Sławomir Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Drogi Sławku, Ty w liście do Świętego Mikołaja poproś o słownik ortograficzny... Jak nie trudno zauwazyc zaglądam tu z braku czasu puźnym wieczorem , pisałem z telefonu a i zmęczenie robi swoje . Zdrowych i wesołych Ci życzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 (edytowane) Jak nie trudno zauwazyc zaglądam tu z braku czasu puźnym wieczorem , pisałem z telefonu a i zmęczenie robi swoje . Zdrowych i wesołych Ci życzę !9.38 to jeszcze fczesny wieczur Wesołych Świat ! Edytowane 25 Grudnia 2021 przez Marcin Rafalski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 !9.38 to jeszcze fczesny wieczur Wesołych Świat !No i nastempny Pszecierz pisze siem "wjeczur" Wesołych ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Niezgódka Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Nawet w taki czas nie możecie sobie darować.Darcie łacha i szydera "must be".Co zrobić, takie czasy .A może tacy ludzie. Wesołych Świąt życzę wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Nawet w taki czas nie możecie sobie darować.Darcie łacha i szydera "must be".Co zrobić, takie czasy .A może tacy ludzie. Wesołych Świąt życzę wszystkim.Oj tam, specyficzne poczucie humoru, to nie żadna szczera złośliwość. Daj spokój .Jeden znajomy miszcz, zrobił cztery błędy w czteroliterowym wyrazie i język polski się nie zawalił do tej pory . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 ...fzhut ... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 .<...> 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Niezgódka Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 No to jeśli chodzi o specyficzne poczucie humoru : W przedziale pociągu spotyka się dwóch gości.Po jakimś czasie podróży w milczeniu jeden nie wytrzymuje i mówi:-Tak jedziemy i jedziemy, może się zapoznamy?Ja nazywam się Oliwko, a Pan ?Na co ten drugi:-Miło mi, ja nazywam się Paliwko.I znowu nastaje milczenie, ale Oliwko zaczyna się śmiać pod nosem.Po chwili Paliwko pyta:-co Pana tak rozbawiło?Oliwko na to;-A bo wymyśliłem taki rym do Pańskiego nazwiska, ale nie wiem czy mówić bo może się Pan obrazić.Na co Paliwko;- Proszę mówić śmiało.Oliwko przełamał się i zaczyna:-Paliwko, Paliwko skocz po piwko.Paliwko się skrzywił i dalej jadą w milczeniu, ale po chwili to on zaczyna się uśmiechać pod nosem i mówi:- Ja też wymyśliłem rym do Pańskiego nazwiska, jeśli się Pan nie pogniewa to mogę powiedzieć.Oliwko się zgadza więc Paliwko mówi:- Oliwko, Oliwko ty chuju. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Znam lepszą wersję 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 To usuwa moderacja. Pytam ostatni raz, co w zdjęciu poniżej jest nie zgodne z regulaminem i dlaczego jest usuwane. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 ...majtki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Taki prezent świąteczny:) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 ...majtki? Taka systemowa samowolka. Szkoda cokolwiek pisać,każdy i tak wie o co chodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szkutnik Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 To usuwa moderacja. Pytam ostatni raz, co w zdjęciu poniżej jest nie zgodne z regulaminem i dlaczego jest usuwane.A muminek nie powinien być przypadkiem czarną kobietą? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czi Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 ...fzhut ... Niestety nie, jeszcze bardziej karkołomna konstrukcja, wręcz niewiarygodna- "mnjut". Po jednym wyrazie było-"siadaj, pała"! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Takie zapiski jak "fzhut" czy "mnjut" to woda na młyn dla kryptologów. Ułożyć szyfr podwójny, najpierw zaszyfrowac zdanie z arcydzieł dzienniczków ucznia, później przetłumaczyć je na polski język poprawnie pisany, a żaden zagraniczny deszyfrant nie zrozumie zapisów rozmowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 U mojej córki w zeszycie znalazłem kiedyś słowo "Ńsz" ...Podpowiem, że był to zeszyt do geografii ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Niestety nie, jeszcze bardziej karkołomna konstrukcja, wręcz niewiarygodna- "mnjut". Po jednym wyrazie było-"siadaj, pała"!No nie wiem, nie wiem ??? w "mnjut" jrdnak jedna litera jest poprawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Proste i doskonałe szyfrowanie zapewnili sobie Jankesi w II WW, wykorzystując do "szyfrowania" języki rdzennych Indian, nigdzie nie spisane i w zasadzie nieznane białym ludziom.A otwarty, oryginalny/literacki język polski, był bodajże wykorzystywany przez Izrael w wojnie sześciodniowej, Arabowie nie zdołali go "złamać" na czas. Szyfrowany uczniowskimi dzienniczkami, byłby nie gorszy niż indiańskie narzecza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 No nie wiem, nie wiem ??? w "mnjut" jrdnak jedna litera jest poprawna Nie no, wyraz czteroliterowy i cztery błędy, jedna poprawna litera niczego nie zmienia , bo stworzony został wyraz pięcioliterowy, a to chyba jeszcze gorzej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 (...)A otwarty, oryginalny/literacki język polski, był bodajże wykorzystywany przez Izrael w wojnie sześciodniowej, Arabowie nie zdołali go "złamać" na czas. (...) .Jak mnie pamięc nie myli to język polski był wykorzystywany przez Żydów w taktycznej komunikacji radiowej, nie szyfyowanej tj miedzy poszczególnymi czołgami, plutonami nawet do szczebla batalionuW 1967 roku znaczna część mieszkańcow Izraela narodowści żydowskiej znała język polski z racji pochodzenia, teraz byłby to zapewne język rosyjski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Nie no, wyraz czteroliterowy i cztery błędy, jedna poprawna litera niczego nie zmienia , bo stworzony został wyraz pięcioliterowy, a to chyba jeszcze gorzej ?Soreczki, ale nie mogę sie zgodzić! . Co tu dyskutować z wynikiem 5 na 5 możliwych błędów W strzelectwie to złoto olimpijskie! u Ciebie może było by podium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Soreczki, ale nie mogę sie zgodzić! . Co tu dyskutować z wynikiem 5 na 5 możliwych błędów W strzelectwie to złoto olimpijskie! u Ciebie może było by podium? Zgoda, już zgoda, podroczyć się można . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgoda, już zgoda, podroczyć się można .Może jakiś óżont to rozstrzygnie? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi