sero1975 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Do Janusza po raz pierwszy dotarło nawoływanie wyborcze.Zareagował na hasło "pędź na wybory" i uruchomił na działce destylarnię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Karp będzie idealny i tłuszcz nie będzie na boki pryskać :D 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 patrząc na to, jak znikają moje wpisy, chyba z bezpieczeństwa procesowego będę życzył w tym roku wesołego Zimowego Święta....albo bardziej międzynarodówkowo......Happy Holidays 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Wersja pilota na rynek Polski. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Wychodzi gość z dzieckiem na spacer. Cięgnie je za nóżkę po schodach, a główka tak o stopnie... bach...bach...bach. Słysząc hałas wychodzi sąsiadka i krzyczy - Jezus Maria, co Pan robisz przecież mu czapka spadnie. Niech się Pani nie martwi przybiłem gwoździem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Nie powiem o kogo chodzi ale jak donoszą jeden z laureatow Pokojoweej Nagrody Nobla został sfotografowany i sfilmowany jak w mundurze dowodził kontrofensywa przeciw rebeliantom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 (edytowane) Chyba już to pisałem ale że święta się zbliżają napiszę jeszcze raz Siedzi gość na dworcu PKP przed samymi #wietami, załamany, przybity, łzy w oczach i mało co depresja nie wiebała mu się na ciało. Po chwili podchodzi do niego Święty Mikołaj i pytaCo się dzieje z tobą, coś taki nie do życia? A Mikołaju lepiej nie pytaj, u mnie nic innego tylko pierdolnać pod pociąg No nie, nie mów takich rzeczy. Powiedz mi o co chodzi! Mikołaju, żona mie zdradza, firma jest na skraju bankructwa, urząd skarbowy wlazł na konto i je zablokował, kontracheńci zerwali umowy, kurwa nic innego tylko jebnąć samobuja Słuchaj, zbliżają się Święta, ja jestem Świętym Mikołajem mogę sprawić że wszystko wróci do normy. Po prostu wrócisz do domu i tam będzie czekać na ciebie kochająca żona, firma wróci na własny tor, konto odblokowane, mało tego, widzidzisz to Ferrari przed dworcem?Tak Popatrz, to są kluczyki do niego. One mogą być za chwilę twoje.Tylko jest jeden warunekJaki?Musisz mi zrobić lodaNo co ty Mikołaju, ale jak to, przecieżPowiedziałem, wszystko wróci do normy ale jeden warunek. Zastanów się i daj szybką odpowiedźGość myśli, myśli Kurde, jednego loda i jestem ustawiony tak jak chciałem w swym życiuNo dobra Mikołaju, zrobię Ci tego loda, poszli w odpowiednie miejsce, gość odpierdolił gałkę, mordę wyciera i Mikołaj po chwili Słuchaj, jak masz na imię i ile masz lat? Andrzej, 44 lata I TY WIERZYSZ W ŚWIĘTEGO MIKOŁAJA? Edytowane 20 Grudnia 2021 przez Sławomir 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Niezgódka Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 (edytowane) Strażnik PSR zatrzymuje nad wodą wędkarza z wędką i wiadrem pełnym ryb. Panie, nie za dużo tych rybek Pan ma, a tak w ogóle to karta opłacona ? Gość na to: Panie strażniku to są moje prywatne ryby, ja co dzień z rana pakuję je do wiadra, przychodzę tutaj i wpuszczam do tej wody żeby sobie popływały.Jak już sobie popływają to wkładam wiadro do wody, gwiżdżę a one wracają do wiadra.Jak Pan chce to Panu pokarzę. Strażnik zrobił wielkie gały ale ciekawość wzięła górę i zgodził się na pokaz.Gość wypuścił ryby i tak sobie stoją 5-10-15min.W końcu strażnik nie wytrzymał i mówi: Panie starczy tego spaceru, gwizdaj Pan na te ryby. A wędkarz na to: JAKIE RYBY ??? Edytowane 21 Grudnia 2021 przez Adaś Niezgódka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szkutnik Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 (edytowane) o kamizelkach chyba