monika nie odbierze telefonu - (on) dlaczego nie odbierze - (ja) bo Monika teraz się kąpie pod prysznicem - (on) o kur... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 2 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 2 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundurowy Opublikowano 2 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi