Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Nawet w taki czas nie możecie sobie darować.

Darcie łacha i szydera "must be".

Co zrobić, takie czasy  :(.

A może tacy ludzie.

Wesołych Świąt życzę wszystkim.

Oj tam, specyficzne poczucie humoru, to nie żadna szczera złośliwość. Daj spokój :) .

Jeden znajomy miszcz, zrobił cztery błędy w czteroliterowym wyrazie i język polski się nie zawalił do tej pory :D .

• Like 1

No to jeśli chodzi o specyficzne poczucie humoru  :D :

W przedziale pociągu spotyka się dwóch gości.

Po jakimś czasie podróży w milczeniu jeden nie wytrzymuje i mówi:

-Tak jedziemy i jedziemy, może się zapoznamy?

Ja nazywam się Oliwko, a Pan ?

Na co ten drugi:

-Miło mi, ja nazywam się Paliwko.

I znowu nastaje milczenie, ale Oliwko zaczyna się śmiać pod nosem.

Po chwili Paliwko pyta:

-co Pana tak rozbawiło?

Oliwko na to;

-A bo wymyśliłem taki rym do Pańskiego nazwiska, ale nie wiem czy mówić bo może się Pan obrazić.

Na co Paliwko;

- Proszę mówić śmiało.

Oliwko przełamał się i zaczyna:

-Paliwko, Paliwko skocz po piwko.

Paliwko się skrzywił i dalej jadą w milczeniu, ale po chwili to on zaczyna się uśmiechać pod nosem i mówi:

- Ja też wymyśliłem rym do Pańskiego nazwiska, jeśli się Pan nie pogniewa to mogę powiedzieć.

Oliwko się zgadza więc Paliwko mówi:

- Oliwko, Oliwko ty chuju. 

:lol:  :lol:  :lol:  

• Like 1

Takie zapiski jak "fzhut" czy "mnjut" to woda na młyn dla kryptologów. Ułożyć szyfr podwójny, najpierw zaszyfrowac zdanie z arcydzieł dzienniczków ucznia, później przetłumaczyć je na polski język poprawnie pisany, a żaden zagraniczny deszyfrant nie zrozumie zapisów rozmowy :)

Proste i doskonałe szyfrowanie zapewnili sobie Jankesi w II WW, wykorzystując do "szyfrowania" języki rdzennych Indian, nigdzie nie spisane i w zasadzie nieznane białym ludziom.

A otwarty, oryginalny/literacki język polski, był bodajże wykorzystywany przez Izrael w wojnie sześciodniowej, Arabowie nie zdołali go "złamać" na czas. Szyfrowany uczniowskimi dzienniczkami, byłby nie gorszy niż indiańskie narzecza :) .

(...)

A otwarty, oryginalny/literacki język polski, był bodajże wykorzystywany przez Izrael w wojnie sześciodniowej, Arabowie nie zdołali go "złamać" na czas. (...) .

Jak mnie pamięc nie myli to język polski był wykorzystywany przez Żydów w taktycznej komunikacji radiowej, nie szyfyowanej tj miedzy poszczególnymi czołgami, plutonami nawet do szczebla batalionu

W 1967 roku znaczna część mieszkańcow Izraela narodowści żydowskiej znała język polski z racji pochodzenia, teraz byłby to zapewne język rosyjski

Nie no, wyraz czteroliterowy i cztery błędy, jedna poprawna litera niczego nie zmienia :D , bo stworzony został wyraz pięcioliterowy, a to chyba jeszcze gorzej ;) ?

Soreczki, ale nie mogę sie zgodzić! :angry: . Co tu dyskutować z wynikiem 5 na 5 możliwych błędów ;)  :P  :D W strzelectwie to złoto olimpijskie!  :clappinghands:  :rockon:  u Ciebie może było by podium? :whistling:  :D