można.... https://www.bitchute.com/video/y7PVvY63yzzB/ pamiętaj, podoba ci się to prześlij swoim znajomym. Teraz czasy takie że treści na poziomie trwają max 10 minut Edytowane 21 Grudnia 2021 przez szkutnik 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szkutnik Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Strażnik PSR zatrzymuje nad wodą wędkarza z wędką i wiadrem pełnym ryb. Panie, nie za dużo tych rybek Pan ma, a tak w ogóle to karta opłacona ? Gość na to: Panie strażniku to są moje prywatne ryby, ja co dzień z rana pakuję je do wiadra, przychodzę tutaj i wpuszczam do tej wody żeby sobie popływały.Jak już sobie popływają to wkładam wiadro do wody, gwiżdżę a one wracają do wiadra.Jak Pan chce to Panu pokarzę. Strażnik zrobił wielkie gały ale ciekawość wzięła górę i zgodził się na pokaz.Gość wypuścił ryby i tak sobie stoją 5-10-15min.W końcu strażnik nie wytrzymał i mówi: Panie starczy tego spaceru, gwizdaj Pan na te ryby. A wędkarz na to: JAKIE RYBY ???Ostrożnie z takimi dowcipami, można by się przyczepić o robienie idiotów z urzędników państwowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szkutnik Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Aż się łezka w oku kreci...czasy że trzeba było dobrze kamuflować przekaz wróciły. Dla przypomnienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Chyba już to pisałem ale że święta się zbliżają napiszę jeszcze raz Siedzi gość na dworcu PKP przed samymi #wietami, załamany, przybity, łzy w oczach i mało co depresja nie wiebała mu się na ciało. Po chwili podchodzi do niego Święty Mikołaj i pytaCo się dzieje z tobą, coś taki nie do życia? A Mikołaju lepiej nie pytaj, u mnie nic innego tylko pierdolnać pod pociąg No nie, nie mów takich rzeczy. Powiedz mi o co chodzi! Mikołaju, żona mie zdradza, firma jest na skraju bankructwa, urząd skarbowy wlazł na konto i je zablokował, kontracheńci zerwali umowy, kurwa nic innego tylko jebnąć samobuja Słuchaj, zbliżają się Święta, ja jestem Świętym Mikołajem mogę sprawić że wszystko wróci do normy. Po prostu wrócisz do domu i tam będzie czekać na ciebie kochająca żona, firma wróci na własny tor, konto odblokowane, mało tego, widzidzisz to Ferrari przed dworcem?Tak Popatrz, to są kluczyki do niego. One mogą być za chwilę twoje.Tylko jest jeden warunekJaki?Musisz mi zrobić lodaNo co ty Mikołaju, ale jak to, przecieżPowiedziałem, wszystko wróci do normy ale jeden warunek. Zastanów się i daj szybką odpowiedźGość myśli, myśli Kurde, jednego loda i jestem ustawiony tak jak chciałem w swym życiuNo dobra Mikołaju, zrobię Ci tego loda, poszli w odpowiednie miejsce, gość odpierdolił gałkę, mordę wyciera i Mikołaj po chwili Słuchaj, jak masz na imię i ile masz lat? Andrzej, 44 lata I TY WIERZYSZ W ŚWIĘTEGO MIKOŁAJA?Drogi Sławku, Ty w liście do Świętego Mikołaja poproś o słownik ortograficzny... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Panowie którzy toczyli dyskusje w tym wątku, przypominam że nie jest to miejsce na to, posty wyczyściłem.Możecie się nie zgadzać z decyzją ale taka została podjęta, temat szczepień dawno temu był zapowiedziany jako ten którego nie poruszamy na forum. Wracamy do tematu wątku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12345 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roofercat Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 https://kwejk.pl/obrazek/3861406/bozena.html 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 24 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 (edytowane) Serdeczne pozdrowienia z mroźnej Finlandii! W wolnym tłumaczeniu "Remont, proszę Pana". Edytowane 24 Grudnia 2021 przez Marvin 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi