Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Co do drugie twojego dowcipu Krzysztofie niby dowcipu który był a był na faktach, to o nich się nie pisze, nie mówi.. Nie wolno o nich mówić, pisać i czytać przede wszystkim dlatego że coraz więcej ludzi zaczyna dostrzegać jacy to są złodzieje. Twój dowcip jak i wypowiedź tego gnoja na fakcie jak się pojawił w necie tak szybko zniknął

Edytowane przez Sławomir
  • Like 1

Co do drugie twojego dowcipu Krzysztofie niby dowcipu który był a był na faktach, to o nich się nie pisze, nie mówi.. Nie wolno o nich mówić, pisać i czytać przede wszystkim dlatego że coraz więcej ludzi zaczyna dostrzegać jacy to są złodzieje. Twój dowcip jak i wypowiedź tego gnoja na fakcie jak się pojawił w necie tak szybko zniknął

niestety i tutaj jest śmieszna cenzura i kasuje się dowcipy dostępne w całej sieci ,które można ściągać i posyłać dalej ale tutaj to zabronione .Myślę że ktoś jest w pewnej prawicowej organizacji zakochany i stara się wybielać ich już i tak sfajdany wizerunek.

Zapomniałem ,o Rosji można pisać wszystko.

Edytowane przez Krzysztof
  • Like 1

(....).Myślę że ktoś jest w pewnej prawicowej organizacji zakochany i stara się wybielać ich już i tak sfajdany wizerunek.

Cos takiego ! A ja myslałem ze jest dokladnie odwrotnie. Niby że ktoś jest w pewnej liberalnej  organizacji zakochany i kasuje coś co moglo by ich sfajdany wizerunek..... ;)  :)

Znaczy wszystko jest w porządku ! :)

P.S.: Myśle tez że ogranizacja o ktorej Ty myslisz, Kolego Krzysztofie nie jest wcale prawicowa a wręcz odwrotnie :o  :)

Edytowane przez Marcin Rafalski
  • Like 8

Jest proste rozwiązanie, należny założyć watek "Polityka i jej otoczka".

Tam można by napierdzielać ile wlezie, a użytkownicy dostający mdłości na jej punkcie, nie będą  zmuszeni do wertowania forum z wszelakich utarczek w poszukiwaniu treści, które ich interesują. 

Edytowane przez fonix
  • Like 3

Jest proste rozwiązanie, należny założyć watek "Polityka i jej otoczka".

Tam można by napierdzielać ile wlezie, a użytkownicy dostający mdłości na jej punkcie, nie będą  zmuszeni do wertowania forum z wszelakich utarczek w poszukiwaniu treści, które ich interesują. 

Tomku wydaje się,że społeczeństwo i tak jest mocno podzielone i poróżnione ! Czy potrzebujemy tego w miejscu gdzie łączy nas wspólna PASJA ?

• Like 7