migdau Opublikowano 14 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 Taka inwestycja może się szybko zwrócić. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 Pani Kim Keon Hee wygląda jak nastolatka. Chyba Koreanki starzeją się inaczej od europejek. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Tak to jest z azjatkami, tylko jak kliknie 55 to zacznie wygladac na 80 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 14 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 https://funnyjunk.com/funny_pictures/1871413/How/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 14 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 (edytowane) zmiana tematuto może coś z niemiecka?piękna pieśń, a jakie wykonanie!;-) Edytowane 14 Lipca 2023 przez Konstanty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 14 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 . Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 15 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 15 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 . Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 15 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 17 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Galimatias.... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 17 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 17 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Apel do warszawskich......https://twitter.com/pikus_pol/status/1680924058274217990 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 17 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Siła przekazu jest. Ale czy trafi do odbiorców? Oto jest pytanie. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 18 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 18 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 . Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 18 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Czasami taka reklama może odstraszać . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 No cóż, jankesi, iloraz inteligencji pojedyńczej jednostki jak u muchy owocowej. W gromadzie już lepiej. Ogólnie ten naród jak i Chińczycy mają najniższą na świecie inteligencję osobową i co dziwne najwyższą zbiorową, na świecie. Takie stada mrówek, albo współczesne roboty taśmowe, w grupie złożą rower, ale jeden osobnik albo potrafi napompować koło, albo podłączyć lampkę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 autentyczna historiamoja Córa poznała na studiach w PL młodego Amerykaninapierwsza w życiu jego podróż zagraniczna: do Europy, do PL, do Krakowagość był przekonany, że w Europie mamy jeden językgdy zapytałem: jaki to język jego zdaniem? nie wiedział...potem wyszło, że myślał.... iż w całej Europie mamy jedną walutęgdy zapytałem: jaką?niestety nie wiedział ;-) gość miał 23 lata, student międzynarodowych stosunków gospodarczych ;-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 A co tu sie dziwic, Japonczyki mysla ze zyjemy pod polem polarnym, biale niedzwiedzie biegaja po lasach. Mrozy takie ze w zimie ciezko przezyc, a w lato niewiele cieplej A jak im pokazesz foto zimy z japonskiego Hokkaido, to zdziwienie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Niezłe pierdol,,,Cię https://fb.watch/lTYOfWmYor/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 (edytowane) Aż się popłakałem ze śmiechu. Edytowane 21 Lipca 2023 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkosto Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 (edytowane) Niezłe pierdol,,,Cię https://fb.watch/lTYOfWmYor/Gość powinien się cieszyć że ma spodniobuty. Bez nich efekt o wiele "lepszy" Edytowane 19 Lipca 2023 przez tomkosto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 na dobranoc ;-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi